上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
593  902.1k

今晚kp食完好野後,搭叮叮慢慢坐去cwb爬名山運動一下,上樓梯到電梯大堂見鬼影都冇隻,搭lift到易旭扭左巷有件失業空姐幾靚,再向下洗好多女開工更冇見有到人洗樓,洗到衫扭左巷有件清純微波妹幾好,再到易樓右巷有件ssp過來既假扮俄婆,收六魚講半咸淡G腸,左巷有件肥醜泰中收三魚,有按摩加吹奏服務。
呢水冇乜驚喜!唔落冇損失!

洗完死寂既名山,必有不甘跟住去F鳴山繼續洗!

今次直上吾扭出lift轉左最尾右巷最尾房,揾幾次去都反牌食唔到既fm服務女皇mui mui, 今晚好好彩去到剛好佢得閑,開五魚包膠吹即入。

有前後侍浴洗得好細心,洗好上床佢先奶蓮再上套落力吹奏,吹功一流吹左好耐勁硬!然後佢騎上黎強暴我!佢好好騎功騎到我差d爆!

之後再狗仔啪啪啪狂推車,最終男上邊狂渣波奶蓮狂屌爆佢出米青!鳳山服務女皇果然名不虛傳!認真招呼一流頂瓜瓜!
理九你冇費一直爆不停!
無阻我落力叫鷄叫不停!

今晚咸記靜過鬼!得脆華兩妖,死寂一片!唔落冇損失!

今晚老妙牌頭七妖,平記兩妖,畢海一妖,肥仔冇,li姐一肥幼,大舊冇!
幸仔兩件輕中一般,電站旁有件細粒輕中幾正!

引用:
原帖由 hk_player 於 2020-11-29 17:25 發表 查看引用來源
幸仔得兩件,一個高d著白高涼鞋,一個著厚底人字拖,都無乜吸引力。。

反而7仔隔離,找換店隔離有個百摺裙幾好,不過無服務,趕接客,開300打,800做 ...
真好彩上次幸仔遇到白滑長腿模特輕中!佢好似好少返!
七仔旁我就唔肯試!dm谷九氣好!
始終去幸仔穩陣得多!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-12-5 01:46 發表 查看引用來源
上身輕大厦高座搞野,條囡話都不知幾多囡坐船落黎搵食,仲話幾日前都有4件,剛剛走晒。佢話好多囡唔怕死!!!
梗系啦!冇$開飯仲慘過中冇費!

剛經北角春街,G毛都冇條!但見好多伯伯揾食!冇女慰藉佢地,點算好呢?!

琴晚出左mk食羊腩煲,食完慶合合九痕痕去左魚旦洗樓。今晚人流多左似已淡忘呢度曾經系疫廈,洗到發扭中巷有個皮膚白滑幾靚女既輕中,好似後生版泥明詩,開五魚,環吹加一魚即入。

有前後侍浴洗得好細心,上床囡先奶蓮再落力環吹吹到唧唧聲,仲奶埋袋底添!吹左好耐爽爆,然後上套騎上黎,再邊奶蓮邊坐蓮,狗仔式啪啪啪,最終男上狂渣白滑大真波狂屌爆佢出米青!女系新做架生幾掂,服務又好會再返食!

今日收工去左太子G鳳鋸扒,食飽去厲吾碌洗樓,好多囡冇開工成個死城甘!轉去大爛皆近公厠對面洗樓,洗到唐死樓右中房,有件新做替工激似細粒版李柵柵,開四魚包環吹即入!

入房有前後侍浴,洗好上床囡先奶蓮再69互動佢環吹我奶西,奶左好耐搞到佢西水長流勁濕! 隨勢上套男上,坐蓮,騎馬,狗仔式啪啪啪狂屌!最終男上大車車住黎屌爆佢出米青!女皮膚白滑+大真波大patpat又走肥認真冇得頂!事後比家用+tips後爽爽快快落樓去!

引用:
原帖由 yanking200x 於 2020-12-7 23:38 發表 查看引用來源
請問用左幾錢?因為有d女 69加乃西要加錢!
用左五魚~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆