上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
52  539.2k

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-3-13 00:39 發表 查看引用來源
不知現在價位如何?有無趁機加價?
有!按+hj三魚半(四個字內ko你),按+打牌六魚(九個字內),😔😔

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-3-25 15:58 發表 查看引用來源

扒文就會知。
e陰街交界近9e丸,我之前食左件細粒湘令c8就系呢度,新人唔知價開左三魚按摩加打牌,個閪幾窄幾好屌!😍

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-3-30 23:50 發表 查看引用來源

Bingo啦. 但嫌身型筒左少少.
三魚有按有打牌算係咁啦, 有肉肥地先好屌!最怕啲囡骨橙橙

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2022-4-19 19:51 發表 查看引用來源
今日行過x花田 ,見到怪獸三隻,老闆娘同人剪頭髮!唔見有 c8 / 新野喎!
老闆娘我之前食過啦,淫淫地 ok 既(再瘦 D 更好)
佢哋上面有幾間炮房的 🤫 ...
呢間黐膠花田經常路經,未見過有好野……所以唔會有太大寄望!

引用:
原帖由 Kasko 於 2022-4-26 21:41 發表 查看引用來源
今天有空往竹街按摩;只有二囡空閒;其他正在上鐘!無法只隨便一個、基本按摩不錯 ;第二部份有90分 ;完事沖身!放下基本費加貼士$400 ;預備離開時、囡囡說不足 ;需要 $500結賬 ( 因為已經過了 10分鐘 )!當堂突顯不暢快 !照付 下次不 ...
心感同情哦!而家都少去竹街同四連鋪啦, 怕中伏;之前收工後去左MK5bo 洗樓,係低層見到件高佻黑框四眼靚輕中,都幾好笑容,話收我五魚按摩加打牌玩足個幾鐘,按摩幾掂好到位,跟住仲有上套吹奏再騎上黎搖,狗仔式啪啪啪同男上渣對白滑真大波屌,真係幾抵玩。近排都未試過咁滿足!

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-5-11 21:31 發表 查看引用來源

以前確實係好環境好多好多. 而家多數都係行一個圈身水身汗無胃口走人

以前打飛機仲未係標準動作, 80蚊45分鐘淨dup, D髮仔反而好有心機同你衣泣幾part鐘, 同你攬住衣衣泣泣使出力dup骨, 越耐佢地越中意. 玩下玩下 ...
所以而家都少左去行e街髮仔啦!性價比太低又冇乜新血!

47-57歲?啲囡老能到呀....

深水埗警區特別職務隊根據線報及經深入調查後,今日(16日)下午派員喬裝顧客,突擊搜查汝州街一個單位,搗破一間懷疑無牌按摩院,並拘捕6名本地女子(47至57歲),涉嫌「管理無牌按摩院」及「協助管理無牌按摩院」,她們現正被扣留調查。行動中,人員檢獲一批證物,包括按摩床、按摩油及毛巾等。

根據香港法例第266章《按摩院條例》,任何人經營、料理、管理、協助管理或無論以任何身份協助經營任何沒有有效經營牌照的按摩院,即屬犯罪,一經定罪,最高刑罰可處罰5萬港元及監禁6個月。

香港真係無後生女做足仔技師? 全部係呢啲大媽~~oh my god? 後生去晒做spa, ptgf ???

引用:
原帖由 jasonoyster 於 2022-5-20 13:32 發表 查看引用來源

對正波地,的士隔離
剛路過波地,系咪義碌發?入面冇女掛左牌用膳中……
d麻甩佬客開大餐中?

引用:
原帖由 simonduck 於 2022-5-28 16:35 發表 查看引用來源
近排都係去小寶店玩,會幫按下摩先至part 2,小寶都算靚C9
小寶店去過一次,好夜入得佢同我,上左樓有幾張床靠拉布廉隔位,特+手推收三魚,打牌開五魚,特就算求其摸下,乜都玩得算ok但幾催鐘下,唔啱我呢d老野玩……

引用:
原帖由 lwan3388 於 2022-5-28 18:55 發表 查看引用來源
有點原因,小寶店吾會去,
系咪地方細床又多又唔識特又催鐘?
系就深有同感!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆