上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
451  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-25 16:39 發表 查看引用來源
宜家老婆唯一會敢著得暴露啲嘅地方就係喺屋企嘅時候,因為屋企有我同佢啊嫲,所以佢當然唔會驚我哋會覺得佢肥,至於佢三叔,我老婆直頭唔在乎佢嘅睇法囉,所以有時如果搵啱時候嘅話有時都可以搵到機會影到老婆個look。

尋日同 ...
波路E然亭,正👍🏻👍🏻😂……有冇跌膊.露下肩比三叔睇到?😝😝😅😅

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-25 17:12 發表 查看引用來源

跌膊我就見唔到有,不過件嘢都算鬆身,老婆個身郁動件嘢都會好離,嗚低身或者坐喺到姿勢唔好就更加唔洗講,直頭睇晒,有心𥄫嘅話冇可能睇唔到 ...
引死🤤(唎尖逗挑😛)…我哋尼D麻甩佬😂🤣😂🤣

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-25 22:39 發表 查看引用來源

會,不過凈係著俾我睇同著住嚟俾我吊,唔會出房啦
好(性福)啊!😯~幸福到😯令人羨慕🤤🤤

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-30 07:33 發表 查看引用來源
星期五晚老婆帶埋佢啊嫲約咗上佢表姐到食飯,收工嗰陣call老婆佢話佢哋仲喺屋企,叫我call佢表姐睇吓洗唔洗幫佢買嘢或者我自己上佢屋企先。咁我call老婆表姐啦,表姐話佢老公帶咗個仔出去得佢喺屋企,但係要落街買餸,叫我去佢 ...
貼身飛釘正面透視好誘惑💯👏👏👍🏻👍🏻😛😛🎉謝師兄🙇…
佢係咪著T-back呀?

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-30 14:32 發表 查看引用來源

相信所有麻甩佬,見到呢個 pose 都難以抗拒。
👏🤭絕對會去啜😋😛

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-31 15:59 發表 查看引用來源
上次出post提過老婆有個表妹6月結婚,呢個表妹同老婆同佢表姐感情係好好,但係唔係成日出嚟,好日都唔會見。所以我同佢完全唔熟,我上次見佢都差唔多一年前嘅事,尋晚出咗嚟同佢食咗餐飯先終於再見到佢。

老婆家族三表姊妹,喺 ...
只要係走光…主要係師兄作品…都要🤩🤩捧場👏👏😋

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-31 18:16 發表 查看引用來源

多謝師兄,不過戴定頭盔先。影唔影到佢走光都要視乎佢著乜。以前見過佢著圓領tee,所以我覺得應該會有嘢𥄫,不過唔擔保一定影到㗎
明白😅…師兄係為我哋作出無施貢獻🤝謝謝!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-31 22:44 發表 查看引用來源

我未見過老婆個表妹走光,其實我都好想睇嘅 😂
可能變咗人妻後🤭😁會同表姐一樣正喎😅😅

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-1 14:30 發表 查看引用來源

你唔覺我出親都係我老婆,老婆個表姐,老婆個表妹。。。冇啦。生命中嘅女得呢啲,仲要係老婆嘅親戚,其實都幾悲哀 😂
你唔係掛…😒恨死別人(想睇都冇機會啦)!

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-6-2 08:26 發表 查看引用來源
好快成功
👏👍🏻😯睇到屁股位🤔真想😝搓下……彈性十足喎!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆