上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
591  894.3k

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-3-13 18:51 發表 查看引用來源

你食左?有包膠嗎?
衰禾皆屎近恭賜旁有件高佻米七長腿姣令中,開兩魚包膠吹,有冲涼吹功掂服務好,乜體位都屌得,身型令白滑大真波+有肉地大patpat,狗仔式啪啪啪勁爽!必食推介!

今日放假去左土記巡下食下野,食完路經腸零死吾仔,上易扭右房禁鐘,開門系件高佻白滑短克髮大粒墨令輕中,開四魚包膠吹環吹加一魚,有前後侍浴一邊洗一邊bm加捽JJ爽到爆!上床又奶蓮又吹奏姣到出汁!搞到勁硬上套屌咩體位都得,白滑真大波加彈手大patpat狗仔式一流!真系估唔到土記仲有好野食!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-3-17 23:18 發表 查看引用來源

呢個星期唔見咗佢
佢好早收工,所以最好茶市時間去!

今晚系老妙li姐位食左件細粒著低胸連身白裙既A貨迪巴,皮膚白滑昅手真波,三魚包膠吹服務態度好有笑容,吹奏完先騎上黎屌,再男上狂渣波狂屌出野,可以返食!

引用:
原帖由 yanking200x 於 2021-3-19 20:34 發表 查看引用來源
真定假?迪巴😨。......
真,唔信過去昅,仲有件都幾令,另肥仔位有兩輕中都唔錯可食!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-3-19 22:27 發表 查看引用來源
係老泉俾條囡奶袋奶鳩根奶到標米青,第一次咁high high !!!
YY兄似乎迷上了老泉啲魔女囉!成日去既?

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-3-20 00:06 發表 查看引用來源

荃灣穿窿街161輕中,奶啜袋袋好落力,感覺到佢擘到個口好大,feel到佢好似同緊個袋袋同鳩根打車輪咁!!!
我都試過比啲161輕中奶到欲仙欲死咁!你係咪去麥記隔里幢疫廈果度搵161,我有日路經見到人山人海哦!咁好服侍唔怪得咁多人去!

引用:
原帖由 q00oman 於 2021-3-20 12:31 發表 查看引用來源

阿魯迪巴
最強嘅性鬥士?

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-3-20 08:51 發表 查看引用來源
川龍丫唔糸M記,M記就泉記最后生嘅哈。。。。。
穿窿有幾檔161,洗過晒顔值不高又偏老!

睇左隔離帖B師兄推介,去左果間足仔試左真系唔錯,按摩夠力有水準,R jj,pp有技巧爽爆,我一樣按左雙鐘成身鬆晒冇得彈!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆