上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
1.0k  255.3k

引用:
原帖由 大地之汶哥 於 2023-5-12 18:52 發表 查看引用來源
原來聽日同後日搭鐵半價
上去行轉先
但未決定去湯崎定平安
点解半價?湯崎边間?
平安D女大多好大对奶,见照片也想揸下去💪真的好誇👏✌️PS也養眼😍淨玩对奶也可玩上半天,呢D奶最好睡觉時揸住訓😍😍

附件

引用:
原帖由 大地之汶哥 於 2023-5-12 21:39 發表 查看引用來源

地鐵話回饋社會今個星期六日半價包價落馬洲同羅湖站
至於湯崎係高價正骨場嚟
最平都6百人仔
哦~半價原来如此👍我平时開車上班,甚小坐地鐵交通工具,不是北上深圳也不会泊車在上水再轉地铁北上,希望快点直接由香港可開上深圳,不用另外一个牌💪正骨水吾啱我,冇 閒情逸致 去享受正骨

引用:
原帖由 estateman 於 2023-5-12 22:45 發表 查看引用來源
行政拘留三個月😵‍💫
冇啦,15日,十幾年前係坐三个月叫雞

引用:
原帖由 emau1 於 2023-5-12 22:57 發表 查看引用來源
廟細燈籠大
正~正~正~左手打左奶撞右奶,跟住右手打右奶撞左奶,互撞奶😜😂爽歪歪🤣只有乳牛才可以玩呢D撞擊🤣👏

引用:
原帖由 大地之汶哥 於 2023-5-13 09:46 發表 查看引用來源
平安係咪在平安酒店內,我個account怪怪地,用唔到大眾點評個d,返到去摸A
全部上去前台或部長代约技c,其它途径不能约女😂
亿民平安国际大酒店 广东省深圳市福田区彩田路3032号

附件

引用:
原帖由 estateman 於 2023-5-13 11:50 發表 查看引用來源

你照舊E家入房同囡高清玩?吾怕?
今日唱歌仔後去泡泡浴,吾玩桑拿😜💪

附件

引用:
原帖由 estateman 於 2023-5-13 11:50 發表 查看引用來源

你照舊E家入房同囡高清玩?吾怕?
幾個人饮完茶,又話先去食鲍鱼先,怕乜?日光日白,我怕但我弟弟吾怕😂😜💪✌️

食鲍食到小妹妹又出水又夾我個頭再加指插,二樣一起你吾爽死,重係甘叫酸😂即高潮完字句《酸》我舌功高手😂

真PK大家吃完頭盤,冲凉後發左手冇味右手指有淫水味😂按完腳再吃饭唱歌下一埸,高清真的好😂✌️不是 懷疑人生,是享受人生才对😜💪💯❤️

引用:
原帖由 大地之汶哥 於 2023-5-13 20:30 發表 查看引用來源
玩完啦🥲🥲失望嘅
去到無桑拿,無蒸房,又無大池浸之類,一嚟我就入房,條女相頭ok,佢話27歲,都可以啜奶,但唔比入內摸妹妹🥲跟住出大堂做多2個,比多左小費,每人120🥲🥲埋單7xx 人民幣,
P.d最大問題我無得浸無得焗 ...
疫情下呢D共凌浸焗桑拿早停左,傳新冠肺炎,呢類不知道深圳正骨有没有。冇人去邪骨要玩二樣野👏🤣高質女冇甘放係正常,而且第一次去吾慌多野比你🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆