上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
52  539.0k

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2022-11-21 16:48 發表 查看引用來源

正常都揀 C8 啦,點會揀大媽怪獸
我又唔係咸蛋超人
當然!大媽成個李華月!見到都即閃啦!

路過愛紋身轉厲皆,見有間愛尾覺門口坐件細粒c8幾白幾令,
但問佢價佢掛住睇手機視頻節目,算!

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-11-21 20:36 發表 查看引用來源
轉右定左入厲皆呀
轉右向ssp方向

引用:
原帖由 littlercrazyman 於 2022-11-21 22:35 發表 查看引用來源

唔係嘛!李華月無甘醜
系!仲丑過老過華月姐,好嘔心!

琴晚見唔到靚c8, 塞翁失馬,到上次食左金毛果間,唔見金毛,見到個剛返工既高佻c9,樣ok身型靚加昅手真波,好純好好玩怕怕醜醜甘,又特骨又打牌埋單三魚抵玩到震!

引用:
原帖由 bbb1000 於 2022-11-22 20:01 發表 查看引用來源

三魚咁抵玩師兄真有運
係架, 而家要搵三魚特骨加打牌真係有啲難度, 好多囡都開四至五魚!

引用:
原帖由 littlercrazyman 於 2022-11-21 22:35 發表 查看引用來源

唔係嘛!李華月無甘醜
今晚路過終見到靚c8, 但佢好快就上樓去!冇得試菜好失望!

聖誕節放四日紅假,約左件ssp髮仔c8(佢已冇做)出來玩,去老尖睇燈飾+爆房happy,屌左2Q過左個浪漫大大滿足既“性誕節”;-D

引用:
原帖由 大jer明 於 2023-1-28 03:35 發表 查看引用來源
有無試过片中五位佳丽:14秒,20秒,23秒,36秒,2分10秒举V手势。

https://m.youtube.com/watch?v=4Ga5S-wl_AA
五連鋪呢四位未試過!食唔落!只食過小寶收五魚打牌。
2分10秒的都未入過!

今晚路經艾X生對面某店, 有件生臉口C9樣一般但好姣對奶好大好彈手, 皮膚好滑好淫咁招手叫我入去, 開兩魚淨按,三魚出火。
上樓去已露出好雙乳出黎誘惑, 我邊渣邊奶又摸蟹搞到佢下邊勁濕潤, 即時傾好加多一魚同佢打牌, 上套插入小淫洞又窄又濕潤, 不斷抽插下係佢淫叫聲中發射, 非常滿足既一Q !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆