上一頁下一頁
發新話題

!!! + 只剩內文,相delete..留意 #1 post, 雙十沙灣k場+飯局

收藏  |  訂閱
103  31.0k

push.. 攪掂啦.. 終於寫好100%啦..

引用:
原帖由 stantse 於 2005-10-13 07:01 PM 發表
非常精彩!!!!
有你我以後唔駛寫report啦!!!!
客氣. 呢個report. 相影左好多. 又要打格, 又要加埋文字...又要. :smile_09::smile_09::smile_09:

--> 十年都唔出report. 啦,:smile_02::smile_02: hehe, 寫呢個都用左好多時間. 白泡呀.. :smile_09::smile_09::smile_09
:

引用:
原帖由 ER20 於 2005-10-13 07:12 PM 發表

i'm back,今晚子龍有局,我感冒未能赴會,有點內疚
冇所謂, 你今晚去約會.. 諗住食乜先.. :smile_02::smile_02:
--> 得閒再傾電話啦.. later.. ..

最緊要下次攪團, 你岩時間咪一齊玩囉.. , 你睇我出report d 女.. 有d都食得過架.

你月尾出差喎, 去廣州.. 開發的..

引用:
原帖由 Ray KK 於 2005-10-13 08:27 PM 發表
又再推推 !
晚安呀.. 今朝同你講完早晨, 而家講晚安呀..

引用:
原帖由 Ray KK 於 2005-10-13 08:30 PM 發表

乜你冇去吉夏嗎 ?
唉,尋晚打俾果個女. 佢重返緊工呀, (接電話係男人聲黎.. )
-->睇下幾時至再約佢出黎啦, 可能佢架 "約束係幾多的-.被媽咪) 小d自由出黎.
多d時間再follow up..

引用:
原帖由 cgogo 於 2005-10-13 08:41 PM 發表

所以我都會唔講
只會去

未通知亞余喎
各巴打見字...勿揚地址!!!
...
有brother..pm 左我.. 都..
我都.. 唔會亂咁講架address.. 支唔以對啦,人地問起..

引用:
原帖由 常山~趙子龍 於 2005-10-13 08:58 PM 發表

e 師兄 好似搵到好野食喎
唔,遇到果件. 想follow up 一下的 .. hehe.. 不過睇下點發展的.. 隋機應變啦. -->出黎玩都係.  

引用:
原帖由 型男~JACKY 於 2005-10-13 11:49 PM 發表
正,正,正呀!!!
我都好想去呀!!!
重有着粉紅色背心條女好掂,
吾知叫詳名呢?怎樣找到她呢?
還有佢有D似女生宿舍既 Elise !!!
你講邊件呀.. ??

引用:
原帖由 dvi 於 2005-10-14 02:07 AM 發表
夠哂長....... 細. Thanks 不過d相冇嘢睇 ge ??
睇你想睇咩啦..

引用:
原帖由 dragonxxxx 於 2005-10-14 02:37 AM 發表
呢個係咪老師既沙灣飯局黎?
係呀, 重人材仔仔呀..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆