[原創作品] 由青梅竹馬開始 (已結局,第127-133話 6月19日更新 見第102頁)

收藏  |  訂閱
36  373.1k

琪琪呢類型喞女仔,有個性,對愛情有自己喞睇法和瞳景。雖然係初次戀愛,已經表現得好成熟。絕對係長期發展喞好人選。啊勤其實係大部份戀愛初哥喞縮影。條件唔算太出眾卻追到自己鍾意喞女仔。一得到之後就開始怕失去。妒忌源自自卑。嘗試過性愛滋味就好難再抗拒。遇上佩兒令佢得到生理上喞慰籍。好期待樓主來緊會點樣發展琪琪喞際遇。睇下同我想像中會唔會一樣。

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-4-26 12:01 AM 發表 查看引用來源

琪琪會同別的男子有感情線的。但唔係CARSON!同埋要等下。
琪琪呢鍾女仔如果遇到玩家,一定會俾人調教到好放。好期待樓主喞後續。。

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-4-27 02:27 PM 發表 查看引用來源

點解呢點解呢?
由於有個性,戀愛中的行為會以自己思維作主導。琪琪怪責啊勤唔信佢而搞到分開,就係因為佢一直只係用自己角度睇嘢。無錯佢的確同Carson無嘢,但係啊勤又點知呢?佢從來無企係啊勤角度去睇,唔係因為佢自私,而係因為佢覺得既然唔係同Carson有嘢,就唔需要作太多的辯護。呢種個性一旦被其他人洞悉,就會好容易俾人誤入歧途,最後被人操控。琪琪點都只係第一次戀愛,再有個性始終係經驗不足,而佢又咁正。。。。😋

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-4-29 12:15 AM 發表 查看引用來源

但男主角可能樂在其中!
絕對係啦。。。啊勤已經深陷其中,不能自拔了。。。

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-4-29 09:54 AM 發表 查看引用來源

好似唔係個個都喜歡呢類型!但又可能想琪琪變成咁!
可能男性都有凌辱心理。最享受女仔由清純到沈淪喞心路歷程。

真係回憶翻曬來。。自己中學時期喞初戀就係咁樣。。日日都搵機會搞嘢

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-5-1 01:01 PM 發表 查看引用來源

中學時代就咁過癮!?
中三,同個女同學一齊咗三個禮拜就開始有親密接觸。好快就食咗佢隻🐷,之後就見瀙面都一定會做愛。唸翻起都仲好有感覺。

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-5-1 11:27 PM 發表 查看引用來源

呢啲經歷真係羡慕死人AR!
因為大家都好細,好純。果種情竇初開喞階段一世人得一次。大家對性愛都好好奇好期待。每次從搵地方開始就已經好緊張,好似準備去犯罪咁。終於搵到適合喞地方,好多時都唔需要前戲已經進入狀態。最正就係條校服裙,條底底係裙底除出來果一下真係好有衝擊力。

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-5-3 12:25 AM 發表 查看引用來源

嗚……我冇試過……太誘惑!本身琪琪同勤第一次我都諗過咁樣寫,但應該第一次唔會呢個動作,所以冇左……嗚……
你講得好啱。第一次過程通常都好漫長,因為無經驗。之後就開始有好多嘢玩。好多時都因為時間有限制或地點唔安全,淨係除條女底底,然後拉高條裙就入。連體位都唔轉,就咁一路插到出嘢。

引用:
原帖由 casperchan 於 2019-5-6 11:53 AM 發表 查看引用來源
幾好睇,努力寫好d,加油.

個人對角色感覺:
勤仔 - 有點懦弱, 個個都幫到出曬面都唔敢表白, 又嚴重缺乏自信, 咁點溝女呀!  睇來要拍多幾次拖先會慢慢成熟.  勤仔加油!

琪琪 - 自我、有目標、決斷,未來社會上的女強人.  好一句佢主動撩我, 佢搭我膊頭, 佢硬要上我的士, 佢捉我手還摸大腿, 我沒有錯, 我們不能走下去⋯⋯明知自己男友無信心又知佢見到果一幕,都唔氹返個男友, ...
期待琪琪跟住落來會點

前往最後回覆