上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
451  4.5m

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-11 16:20 發表 查看引用來源
果然純情良家feel, 佢始終會有日失守比你摷到嘅,到時仲有満足感!😉
表妹日後變成人婦,有埋細路,就比你睇倒晒,都冇所謂🤭😌

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-11 16:24 發表 查看引用來源

佢著得條咁透視嘅絲質tback,仲要剃晒毛嘅白虎,照計應該純唔晒嘅。我諗應該係益自己條仔唔益其他人嗰啲啦,佢只係冇諗過會俾我睇到同影埋㗎啫
又係喎🤔😯正路推理👍🏻

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-11 16:26 發表 查看引用來源

我係得影咗咁多咋,搵命搏㗎大佬,影到咁多張已經算係咁 😂
尼張藍褲透視相,真係真藏版喎🤭😁😁

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-11 16:26 發表 查看引用來源

我係得影咗咁多咋,搵命搏㗎大佬,影到咁多張已經算係咁 😂
機會…將來實有…咪比佢知(一次用晒就唔值啦🤭)…🤝😏😅😅

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-11 17:11 發表 查看引用來源

咁佢個樣生得咁靚,佢要做石斑又真係吹佢唔漲 🤷🏻‍♂️
扮清高😏….😌乜靚女唔會放屁咩🤭…放屁會"香"D🤭

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-12 15:14 發表 查看引用來源

都話有著底咯,我現場親眼見到㗎,做乜唔信我啫 😂
🤭😂😂睇得AV太多…有幻覺😁🤭

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-17 07:46 發表 查看引用來源
疫情之下真係悶到入都顛,上星期終於忍唔住同老婆book咗間酒店staycation。

同老婆住得酒店就預咗會同佢瘋狂扑嘢㗎啦,但係估唔到嘅係,老婆因為自信心問題已經好耐都冇俾我影過佢相。但係入到酒店後,老婆果然放啲,竟然肯俾 ...
身材正,屁股好肉👍🏻👍🏻👏👏😍😍😍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-22 16:07 發表 查看引用來源

老婆連個西都俾三叔睇過啦,今次老婆又點會介意吖。反而因為尋日老婆趕頭趕命掛住買嘢,冇諗過露 亦都唔知自己露緊,呢鋪不經意我反而又覺得先正喎 ...
哦……🤗👏👏🤝

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-22 16:42 發表 查看引用來源

你哋睇我啲post睇咗咁多年,老婆露lin露毛又露西大家都睇到慣晒,見到呢幾張低胸露bra走光相對你哋嚟講梗係粹料啦。但係呢排我又成日喺到諗,大家睇開我個post,今次呢幾張相post上嚟係算係普通嘢,但係如果你幻想你係一個麻 ...
謝謝師兄🤝👏👏👏😅😅

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-23 15:52 發表 查看引用來源
呢排老婆小咗玩走光,等我𠱁吓佢同佢夾吓睇吓佢肯唔肯玩返多啲走光引人先。

不過宜家再出staycation影嘅相,去到酒店住,佢個浴缸對住個靚景,見老婆自己浸得咁過癮,我就梗係唔執輸,同老婆嚟個鴛鴦戲水啦。

https://i.postim ...
一隻巧手👍🏻😅揸得好👏👏😅😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆