上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
1.0k  257.2k

深圳骨埸好多太平盛世,幾间休業,其它人山人海, 水洩不通 ,真係劲😁👍,我和客人也感受祖国按摩人才 人才鼎盛 高手林立💪👍😁大家再戰深圳💪 ...

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-7-18 18:06 發表 查看引用來源

金光華附近個間
呢间皇家D女好玩D😂

附件

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-18 18:44 發表 查看引用來源

呢间皇家D女好玩D😂
玩呢D高難度😂

附件

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-2 23:17 發表 查看引用來源
對!冇板主就大家一齊玩《杯葛》由佢自生自滅⋯⋯大家要齊心努力做野。如我心情好就在此吹多二句😹最近忙於找多幾件心儀囡囡冇時間上網睇😹
都是那一句《PASS》,看也不看管他寫什么😂齊心就事成😁💪边個攪事大家齊玩《杯葛》👏👏👏👏

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-19 09:33 發表 查看引用來源
都是那一句《PASS》,看也不看管他寫什么😂齊心就事成😁💪边個攪事大家齊玩《杯葛》👏👏👏👏
《PASS》 中文意思是而是跳過、忽視、不理睬、不理會、不予討論的意思

引用:
原帖由 emau1 於 2023-7-19 13:16 發表 查看引用來源
如果你冇預約jc
要揀輪鐘的

咁樣,如果嗰個jc你唔啱心水

就可以大叫一聲PASS

跟住睇第二個
完美地解釋 PASS 呢個字點解

引用:
原帖由 voking 於 2023-7-19 23:57 發表 查看引用來源

近排時運高。睇吾到啲聞到棺材香既内容。
繼續杯割,無視。
对~香港地好多奇怪人,这里有四大贱人《大家自己估边四件》😂我吾歡迎这四人入我貼觀看,既然大家吾啱咀形,没 必要走入來收料,道不同不同吧。
继续Pass吧~

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-7-20 08:32 發表 查看引用來源

四大? 莫非係老地陽光金B芙蓉
四大贱人就有四大骨場 NO WAY la

時光和40樓.羅湖C兄和我推介點名查......估好人有看188

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-7-20 17:46 發表 查看引用來源

如果係咁,陽光也會查啦
陽光全果也冇事😂大家比時間看一下👏看下边個吾好彩😔😂正所谓你有你嚴打,佢有佢全果人山人海👏💪😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆