上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
592  898.7k

引用:
原帖由 Nighthawk2010 於 2023-3-12 12:52 發表 查看引用來源
近兩日都食到無撈味大波大籮感恩
一陣又去官記昅下你食果件五魚女,睇下值唔值!

引用:
原帖由 Nighthawk2010 於 2023-3-12 12:54 發表 查看引用來源
我決定要食盡所有無撈味企企
咸記大把哦!兩魚任君屌!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-3-12 17:12 發表 查看引用來源

感街登記新街大把C9C10大媽淫賤不能移又冇撈味, 啱晒你!!!
系!要冇撈味必去咸記同d咸伯爭食!

引用:
原帖由 Nighthawk2010 於 2023-3-12 17:50 發表 查看引用來源
佢好早收 朝早11點左右先出沒 可能你會覺得老
我冇甘早出沒,甘老仲值五魚?

引用:
原帖由 Titfuxkboy 於 2023-3-12 18:27 發表 查看引用來源
廟7仔往排檔有件高大版賈JJ幾吸引開3魚
不凱佳美食檔對面有件都幾高挑後面露晒籮
JJ有見過幾正但冇食,不凱呢件東北中女食左,三魚淨屌,除罩後樣麻麻冇乜波唔會返食。

引用:
原帖由 Nighthawk2010 於 2023-3-12 18:36 發表 查看引用來源
老得嚟皮膚滑 大籮友
我有幾件老相好都系甘,收我三魚包環吹唔催鐘慢慢玩。

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2023-3-12 18:40 發表 查看引用來源

我有幾件老相好都系甘,收我三魚包環吹唔催鐘慢慢玩。
剛巡完官記,今晚得六,七妖得一件企財仔后生舊中女可食。

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2023-3-12 18:53 發表 查看引用來源

剛巡完官記,今晚得六,七妖得一件企財仔后生舊中女可食。
最終系鴻v山頂食左件琴日新黎白滑貴婦look輕中,兩魚淨屌話唔識唔吹,先捽周再男上狂渣大蓮波狂屌,有生仔紋蓮頭敏感,有d催鐘唔會返食。

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2023-3-12 19:58 發表 查看引用來源

最終系鴻v山頂食左件琴日新黎白滑貴婦look輕中,兩兩魚淨屌話唔識唔吹,先捽周再男上狂渣大蓮波狂屌,有生仔紋蓮頭敏感,有d催鐘唔會返食。
塞翁失馬! 系痰仔過d見到個後生版lo覓雪,皮膚白滑彈手大真波有肉地,開兩魚環吹加一魚,上樓前後有冲涼,沖好先抱抱忍唔住奶佢蓮,跟住上床佢先奶蓮,再落力環吹吹到唧唧聲爽爆!

然後男上狂渣大皮狂屌,試車牌先小車跟住屌到佢好hi,就大車脷曡脷車住黎屌爆佢出米青!c服到爆燈!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-3-12 21:21 發表 查看引用來源
咁多米青屌完一件又一件係咪食得多海狗丸!!!
係呀, 放假得閒訓左成日, 米青充足又飲左紅牛醒神唔屌爆啲女唔得啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆