上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p590 終於,偷影到人妻對波。。。。

收藏  |  訂閱
442  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2023-2-3 15:01 發表 查看引用來源
老婆泵完奶要洗啲樽嗰陣有偷偷哋試過,同埋BB宜家全人奶,所以有時同老婆扑嘢嗰陣舐lin會啜到啲,甜甜哋幾正 🤤
恭喜師兄,升级爸爸😊…加油!

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-2-10 11:24 發表 查看引用來源
個仔大左會唔會偷拍個仔同女朋友卜野放上黎?🤣
😌師兄你咁有興趣🤭等?

睇得小?
https://mork.ro/JbSSr

回覆 7242# 最錫我老婆 的帖子

師兄返嚟啦!👏🏻👏🏻☕😁😁

回覆 7249# 最錫我老婆 的帖子

呀嫂😒對波😏扁曬?
……冇乜野喎!😒😒😌

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2023-6-1 13:28 發表 查看引用來源
可能係我部電話有問題,㩒張相嗰陣lag機定唔知點,終於post到尋日影張相。

Anyways,老婆瞓醒起身就咁著住條佢瞓覺條裙,坐喺廳到同個仔玩,完全冇驚過佢三叔睇晒佢走光露白底。

...
👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🤩🤩滿意…🗣️謝師兄!👍🏻呀嫂毛毛正👍🏻👏🏻☕

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2023-6-1 13:51 發表 查看引用來源

餵緊人奶呀嘛,谷奶一定大啲嘅,不過聽老婆講話好多女人同啲B戒咗人奶之後對波會縮,希望我老婆嗰對唔會啦 😅
咁佢每次有冇咋晒D奶出嚟㗎?😌😉

奶頭射奶😌🤭都好睇😅😅

引用:
原帖由 darrenlau 於 2023-6-1 14:00 發表 查看引用來源
多謝師兄無私分享
內容精彩...俾我按按下會忍唔住...
最終有無開波?
🤭係喎~😌…見到師兄咁住,望住呀嫂毛毛同Gap 又點忍得住🤤🤤🤤

回覆 7260# 最錫我老婆 的帖子

近期有冇開波先?😌(正常活動?)🤭

回覆 7262# 最錫我老婆 的帖子

慢慢keep 住就好👍🏻😌唔好停!…最緊要有mood 👍🏻👏🏻👏🏻☕
😉…難得師兄返咗嚟傾偈👏🏻👏🏻👏🏻☕

回覆 7265# dttcalvin 的帖子

係喎~有得比你 "fun "🤭😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆