上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
52  539.3k

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-5-31 01:11 發表 查看引用來源

成日行過,舖內有兩女,這是其中一人。

d舖成日有麻甩佬坐晌到打牙較好乜煩。
見到有麻甩佬坐系度一定唔會幫襯,麻能煩阻住晒想打柒佢!

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-5-31 01:13 發表 查看引用來源

呢個好似係由竹街三連店走過來,腳眼有公仔,同食煙。
呢件之前系天x湖對面髮仔做,我搵過佢兩次。
第一次收兩魚,特ok+手推還可以,但冇脫冇得摸。
第二次講明收兩魚半,即時大解放脫淨底底,我又渣波又伸手入去摸蟹玩到佢濕晒,但始終唔肯打牌……佢冇乜波機場,啱晒你玩,粒的由細變大,軟變硬……

今日路經凱爛交界廟旁癢x閣,有一件大眼細粒花裙c9幾靚,好多伯伯入去問價,
可能開價太貴所以冇人幫襯……

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2022-6-28 17:15 發表 查看引用來源
血戀2正啲,不過1無刪剪版都掂。
剛屎忽痕google左血戀2既圖黎睇……
嚇能死我了!
大家既口味原來甘偏……

附件

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-6-30 01:08 發表 查看引用來源
經過眾多點評之後,冷灶終於燒熱,近日行過細舖都係關了門工作中。
剛路過細舖,見到後生華月姐,細細粒短髮朦眼,著黃底黑間衫激似李華月!剛做完過伯伯客,唔知系咪大jer明前輩?

另見有件c10成個迷你版擇大大甘,嚇死我了!仲笑淫淫甘撩我入來按摩,即閃冇回頭!

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-7-2 00:26 發表 查看引用來源

昨日無去ssp

迷你版習大大在邊個舖?
我指30號禮拜四,仲以為咁有緣碰見你,

咪同華月姐同一間舖,佢唔撩我按摩我仲以為佢係清潔阿嬸黎。。。

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-7-3 00:14 發表 查看引用來源

女版習大大係咪黑黑地矮小阿嬸咁樣?
系,成個掃街清潔阿嬸甘,真系好難有人食得落!

剛路經祝街10X89旁間足仔,果件細粒健康膚色,短金毛平胸c9好啱你口味,之前佢系添我湖對面做有揾過佢,見佢搭正6pm收工,有條佬同仔泊架van仔系附近接佢放工,個佬又接受到佢(老婆?)系髮仔做?!

剛路過祝街見荔精老板娘同客剪頭髮,佢轉左長頭髮新髮型,皮膚白滑身型又靚,好想同佢打牌,可惜佢只做剪頭髮同染髮……

剛路過小寶店,有件高佻靚輕中c9生臉口幾靚女,著短白T白熱褲show白滑長腿,企系後欄等大家享用!

引用:
原帖由 mikekophone 於 2022-7-8 20:19 發表 查看引用來源
不是之前果位長髮C8?
呢條女之前未見過, 唔知係咪你話咩長髮C8

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆