上一頁下一頁
發新話題

!!! + 只剩內文,相delete..留意 #1 post, 雙十沙灣k場+飯局

收藏  |  訂閱
103  31.0k

引用:
原帖由 ohnavi 於 2005-10-12 11:38 PM 發表

我覺得老師後補果個最得(藍色衣服個位)
hehe.. 難得 老c 佢咁有心. 第日即去再續前緣呀..

引用:
原帖由 ER20 於 2005-10-13 12:36 AM 發表

多謝師兄先,喱個月都幾忙,下個月秋高氣爽齊齊上啦
好呀. 大家一定有機會出黎玩架.

引用:
原帖由 cgogo 於 2005-10-13 12:40 AM 發表

辛苦晒呀巴打,繼續努力!我都先頂一野!

俾你講到我都以為三十幾
囡囡就話 ...
hi呀. c高. 你返完工啦..
-->我出左report 啦.. 不過未園.成

引用:
原帖由 cgogo 於 2005-10-13 12:45 AM 發表

記得通知我
我都想學影相
其實... d 數碼相機.. 唔駛點學的., 影完即睇..

引用:
原帖由 cgogo 於 2005-10-13 12:53 AM 發表

但我見亞余萬向你.....
不過我仍然有意向你學執相
--> 學執相, 果d係小畫家度,, 打格咋.. hehe..
不過整埋d 相用左幾多時間的.. 夊又要面部加番眼耳口nose呀..

引用:
原帖由 ER20 於 2005-10-13 12:27 AM 發表

嘜你成日都唔方便價 敢啦,你 pm 大陸手機俾我、同我吹 ... 水兩分鐘啦, ok ??   師兄,唔好啟度講隔離台呀,分分鐘 ban ban 價
thank you 你架remind..我改左個內容啦..

引用:
原帖由 cgogo 於 2005-10-13 01:05 AM 發表

我都睇得出
因老師曾.....
曾乜野呀..????

引用:
原帖由 ER20 於 2005-10-13 01:23 AM 發表

我係上面上網都係用 ABC 咋,嘿嘿 :smile_03:
我打開倉頡架..一打個碼快d.. a,b,c.. 都係果d 日月金木水火土果d字根的..

引用:
原帖由 cgogo 於 2005-10-13 01:26 AM 發表

用 ABC !!!
我英文麻麻地
即係用唔到繁體速成
慘!真係慘不忍睹!!!
練多d 就熟架啦.. 我打中文头都係icq 都練番來的..

引用:
原帖由 ER20 於 2005-10-13 01:41 AM 發表

师兄,我讲紧智能 ABC ,汉语拼音打简体字呀
--> 汉语拼音打简体字呀.. 你都好簡體 呀. 牜我一d都唔識拼音呀..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆