上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
451  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-1 06:49 發表 查看引用來源
之前同我老婆,我啊哥同嫂staycation,book咗2間房一人一間。第2日朝早兩個女人都仲瞓緊覺,我同我啊哥就落咗去游咗個早水。游完我啊哥就話買早餐俾佢老婆食,我call我老婆問佢食乜,但係老婆話唔食,想瞓多陣叫我唔好嘈佢。咁老 ...
👍🏻😛正混圓😲👏👏🌡️🌡️🌡️😍🤤🤤

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-1 08:32 發表 查看引用來源

你講緊我老婆定我大嫂啊?
入酒店有用-安心出行😏係酒店有冇用-真空出行😅呢!🤣😁😁

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-12 06:47 發表 查看引用來源
上次分享咗staycation嗰陣俾我見到我大嫂走光露點,大家唔係以為4日嘅staycation入面我凈係𥄫過我大嫂一次呀?我喎??

尾二嗰日兩個女人瞓醒覺就落咗酒店歎spa,2個女人日日唔係整指甲就做spa,簡直係女皇式嘅享受。相反我同我 ...
相正🤤好正(黑白對比鮮明)👏毛密腿白👏👏🤤😁😋👍🏻👍🏻🎉
可憐師兄比老婆(女人嫉妒心你唔明架喇!)還以顏色!😳真係米得罪老婆😕日子唔好過……

引用:
原帖由 koalaau 於 2021-8-12 10:08 發表 查看引用來源
其實絕大部份女人,起碼我識既,係俯前少少夾餸之類動作都會撳住心口驚走光,無論件衫個領鬆定緊都係咁,已經係習慣。

所以有理由相信你阿嫂和老婆表姐都係有你地舖癮。 ...
同意睇法……佢哋心態。
應該係預咗比你哋"睇"(好身材怕乜去shown)冇所謂😌但如果搞😏就"死定"(唔會比你好過)。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-12 12:14 發表 查看引用來源

咁我又唔多同意你嘅講法啦,夾餸都驚走光嗰啲女我自己真係比較小見。講真我平時返工啲女同事又好,自己friend又好,都真係好多時會見到佢哋走光。有時啲女做緊其他嘢真係唔會諗自己走唔走光。唔洗講話識嗰啲啦,有時出街搭 ...
知色水平唔同🤭🤭睇慣咸野😏係咁唸架啦!😅🤣唔好見怪🤭🤭纯水吹水😉🤗🤭🤣

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-12 13:13 發表 查看引用來源

我都係純粹吹水,大家研究研究,絕無惡意
咸濕因好看🤭🤭

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-13 02:44 發表 查看引用來源
老婆今朝唔知黐咗邊條根,竟然肯俾我影佢個含樣 😝😝😝😍😍

深消一po,唔post唔得,等唔切第二日先post上嚟啦。俾呢到未瞓嘅師兄們FF吓 😝
🤩🤩😲🥳🥳🌡️👏👏💯非常精彩! 師兄極度 享受喎!睇住佢冰條,雪雪聲 !!多謝分享!🎉🎉👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-18 06:15 發表 查看引用來源
星期日老婆表姐晏晝約咗佢班同事出街,費事帶住個仔所以就擺咗個仔喺我哋屋企俾我哋睇住順便俾佢啊嫲湊吓孫。

其實我都成個幾兩個月冇見過表姐,一心諗住佢上到嚟希望可以𥄫吓嘢,點知佢嚟到擺低個仔,同老婆交帶咗幾句就話 ...
師兄影得好精彩👏👏👏早上睇到精神晒🤩…😋最正中門大開👍🏻漲卜卜🌡️💯😍白雪雪!🤤🤤🤤

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-18 07:17 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 臭輝 於 2021-8-18 07:08 發表 查看引用來源
佢修咗陰唇附近嗰啲,事關佢睇咗佢上次酒店房喺我啊哥面前露西嗰張相,睇完佢話太多毛好核凸。不過因為我鐘意佢著佢平 ...
大開中門🤤👍🏻😋😍😛白雪雪…😛

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-18 14:39 發表 查看引用來源

我老婆啲皮膚不嬲都算係又白又滑嘅,當然大髀罅都唔例外啦 🤤
👍🏻👍🏻👍🏻🎉🤩💯🥳師兄分享比我哋欣賞🤤好難得啦!😁😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆