上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
588  893.1k

引用:
原帖由 mikekophone 於 2022-9-24 18:35 發表 查看引用來源

試左G真係幾好,陽光膚色30頭,波幾正,F果個 對腳幾白幾靚,但係樣貌好似年紀大D? 最後我無入閘,非常謝謝YY兄介紹!
今日試左,開三魚半包環吹,30頭波正好渣手,細粒對腳系幾令可小車,女上騎馬再男上狂渣波狂屌出野!謝謝YY兄介紹!(不過叫我比貼士比齊頭五魚佢,我冇理佢!)

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-10-22 15:09 發表 查看引用來源
老冠褲淫佳花店二柳四魚泰,真大波三十才樣OK,下盤略肥,服務周到,還blow奶袋雪雪聲,騎乘好快俾佢ko,識少少英文可以溝通到,有禮貌配合度高,獨愛瘦扒者免去!! ...
腸蠢扭上?邊間房?甘好招呼真系要去試下啦!

引用:
原帖由 yanking200x 於 2022-10-22 17:32 發表 查看引用來源
師兄 尼排老廟有冇料到?
冇,照舊老妖開三魚,樓上泰開兩魚半,不如食一仔三魚泰好過!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-10-22 23:18 發表 查看引用來源
上一層,只得第一間有囡,門口寫住初做新囡,其實個樣係幾純,唔似出黎撈,似正經囡仔,冇紋身,所以冇中超波。其餘兩間房長期反牌,呃9人,問咗條囡話跟本冇囡,晨早返咗泰國。 ...
睇過,幾大隻有d肥利唔啱食,去過隔離落娼食左件高佻S身型講西令輕中,服務好少做閪窄有真反應,埋單四魚+一魚環吹附加費,吹功好惦吹左好耐仲奶埋袋袋同袋底!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-10-26 14:02 發表 查看引用來源
俾我發現妙記有件超正,直頭係咸漫畫級數超靚尖頭奶Dcup大波輕中。擁有S身型條腰非常幼,真大波腰幼簡直違反自然。皮膚白滑粉红鮑香噴噴,返食指數高,而且唔係陀北,佢話黎咗三日,係湖北妹,開價八魚,最終六魚成事,,就勝在有番以往 ...
係咪爛驚街按摩加開大?定開大六魚?
我早前係名士低層食左件S身型白滑大波靚湖北妹,開六魚入閘幾好服侍但得膠吹又無大車,但可以奶西奶到佢西水長流~
剛新做幾日好多水好有GFF,個樣好純品唔係做G,佢話之前做醫護係白衣天使黎,怪唔得咁有氣質唔食就笨囉!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-10-29 17:08 發表 查看引用來源
都係上街,足仔開大就經常獅子開大口,但肯減價的都係比較熟或老。近兩個月夜晩十點打後有幾似見吉野對面舖位有件後生囡企,條囡會向路過男人打眼色,有次經過見佢唔似企企,心諗一定 high得野多個腦壞壞地,個樣後生又著得似陀 ...
上街即企街都開八魚?雖然你還六魚價佢都制但都貴……我就唔會幫襯費時做壞市!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-11-12 17:07 發表 查看引用來源
0波金美有幾件後生泰泰好高汁,後生靚模級,可以上去及及 !!!
請問系咪金看?樓上都系NC黎,上去及及消費唔平呢!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-11-12 17:42 發表 查看引用來源
妙記0波佳轉角樓梯,細粒A準妹,佢上樓有好嘢!!!
兩魚半扭上泰?唔多信會有好野……

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-11-12 19:03 發表 查看引用來源
咁行過咪上去望兩眼囉又唔使錢嘅 ~
難得YY兄心水推介,就過去昅下先!

剛系咸記尚皆近窩皆見一件米六長金毛令身型輕中,去接恩客前後腳行去砵窩交界,上樓happy去!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆