上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
591  894.1k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-1-19 22:14 發表 查看引用來源

老咸新填唔係冇囡食,係好多返咗鄉下!!!

幾件打躉一直都冇放棄過,堅持為大眾服務,值得表揚!!!
堅持都無用,睇佢地都無乜生意做長期淨企多!仲有邊個敢羅命搏?

剛路過春街,見到有4,5件大媽,可食度偏低!唔落冇損失!

佐敦疫區封左兩日,一陣凌晨就會解封重開!一於黎個實地報道,周邊既牛奶樓上已全關,對面腹落成座大廈熄晒燈,估計住客及樓上骨GG搬走晒! 沿外圍行到工傷大廈一鬼樣!

整個廟街南段仿如死城,只有零碎疫區內居民出外買飲食及用品,目測手上都有白手帶。

咸記今晚七點起圍封!有冇人叫G叫到走唔到?要狂加鐘?!

琴日早收工去左太子荔吾碌六字快閃屌閪,食左件XX公主長腿靚輕中,五魚包環吹,有前後侍浴,吹功一流好能正,跟住床邊狗仔,男上,坐蓮,騎馬,再男上狂渣白滑彈手大真波狂屌出米青!可奶蓮錫臉但冇車牌!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-1-31 16:46 發表 查看引用來源
廟記解封後人少咗好多,但企企依舊有得食,大家唔去幫襯都睇下支持下啦
老妙仍然高危啊!去睇下都費時!去其他非疫區睇好過!

今日去左大埔郊遊,玩完九痕痕順道去三角公園巡下,系綠V站對面有兩件熟中一肥一瘦,可食率偏低即閃,去壞人里公園旁唐扭洗下樓,易扭兩件肥矮丑中開四魚,衫扭兩件輕中開四魚半還可以,死扭一件四眼輕中開五魚。

跟住去麥記過d講淫扭洗下,死扭有三件輕中開四魚,質素麻麻都系出市區先食女穩陣d!

[quote]原帖由 newbc 於 2021-1-31 21:51 發表 查看引用來源
今日有事出左佐敦,順路洗下街,同疫情之前無分別,我拍企企,人流少左突顯佢地好似多咗人咁,唔怕疫情,佢地真係敬業樂業呀!
無法子, 佢地除左做呢啲無其他野識,而家經濟咁差想轉行都難架!手停口停嘛!

而家周圍圍封搞到人心惶惶,所以盡量夜晚唔好出街好!咁啱琴日早收就去太子巡下,去左舊屈人寺上易/衫褸無乜囡開工,睇黎啲囡都怕怕;跟住去大爛街近公園度洗樓,易/衫/死樓都無乜女開工一片寂靜,無奈下過對面見一上易樓有五間房,
左頭房開門係個著性感克厘內衣既淫輕中,目測三尾幾有偷食人妻feel,開四魚包環吹,身型幾靚又好姣咁,勁挑起我性慾即時入閘。

入房有前後侍浴,仲有水中簫認真爽爆,洗好上床囡先細心奶蓮,然後落力環吹吹功幾掂下,吹好上套騎上黎狂搖又淫叫又伸脷姣到出汁!跟住轉坐蓮,狗仔式,男上狂渣昅手真波狂屌出野!可奶蓮錫臉可輕車!真係估唔到家陣咁既形勢下都食到好野!真係要感恩囉!

剛路經老妙,牌頭左四妖,右七仔落d有四克妖兩差婆,畢海兩妖,熟檔三妖,肥仔一細粒輕中,li姐冇,0波兩妖,大舊冇!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆