上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
52  538.5k

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-7-10 00:35 發表 查看引用來源

老板娘叫阿麗,以前可做埋,後來佢d伙記話佢乾左水,唔做得。

唔知係咪有病?

呢間而家成日唔開,同埋得番好少女,男多過女。
唔知, 我未幫襯過, 我路經只覺得佢最靚, 其餘女坐旁邊既好醜樣, 仲成日唔同女無件靚,

而家真係唔見佢有女坐做按摩...

真可惜而家無得屌, 係咪以前可做埋時做得太濫, 奶左野唔敢再做?

呢間野成日好多男人坐係度唔知點解?

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-7-10 16:45 發表 查看引用來源

我反而觉得佢個面白得嚟,好似白蝕咁色。
佢塊臉上太多粉了,所以先甘怪;睇佢手腳白里透紅甘幾正,想慢慢奶佢對手腳奶到佢欲仙欲死!

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2022-7-12 11:02 發表 查看引用來源

神舟火箭升空二魚半
上次去升空開三魚,打牌開五魚…………

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-7-12 01:07 發表 查看引用來源

幾年前去過,可以犁庭掃穴。
感覺如何?玩得放嗎?

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-7-14 00:20 發表 查看引用來源
有無師兄去過窗街天俄胡對面兩間?

唔知咩價位?
約半年前左右,
去過左邊果間兩次, 兩次都係幫襯個健康膚色短金色平胸靚C9(而家去祝街某店做),
第一次收兩魚, 要我加$我無睬佢, 佢無全脫玩得無咁放;
第二次收兩魚半,全脫成身任渣任插插到佢濕晒.... 始終都係無得打牌, 失望~~~

剛路經小寶店,見小寶,另一短金毛舊c9, 左邊有件長金毛c9幾吸引,小肥生口臉樣幾令。

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-7-20 21:49 發表 查看引用來源

小肥生口臉樣幾令件試過,食煙的,有味。一上樓就攬,想快快吊完想你走,話唔識按,仲想收5魚。無下次。話時話,如果後生少少,瘦少少,5魚我唔介意間中餓起上來去吊一次。 ...
甘不如食小寶好過,起碼佢會特一陣, 有大車又任奶又冇乜催鐘!

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2022-7-21 22:20 發表 查看引用來源
應該係得小寶最好服務
系!大家唔想跌錢記得揾小寶!
其他囡?嘥9氣!

引用:
原帖由 Interested 於 2022-7-22 10:22 發表 查看引用來源
入去是否找小寶便OK
系,曲短金髮,身高米六幾,樣有d似羅霖幾靚女果個就系佢。

剛路經細鋪見華月姐著pink色可愛小T恤,坐正門口等大家餵飽佢!(我就食唔落),另見一個瘦c9村姑樣。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆