上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
602  905.5k

今晚經開泉記,先去穿窿昅下企,有五件大媽但冇件食得落!

跟住去卓鳴昅下,唐易二件中,唐易一件中有上牌質素麻麻開四魚。

再去練並昅下,有一陀五畢記,外面巷尾及尾二房兩件可食,我入左尾房個細粒川菜,目測廿中,開五魚包膠吹,有前後侍浴,洗好上套次奏,吹功唔錯吹左5,6分鐘,跟住男上狂渣真昅手波狂屌出米青,服務還可以,黎呢度食上經濟後生畢記確不錯!

呢鑊去魚旦轉食泰菜

話說我去泉記食完筆記後, 見時間仲早又心思思去魚旦巡下囉~~仲估假期完聽日開工應該無咁多人,
刁呀,仲多人呀,啲人可能雙失或放好耐假無咁早返,我唔理照坐lift上實死洗落去,
洗到底層見到之前撩鬼我出去飲咖啡既小肥大波靚泰菜,目測廿頭皮膚黑黑地個樣同身材似除熟敏,
開四魚包環吹當然即入!

先去沖涼沖好上床囡囡都好想老強我咁攬實我又咀又奶蓮,搞到我慶合合任佢魚肉,到佢嘆夠到我黎啦!
我就當先攬實佢大車一輪,然後狂奶大的蓮再69互動佢環吹我奶西,奶到佢西水流不斷佢又淫叫哦哦哦!

佢話頂唔住我就訓底佢幫我上套騎上黎,淫到不得了哦係度不停轉轉咁老強我!跟住就邊奶蓮邊坐蓮對奶真野好彈手~
然後狗仔式啪啪啪望著個大pat係度屌爽爆樂翻天!跟住就轉男上大車脷疊脷車住黎屌爆佢出米青!

I兄真係無講錯!性能比最高當然係泰菜!平靚正又夠放又好玩令我心興奮到氹氹震!

引用:
原帖由 Nighthawk2010 於 2023-1-29 22:38 發表 查看引用來源
荃灣河背十字路口有件導彈胸
生臉口新女? 之前都有見一件細粒大媽係導彈胸, 大到好似波霸葉X微咁!

剛去完fj洗完樓,中高層少陀開工,中層見兩高佻金俄開工,左果件勁索目測廿幾model身型,另一件老d丑d,低層有門口寫1k估計系俄都反牌,衫右易房有件泰幼開八魚幾正,泣房有仵model LB開一魚有ms. tiff質素,另有幾件令畢開七魚。

終於得償所願!食左之前見到果個東北白滑真波model級美女!目測三張頭,算系fj最正既陀畢!系濕義近左梯間房,收七魚包膠吹即入。

入房冲好涼上床,女先奶蓮再上套吹奏,吹功唔錯,跟住換套騎上來,再騎馬接住狗仔啪啪啪,最後男上狂渣白滑昅手真波狂屌出米青!可小車唔比奶蓮,服務ok但有d催鐘,又叫我加鐘加按摩我冇理。

琴晚系咸記食左件高佻令輕中,佢話剛到好fresh,有米八身型令但微波,收兩魚慢慢玩冇催鐘,窿窄多水好反應但冇吹奏話唔識。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-2-10 21:01 發表 查看引用來源
Li姐前一個樓梯有件大波cute靚妹開價四魚叔叔話正四魚都照上,呢條靚妹又真係幾正嘅!!!
四魚不如去一仔好過啦, 上樓都係屌死魚十分鐘....造壞市!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-2-9 22:42 發表 查看引用來源
上街找換店上樓咸骨發現新高挑長腿後生白滑長髮靚囡一叉野愛愛你又制唔制?
唔制 !一叉野去魚旦兩件後生北北好過!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-2-12 16:30 發表 查看引用來源
Li 姐兩個樓梯都加入咗唔少新囡,尤其是少囡企個邊有件超長腿少女春麗,非常正!!!
今晚見好人查光頭佬聖燈店旁梯口三條女,老妙即時變到好冷清!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2023-2-13 20:09 發表 查看引用來源

今晚見好人查光頭佬聖燈店房三條女,老妙即時變到好冷清!
系jd 裕wk貨旁有兩件輕中企,有件細粒著白長靴可食,問價兩魚上樓入房問我要不要先按摩,問我去唔去冲涼,又偷偷按手機,驚到我即走人出去,見有大陸佬開閘入去,我飛奔落樓脫險!希望各位要小心!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆