上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
1.0k  257.3k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-12 00:34 發表 查看引用來源

冰河好多高質女😍😍😍
呢间成日查消防,高質 惹來消防員經常巡查😂
深圳滨河时代亚朵S酒店 广东省深圳市福田区滨河大道9289号KKONE时尚潮流购物中心L1

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-12 10:11 發表 查看引用來源

真係姿色改變命運!🤣
技師格言:成年人的恋爱、搬砖了🧱

附件

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-12 05:23 發表 查看引用來源
放就好了,最怕D女保守都唔好玩,最鐘意放既技師🤤
罗師兄呢件高質囡囡日日常满,啱~吾啱你口味😂

附件

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-12 13:16 發表 查看引用來源

邊個揸機?😏
講呢D😂😎

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-12 13:14 發表 查看引用來源

御龍閣同紅樹林D囡有秘道兩邊走,同時喺哂兩間掛牌。
呢D埸高危今時今日千其不要去,而且D去大多中女,不過乜野也可以玩,因為開始年老色衰😂

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-12 13:28 發表 查看引用來源

呢兩日咩環境?
不用担心,去高檔水會,千萬不要去高危中女地方😂你去新富臨,夠安全,有件十八😂💪

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-12 13:54 發表 查看引用來源
不用担心,去高檔水會,千萬不要去高危中女地方😂你去新富臨,夠安全,有件十八😂💪
(工号8888)十八歲 卜卜脆陳師兄,玩完出報告😂或者边位師兄揸過卜卜脆😍😍😍😍

附件

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-12 14:17 發表 查看引用來源
(工号8888)十八歲 卜卜脆陳師兄,玩完出報告😂或者边位師兄揸過卜卜脆😍😍😍😍
陳十二兄净咬~舔個背,己冇得輸,吾知八月十五如何?😍

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-12 15:28 發表 查看引用來源

富臨,平安爆過幾次水管,我亦親身經歷過喺富臨俾人爆門, 唔認為喺酒店嘅水會特別安全,只係冇細塲咁高危,去邊都係小心為上! 😂
深圳水會太多,日日查咩😂年年也查😂

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-5-12 17:52 發表 查看引用來源

講起來富源咁多年真係沒聽過爆水管.呢間疫前都係半個主場,以前啲技師又後生又玩得,但而家啲技師舊人太多又冇咩新血,所以就算係鐵竇通關後都沒去過 ...
叫红牌大波宝宝回歸又肯69,又可開大😂这里好多師兄嘆過佢鲜鮑💪👍✌️

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆