上一頁下一頁
發新話題

分享: ☆☆╮弟一次係點樣入黎呢個內地夜遊區 (+分區!!!)╭☆☆

收藏  |  訂閱
42  17.0k

引用:
原帖由 henry7707 於 2005-10-31 01:02 AM 發表
1)系我去搵BT download情況下入左黎  其實我第一次玩留言版炸!

2) 我覺得巴打有D真系好傻(果d沉船事件)~~~~但我見好似好多人睇e個區,好熱鬧...
(出黎咸,遲早要還/出黎行,遲早要咸)
3)  ...
--> [ 本帖最後由 thomas-sep 於 2005-10-29 12:25 PM 編輯 ]
呢句唔係我寫架喎.

3)  我出親既野都加分架~~相信大家對我唔會陌生啦~~POST唔多~ 不過我出親都ok
咁你要出多d report啦.. 鈼分享下..的..

5) 多D將我既作品頂置!!!heehee 
同埋. 如果係好架作品. 會係. 考慮--> 精華多d... 如果文章本身係好文章來..
@@@ 因為唔可以.. 隋便咁令d 作品置頂架.  呢度有呢度架規則.

引用:
原帖由 ER20 於 2005-10-28 02:27 PM 發表

95分,錯左兩個字,「先」「頂」一下呀,繼續努力吧,哈哈
啊, 差唔多呀. 哈哈.  
我拼音唔得呀. 嘛. hehe.. :smile_02::smile_02:

引用:
原帖由 Geai 於 2005-10-31 03:02 PM 發表
1. surfing around on the net for other things, this forum came up mei join jor member and been here ever since lor
2. 大開眼界 last time when I was in China was back in 2000,  here has lots n ...
thank you 阿geai 架留言呀.

1. surfing around on the net for other things, this forum came up mei join jor member and been here ever since lor
啊,原來如此. 呢度好多野睇架.. 得閒多d 上黎.

2. 大開眼界 last time when I was in China was back in 2000,  here has lots new info for ppl like me oversea
呢度,係呀, 當係見識, 增廣見聞亦得架. --> hehe.. 大開眼界

3. mo ar   I am here to learn   
一次生. 二次熟呀.

4. mo ar..  next time when I go back, 士士 will u take me to play ?  
我叫湯湯呀. 岩時間咪一齊玩呀, 去上面, 飯局+唱k 都得架, 亦可以一班人傾下計, 你知啦, 上面玩消費係平過香港的. 食野+飲酒+服務都實惠好多架..

5. keep up the good work  
好, 計續努力呀

6. mostly in 引人入性 有趣影片 and 吹水閒聊  
我好多時都係.. 引人+吹水度見你呀,我同你去d 地方都差唔多呀.

引用:
原帖由 annasueki 於 2005-11-2 10:20 PM 發表
今天也是我第一次上"內地夜遊區"喔~

應促進兩岸交流....
係.. 丫頭你好 .. 到此一遊的..

引用:
原帖由 w118 於 2005-11-7 10:10 AM 發表
1) 大家弟一次上"內地夜遊區" 係在點樣架情況下呢.??.
朋友 introduce

2) 弟一次上黎呢度睇.. d post, 覺得點樣呢..
大開眼界,志同道合, 都唔錯喎

3) 大家有冇出過report 呀, 剩文字 or 相+文 ...
好多謝你架留言呀.

引用:
原帖由 浪__子 於 2005-11-7 11:25 AM 發表

兩岸?

是港台交流,

交流大陸事務
丫頭,佢係台灣人黎架.  
--> 但係佢架弟一次俾左我呀 , 我pm 呢個link 佢入黎的.
浪浪. 有時間留言呀, 欠你咋.

引用:
原帖由 弗弗 於 2005-11-9 06:01 AM 發表
好彩你都講得笑嗟...吾係又少個朋友囉...

講下笑的, 明架啦..

引用:
原帖由 紅勇士 於 2005-11-9 03:23 AM 發表

邊個老野? 睇怕我係有史以來最年輕又毫無經驗o既版主. 等佢呢d真正老手接返手
紅紅.. 唔駛咁快退休的 .. 呢度.. 都好need 你架..

引用:
原帖由 紅勇士 於 2005-11-9 12:38 PM 發表

你地當其餘2位版主死架?  :smile_03:
話時話浪__子好似未入來簽到?
唔係呀,我架意思係多d 版主(+埋你嘛..), 黎協力manage 呢區, 咁會好好多呀, 人多好辦事呀嘛(由其多d 叻人呀嘛..).

浪浪,我之前pm 過佢架啦, 可能未有時間黎呢度留言呀, 佢呢排好鬼忙呀, 聽佢講,
--> p.s: to 浪浪, 有時間留過字啦, + 你分, 同埋想知道下你架第一次係點樣呀..

引用:
原帖由 浪__子 於 2005-11-9 08:40 PM 發表
今日係呢邊簽到先.....

日日都只有時間打呢幾隻字....

同埋睇下有無違規貼,

聽日, 聽日有時間寫野架啦
好呀, 浪浪等你呀. 留字呀.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆