上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
451  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-20 04:30 發表 查看引用來源

佢以前個籮柚冇咁好肉,宜家肥咗反而仲正 😂
有肉至好睇,放鬆都咁圓😏😁彈性十足喎!
👍🏻👍🏻👍🏻💯

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-20 07:46 發表 查看引用來源
所以話唔想認年記大都唔得,瞓得嗰幾個鐘已經自己無啦啦醒咗瞓唔返,起身屙個尿,之後走埋個窗到睇吓出面咩天氣,跟住諗住上返床再攤吓,又見到老婆個籮對住我

https://i.postimg.cc/5H0BGCgf/19-FAC6-B6-721-F-47-AF-B9-D5-3 ...
先拉開D影全鮑相,跟住襯佢矇查查,用3淺一深,一野插到底,執佢一鑊😏😌😌。佢一定鐘意。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-26 15:07 發表 查看引用來源
尋晚上咗去老婆個表姐到食飯,表姐上身普通一件黑色tee,下身一條白色短褲仔。有時最普通嘅屋企衣著,對女仔嚟講都可以係最危險嘅服裝。。

成晚流流長喺表姐屋企,我梗係機不離手啦,今日同大家分享吓幾張尋晚偷影表姐嘅戰利 ...
謝師兄非常分享👏👏👏有野睇👍🏻正😅😅…😌有冇D重.😉透視到呢..😅😅

引用:
原帖由 Tasteless 於 2021-8-27 07:37 發表 查看引用來源

第一張好吸引
😁🤭你喜歡尼個角度?……🤭囡囡踎低😌就係咁😂😅

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-27 10:05 發表 查看引用來源

我個人鍾意佢翹腳坐地下嗰張,特別係啲女著住短褲咁坐。。。10次有8次都一定會有嘢𥄫
😬係喎!😛👍🏻🤣🤣😅

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-9-2 04:35 發表 查看引用來源

佢瞓覺啲相最易影,冇難度 😝
師兄,幸福啊~🤭咁近嘅目標,又靚正👍🏻👏👏👏😁😁☕

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-9-10 07:32 發表 查看引用來源
各位brother唔好意思,呢排真係比較忙,加上自己越嚟越懶,所以好多時上嚟都係上嚟覆吓pm同啲師兄吹吓水就算。今日見到好多師兄留言等緊我更新,搞到我都唔好意思要你哋再等啦 😝

呢段時間當然都有唔少嘢發生,不過一陣要開 ...
多謝師兄分享,長腿show👍🏻👏👏
最後嗰張側邊😽😽仲正😛😛

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-9-18 07:33 發表 查看引用來源
呢排少咗咁多上嚟,好多師兄都同我講好耐冇見我出老婆嘅相,問我老婆近況點。老婆都係同平時一樣好多時候都留喺屋企,有時佢表姐又會上吓嚟探我我哋咁囉。

既然各位咁掛住我老婆,咁就等我post幾張老婆平時喺屋企嘅生活照出 ...
😳好正相😍😍😍美乳👍🏻👏👏謝師兄🙇🎉🥳🥳💯👌🏻

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-9-18 11:25 發表 查看引用來源

之前成日前戲都會role play佢三叔,一路diu一路喺佢耳邊同佢講佢三叔晚晚諗住佢打飛機,想diu佢。宜家role play佢三叔已經悶啦 😂
呀嫂😏好玩得🤭🤭☕。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-9-18 13:46 發表 查看引用來源

J都最過佢唔少,經常都幻想食佢㗎啦,不過人哋大大個老公喺到 仔都有埋,同埋平時相處嗰陣完全唔覺得佢對我有興趣
佢可能想試你反應,😏睇佢仲有冇吸引人🤭😂😂😛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆