上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
1.0k  255.4k

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-1 20:18 發表 查看引用來源
絕對係啦
就算個場被掃完,要休業整頓,都只係會講話爆水管啦
我識個D合講技師点解被捉,放心啦,小D人去重好😁😂

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-1 21:20 發表 查看引用來源
九師兄你之前究話酒店場+40樓好安全,今日就係大掃除,jc走遲D都死,有D仲要躲廁所兩粒鐘先敢出尼😵
边個講你聽?点解要躲厕所?吾合理😂全部捉就話,穿好衣服正常按摩捉乜?

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-1 21:38 發表 查看引用來源
九C兄你鍾意信好唔信好,都冇所謂囉,反正事實歸事實,呃你嚟托咩
係都吾关我事,我又冇上去,上去二次甘大把🤗,最好冇人去😂😁得閒八下先😎

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-1 21:44 發表 查看引用來源

躲廁所嗰啲技師梗係著唔切衫啦,攞住啲衫9秒9走去廁所
好多故事聽,過引😂不過我知照常營業😁

証實左了消防员來了查消防,或許消防主管上网看边间報告出位去边间😁😂芙仔~平安~喜悦~下一站😂其它時光吹得最行早就查跟着40楼😂我就约妹子外出唱歌~泡泡浴安全好多😂

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-1 21:51 發表 查看引用來源
咪吹水唔抹咀
你試下约技C星期六就知道😂

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-1 21:52 發表 查看引用來源

剛看看40樓經理V7朋友圈,一遍空白,冇哂jc相同皇庭廣告
昨天我比微信冇樹,不過我登左八小時就删左😁😂

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-1 22:01 發表 查看引用來源
我識有個jc嚇到死,話差D被捉,逃過一劫,幾時復工都未知
新來咩,佢地老手來又不是未見過大埸面😂

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-1 22:05 發表 查看引用來源

查消防使唔使雞飛狗走呀?我以前係平安按摩時試過查消防,技師都冇走出房,繼續按摩,只聽到靚靚主任同兩位男士在走廊講野.按摩完出大堂問靚靚主任咩事,佢話剛才公安來查消防 ...
你就精明😂我當然知,佢地吹成甘米同佢吹下牛大家開心一下😂大家刚去骨埸咩😁😂查消防係真😆

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-1 22:10 發表 查看引用來源

查完冇事約聽日都得啦,使咩約星期六喎.聽日睇下經理V7朋友圈有冇皇庭廣告或jc相咪知囉
费事比位佢地吹牛😂我微信經理重有囡囡照片

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆