上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
1.0k  257.4k

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-7-4 08:44 發表 查看引用來源
E家深圳真係難搵到後生又有服務既技C了. 大堂會多D, 但入房又貴, 最多都係手作仔 上中下路一般只通一路, 好彩有兩路. 所以都好少人提指數666.
好彩我還有三件668年轻囡囡,其中一个可以吞噬美容宝品。刚刚了解,話時話原来重有囗埸,👍不過個埸十足時光 比較舊 但無臭味🤣, 可能年紀比較大 20到尾 ,己联系幾个技c知道冇問題,不過唔敢去🙄 因為高危地方🤔吃住老本先又可约外出泡泡浴,不過贵☺️🤗

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-7-4 11:08 發表 查看引用來源

只知在福田,地址唔知,但知都唔會去住,嚴打期間無謂去高危地方
对呀~我去個D係試業水會,好安全,不便公開😁晚上或下午去多高危🙄

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-7-4 11:17 發表 查看引用來源

都打了成個月啦,真係唔知嚴打到幾時?
吾打邊有油水食, 甘多年何來停過

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-7-4 12:20 發表 查看引用來源
你唔好踢爆,猫哥及其分身講大陸技C,可以食奶,乃撻,大車一定得,等於666,兵有你講到指數咁低。我自己060咋。
見到你甘能慘060,你pm我比技c微信你约666以上😊除非你好囗臭~樣衰,否則一定有👍💪

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-7-4 12:33 發表 查看引用來源

嚴打唔關有冇油水食,開得邪場就一定疏通哂.年年都有三兩次嚴打,只係做場戲俾最高領導睇.通常嚴打都係一星期左右,但今次已差不多成個月,感覺上有點與前不同 ...
疫情前经常查消防,平安~冰河成日著消防燈🙄

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-7-4 12:20 發表 查看引用來源
你唔好踢爆,猫哥及其分身講大陸技C,可以食奶,乃撻,大車一定得,等於666,兵有你講到指數咁低。我自己060咋。
星期日去芙蓉舊相好,平時669,点知冇找佢三个月《因为找另外二位》点知佢嬲九我变034,我冇即時 火滾,只係出完叫佢立即走,説我要在房睡覺😏回来比信息佢,因為你情我願的指數,吾啱就冇下次。真的中左佢伏🙄😭

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-7-4 12:49 發表 查看引用來源
乜你又係猫哥,失敬喎。
不喜欢吵架,吾啱看就pass我贴,謝~以后不會回應你,吾啱咀形😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-4 12:48 發表 查看引用來源
星期日去芙蓉舊相好,平時669,点知冇找佢三个月《因为找另外二位》点知佢嬲九我变034,我冇即時 火滾,只係出完叫佢立即走,説我要在房睡覺😏回来比信息佢,因為你情我願的指數,吾啱就冇下次。真的中左佢伏🙄😭 ...
钱作怪🙄我星期日己講永不錄用芙蓉😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-4 12:56 發表 查看引用來源
钱作怪🙄我星期日己講永不錄用芙蓉😂
真係谷Q氣,只係拉上個bar,只比揸一个波,半脱褲摸妹妹😭真的玩九死左😩

引用:
原帖由 Y仔GARY 於 2023-7-4 13:25 發表 查看引用來源

九哥哥, 我都有去芙蓉, 可唔可以 PM 我係乜 NO, 等我得閒去搵佢, 俾D顏色佢睇下
绝对吾可以😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆