上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
451  4.5m

引用:
原帖由 adamsmith1723 於 2021-6-2 17:17 發表 查看引用來源
多謝師兄分享,但出咗半個樣,唔怕比人認出表妹嗎?
你認得出?😏咁犀利..佢老公唔上尼睇咪得囉!😏😌…個樣都比你哋睇,至知係靚女。

引用:
原帖由 adamsmith1723 於 2021-6-2 18:07 發表 查看引用來源
如果係表妹的朋友或未婚夫,相信一睇就認得。
嗯……咁樓主只發🤣比我睇就好😁😁……我眼又矇查查,認人最差😂😂😂😂😝

其實佢放出來有深意……😌想你哋睇下佢對眼睛,有冇潛質當人(淫)妻😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-6 11:35 發表 查看引用來源

第一次見表妹走光啫,或者人哋平時著啲底褲好野性嘅呢 😂
⋯師兄,咁都俾你捕到👏👍🏻👍🏻🎉😆😆😆

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-6 11:35 發表 查看引用來源

第一次見表妹走光啫,或者人哋平時著啲底褲好野性嘅呢 😂
⋯師兄,咁都俾你捕到👍🏻👏👏🎉🎉😆😆😆

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-10 15:05 發表 查看引用來源
呢排其實都有keep住見老婆個表妹,但係因為啊表妹著衫唔算暴露,同埋比較屬於謹慎嗰啲(可能因為我喺到嘅關係掛) 所以要影到佢走光真係一啲都唔容易。

呢排見佢都係約喺老婆個表姐到見面,近呢幾次見表妹都透影到啲短裙黑 ...
辛苦晒🙇師兄🤗👍🏻😋😛👏👏👏好正🥳🎉

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-11 11:07 發表 查看引用來源

呢啲叫開襠絲襪咩?我唔識㗎,我以為絲襪有分full同half絲襪,表妹嗰對只係普通half絲襪款式咋。

另外,乜你凈係留意到tback咁簡單咋咩師兄?😝
😍😍藍色絲質底底果張🤤🤤正👏👏角度一流👍🏻真想埋去😛😛.

回覆 5620# 最錫我老婆 的帖子

驚險拍攝流程🙇辛苦晒!😉

引用:
原帖由 beast74mo 於 2021-6-11 12:43 發表 查看引用來源

好似是“原型畢露”。。。
唔知係咪Tback…但好似睇到個型。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-11 15:24 發表 查看引用來源

我都估唔到可以喺咁短時間內見晒表妹隻鮑同粒lin,仲要佢乜都唔知,次次見佢都仲若無其事咁同我有講有笑,真係好正
😏…呵呵!
春色無邊在目前,一切盡在不言中🤭😅🎉

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-11 16:16 發表 查看引用來源

當然有啦,不過入面一條底褲一個bra都冇,俾佢收埋晒
👍🏻🤭厲害😁冇放過一D機會😏👍🏻😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆