突破封鎖----无界浏览安装图示全攻略

收藏  |  訂閱
5  11.5k

引用:
原帖由 Warrior99 於 2006-4-23 12:53 PM 發表
謝謝哂.......哈哈打倒大陸共產黨的封鎖......請問係咪都可以上香港馬會個網呢....??
yeah, 馬會 都上到架.

好. 真係偉大發明呀. ~.

引用:
原帖由 mp111 於 2006-4-24 05:17 PM 發表

咁湯馬版主又可以係大陸復活啦~~~~~
係呀, 番生啦, 又. hehe..
特別嗚謝 mp 架 幫助呀.

引用:
原帖由 大大達 於 2006-5-5 07:09 PM 發表
我就係星期三係大陸公司果到,用o左呢個 software
之後上 discuss,幾爽呀
同埋其他上唔到 (馬會果d呢..) 全部都上到
好偉大既發明
我很贊同呀. 呢個係. 好.. 好野黎架..

引用:
原帖由 ER20 於 2006-5-9 06:09 PM 發表

各路師兄,想問問,如果  同一時間  開幾個  webpage  既話,係咪  " 所有 webpage "  都係  through  無界瀏覽 software  既  connection  ?? :smile_06:
係呀, 因為個無間係.. set 死左架 ip 架啦..
所以你開幾多個webpage, 一run 左無間, 自然都係全部都係. 經呢個 connection架..

p.s.:不過用左無間, 有 d 大陸網上唔到架, .cn 果d..

引用:
原帖由 ER20 於 2006-5-9 06:30 PM 發表

即係話每次用完  " 無界6.9 "  都要按  " Exit "  先可以回復正常 ip 操作,right ??  
睇下你想去邊啦.

係大陸上d 台
1)一定用無界啦..
2), 如果想上大陸d 網站, eg. sina.com.cn 呀, 果d, 關左無界佢啦, 係大陸上, 就佢上(唔用無界下)會快好鬼多架.. ~.

引用:
原帖由 andylam6987 於 2006-5-10 11:18 PM 發表
多謝C兄分享,支持永遠置頂呀。
置頂左一排架啦..

前往最後回覆