上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
1.0k  255.4k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-4 02:49 發表 查看引用來源
550人仔高檔野,邊間?
深圳技師~骨埸又不是只得我認識,冇謂講边间😄✌️北上危险,留港去温莎吧,😄🤗😆或者回味疫情前骨女快乐大本营吧🤗💪✌️

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-2 01:04 發表 查看引用來源
我只係好心話俾大家知,40樓出事,福田打大風,係你不停話我吹牛作故仔,唔知邊L個搞事呢
係啦,成個深圳係得你同技師熟啦,其他都係吹水呀
出帖好巴L閉呀,仲要成日計L住自己個帖最多人睇去自我感覺良好
咁L小家氣,咪洗指意 ...
把囗臭冇得救😂网红手法介绍自己貼来增加流量,既然冇人懂欣赏就学在疫情期间一年冇上此區不多十次。祝各位师兄深圳玩得安全開心,我是不喜欢争吵的人,伤和气不開心我不喜欢遇上,謝~星期六~昨天晚上也非常開心所以有心情回應😂🤗😆✌️😜

《出帖好巴L閉呀》試問边個敢出帖😂原来边個想巴闭就出帖😂我做甘多野吹甘多水结果只係巴L閉,所以冇人出帖人流小係正確😂自私D係美德✌️💪

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-6-5 05:56 發表 查看引用來源
大富豪84年先開,整個開張到9O年,真係一晚一房難求,你條老作七六voking,乜嘢新鮮羅白皮,唔係有錢就得, 乜話晚晚大富豪,有机会嘅!一定九十年後先有可能,咁你边有65+咁能長命,住迫摇有九千司机,73年千五請文員,都係老作 ...
爭功諉過己沒什麼意義性

引用:
原帖由 voking 於 2023-6-5 01:21 發表 查看引用來源

我都蹬你女神早日回歸,你就齊人之樂。

廿幾歳時,搵到下錢,當年晚晚大富豪,今日世界,富都,富城,斜路(中國宮殿),晚晚吾同女。後來出差成日去泰國、台灣。去到泰國,冲涼,KTV。台灣就脫衣陪酒。95年開始北上,剛開始係崗廈,1/3/5同 ...
大富豪香港興衰歷史見証,你真幸福可以在大時代下见証體會,這里也是给一些打懐攪寸Party導至冇乜人流,现在只得罗湖师兄一个帖獨力去支持,可惜人流得小猫三四隻,真係多得呢D伏街做的好事😂😜 自我感觉良好就留在囡囡身上😝😂😜😛✌️最後
福田要把控去时间~位置~冇甘出位就有安全桑拿了💪

你地继续嘈交嘈 斷氣為止, 冇人理😂講嚟講去都三幅屁你唔悶我都悶😜😂下午又同客人上深圳酒吧消磨時間,話之佢嚴打,自己带囡囡落酒吧玩再去泡泡浴🤣😜💪✌️👏

吾理你边柒個,我吾玩吾代表比你们染污個贴,麻烦嘈交自己開贴互小,冇人理你嘈乜九😂醒下水啦,男人老狗嘈两句就算,学乜九大妈 潑婦罵街一日嘈到克,好能烦😂👏男人大諒一些,嘈能完就算,係米男人来😂😡😠🤬😈

引用:
原帖由 voking 於 2023-6-11 01:06 發表 查看引用來源

請大家注意,我已經當佢透明。冇時間陪佢發顛。
佢神憎鬼厭,請勿入埋我數,我仲想同大家分享。
謝謝明白及體諒。
Voking PM 我~你太言重,网上言论不要太認真,有時大家多一事之氣,男人過左氣就算,我近期忘顧住陪新囡,所以冇霞上网👏😜共勉之💪🙌💯祝福大家玩多D囡囡🙆‍♂️😛❤️😎
深圳係一个值得消费好玩方😘🎉💪

各位師傅嘈交要停止,自己開贴嘈,吾該各位師傅😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-6-14 09:12 發表 查看引用來源
各位師傅嘈交要停止,自己開贴嘈,吾該各位師傅😂
貼用來吹囡囡吾該😂😎
冰河红牌333囡囡😍😋😘好味道💪💋

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆