上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
440  4.5m

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-7 17:13 發表 查看引用來源

識得個大嫂係運動型, 年紀大但 fit 到爆, 只係 fit 到好 slim , 得個 ipad 胸..
你都話冇胸🧐仲掛住佢…莫非你同佢有一手🤭.

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-7 23:56 發表 查看引用來源

除咗coffee 😉
唔一定喎😁有瑜伽底都有身材,不過太大胸就阻住D動作😂😂
[attach]40051016[/attach]

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-9 06:48 發表 查看引用來源
尋日老婆三叔帶咗老婆個啊嫲出去,難得我哋兩公婆終於可以喺屋企過吓2人世界,當然唔會放過呢個機會喺屋企親密吓。

老婆啊嫲同三叔喺我哋到都住咗差不多年幾兩年啦,以前性起鍾意幾時屌就幾時屌,睇睇吓電視,上上吓網想嚟就 ...
超正😍😍🌡️🌡️💯🤤🤤🤤🌡️🌡️🥳😛😛

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-9 06:48 發表 查看引用來源
尋日老婆三叔帶咗老婆個啊嫲出去,難得我哋兩公婆終於可以喺屋企過吓2人世界,當然唔會放過呢個機會喺屋企親密吓。

老婆啊嫲同三叔喺我哋到都住咗差不多年幾兩年啦,以前性起鍾意幾時屌就幾時屌,睇睇吓電視,上上吓網想嚟就 ...
🤩最好睇就係🤤🤤翹高個籮柚果幾張,戰鬥格👍🏻👍🏻👍🏻😛突然一野狠狠的插入(或每一野插盡)😅肯定叫聲不絕…爽到爆!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-12 22:41 發表 查看引用來源

梗係唔睇啦,雖然都係波,但係都要有standard㗎嘛 😝
太大就墮lin…Cup手夠咯!😅😅😂

引用:
原帖由 wetpete 於 2021-5-13 10:16 發表 查看引用來源
我住嗰度都成日有個鬼妹成日唔戴bra, 仲見過著白色tee....😍
波靚就話😍 索!……唔靚Fing下Fing下😰你都唔想睇啦😑😖

引用:
原帖由 wetpete 於 2021-5-13 11:16 發表 查看引用來源

都話鬼”妹”咁就梗係後生,我諗佢18-20左右
有冇相先😍😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-14 10:02 發表 查看引用來源
再嚟放閃幾張ex嘅相,呢set魚網我當年𠱁到口水都乾埋佢先肯買嚟著俾我睇㗎 😝
🥳👏👏👍🏻最欣賞胸前兩粒凸晒出來😂😂😛🤤

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-14 10:02 發表 查看引用來源
再嚟放閃幾張ex嘅相,呢set魚網我當年𠱁到口水都乾埋佢先肯買嚟著俾我睇㗎 😝
其實情趣衫都係好多人嘅至愛😛…由其豹紋/透視😋😝

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-16 07:37 發表 查看引用來源
老婆其中一個表妹原本上年6月擺酒結婚,但因為疫情關係結唔成,delay到上年11月,當然又係冇得結。佢哋Delay到宜家已經唔想一拖再拖,最後決定今年6月簽紙細細哋結咗佢就算。

因為限制嘅關係,佢哋決定限制人數內嘅人裡面全部 ...
嘩嘩🤤🤤師兄影相技巧一流👍🏻👏👏👏睇到🤤🤤流晒出嚟!🤩🤩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆