上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
440  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-16 09:32 發表 查看引用來源

我當時現場扯得仲勁呀陰公。。不過現場睇到又好震撼 😝
如果喺現場😂……個心就會跳晒出嚟,又扯旗,對眼又盯住,又驚比人睇到……非常激!

好彩師兄嗰腦都識轉🥳😏👍🏻我哋先至睇到咁精彩咋!👏👏👏

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-16 10:16 發表 查看引用來源
師兄~無咁誇張..嘩😅
你又唔係青頭仔😂😂
呵呵🤭…😏…如果你人多搭地鐵,隔離/附近有胸前走光(無Bar)你會唔會睇呀?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-16 14:12 發表 查看引用來源

如果係我老婆/老婆個表姐呢?😂
咁樣見到,唔會扯唔起啦!😂😂😌

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-19 08:44 發表 查看引用來源
查實可以拍影片模式影低咗先 cap 啲圖出嚟, 唔使搏命按拍拍拍嚟影相, 揸住部機輕鬆又自然..
👏👍🏻高手🤭……🤩😝

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-19 08:44 發表 查看引用來源
查實可以拍影片模式影低咗先 cap 啲圖出嚟, 唔使搏命按拍拍拍嚟影相, 揸住部機輕鬆又自然..
太遠拍其實都係模糊架。近拍片就OK.
有冇Sample相😂😂😏

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-20 15:19 發表 查看引用來源
再嚟快閃幾張ex嘅絕密私照,另外附加一張佢近照嘅生活相嚟做咗張反差圖出嚟。營造一種活生生嘅before&after效果 😝
反差圖😛😛👍🏻身材正喎!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-23 07:21 發表 查看引用來源
自從上次老婆俾個內地啊叔偷影露lin相send出群組事件之後,唔哋已經冇再見過老婆個大舅父同個內地啊叔。我本來以為老婆仲係對呢件事耿耿於懷嘅時候,早幾日同老婆行街嗰陣佢大舅父打俾佢,話佢好耐冇上佢到食飯,叫佢星期五 ...
正呀,條腿好白,影得靚👍🏻👍🏻😋😁

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-23 13:21 發表 查看引用來源

星期五晚喺舅父屋企嗰條明顯係粉紅色tback,星期六圍村嗰條其實係白色普通底褲款式,可能白色太透,陽光下面透落皮膚之後影出嚟就冇咁白睇落似粉粉哋,不過冇陽光嘅時候冇咁透嗰陣就清楚睇得出係白色。
返屋企嗰程車我都偷 ...
影得咁Close 😳比夠😁你任影?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-24 09:09 發表 查看引用來源

我都覺得佢仲係正嘅,但係佢唔係咁諗。佢最明顯嗰啲位係佢手臂,大脾肚,同對波,呢啲全部都係佢最介意所以佢宜家著嘅衫大部份都係用嚟掩飾呢啲部位嘅衫。 ...
👏👏👏👏美身锻🎉🤩🤩我都好想入去冲埋一份😍😍😏👍🏻

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-24 11:02 發表 查看引用來源

話時話 我都好耐冇同過老婆一齊沖涼 得閒沖吓先 😝
梗係要……出面加個鏡…睇住嚟執🤭🤭😂😂😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆