※↓分享:【內地夜遊玩得最印象深刻果次 (已經是..+分區) 】↑ @@ 去分享呀

收藏  |  訂閱
34  15.5k

引用:
原帖由 車厘貓 於 2005-11-4 05:13 PM 發表

其實開心同深刻既經歷就梗係有啦,但玩完過左去就唔想再去諗,因為記掛住呢d野

咪盞搞到自己沉船....
你講得岩,但呢個係POST 係想將你架開心經力,SIMPLE咁表逹出黎。唔駛好似寫REPORT咁長,簡單D得架啦,

可能你而家寫左。弟日你黎呢個POST 睇番,會令你回味,+回憶呢

沉船,呢D自己ENJOY就得架啦,不用埋會別人眼光
=你同香港女仔拍拖,這也叫沉船嘛,事件架角度,係睇你點睇的。。

引用:
原帖由 alanlee76119 於 2005-11-5 12:53 AM 發表

其實沉唔沉最緊要係睇自己,我覺得玩就要去到盡
OR.. 咁講啦, 去玩果陣玩到.. 最盡 . HAPPY 果隻
當然係.. 女黎講. 都要就住佢地玩果隻啦.

push呀, 有冇人可以寫下d 經力呀, 寫得好有分+架

引用:
原帖由 jjcy 於 2005-11-10 02:11 AM 發表
很  不    幸   在   下    之    MM  經歷    很   平   淡

船     一    沉      就     跳     船    逃     生      存命要緊
可否簡單咁寫一下嘛, d 深刻經力, 鈼分享一下啊.

引用:
原帖由 ayumi-gua 於 2005-11-14 03:44 PM 發表
我未JOIN过大家GE团,所以都冇咩好讲.....
不过我睇到大家D团GE报告,大家真系玩得好开心,有机会都一定要去参加.....
唔, 唔定join 至玩得開心的, 其實呢個post 係上去玩深刻的經力.
--> 有架話, 可以係呢度寫下啊..

想想看啊.

引用:
原帖由 影流星 於 2005-11-16 10:15 AM 發表
回答1)

話說跟左kk老師團之後第二次去玩,當然去番第一次住既酒店啦,個媽咪見我猶豫不決揀女時,通常都會是但揀件黎,咁佢又揀件比我,咁我一望,個樣似夠18啵,不 ...
我都跟過kk團呀, 好happy的.
-->但係..(冇野呀,見到)你edit左呀. 

引用:
原帖由 影流星 於 2005-11-16 03:33 PM 發表

好彩個report係pm度,唔係搵唔到去解釋點解咁happy
唔,有存底就好的, 有back up. 的..
--> 唔係唔見左個report, d 心血係冇晒啦. :smile_07::smile_07:

引用:
原帖由 maverickk 於 2005-11-21 01:10 PM 發表
點講好呢....唉....既然呀thomas-sep 哥叫到, 就比下面啦....
......
我去大陸勁蒲既時候,  唔興disco既, 未有fing頭....
個時係去歌舞廳玩既....

最深刻個一次, 係在布吉, mark個髮廊妹去玩, 同埋 fd 一齊 ...
, 多謝你肯俾面呀

岩岩.. 評左二個分, 計續push. 收集各位架經力的.
入黎支持下+留言呀, 唔該.

引用:
原帖由 ER20 於 2005-12-6 12:30 PM 發表

Fantastic :smile_05:
stanse 寫得好好架,讚

前往最後回覆