上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
1.0k  257.0k

引用:
原帖由 voking 於 2023-10-23 02:33 發表 查看引用來源

我樔下,搵到就PM你。
好的,謝👍

引用:
原帖由 voking 於 2023-10-23 02:39 發表 查看引用來源

係呀。有個69場。係男油酒店度。冇熟人帶係吾會開門俾你。個度我去幾次,次次都好多人。

另一個係力創假日酒店。朋友介紹話係69場,有需要我有WC。要既,我PM你。好吾好我吾敢講,我未去過。 ...
69埸深圳也有,我怕地方污糟所以冇去😜不過要就不熟地頭,吾敢去。

引用:
原帖由 voking 於 2023-10-24 03:09 發表 查看引用來源

收 PM 啦
謝謝大佬Voking☺️👍

最近忙溝女,小上188😋

KB 場所 早就收咗工, 我有幾個年輕㗎都肯嘅 , 其中時光我知 有個以前做客服嘅中 女人 都肯嘅, 不過呢啲m嘢就唔好咁羊啦, 好多生熟佢幾時都肯嘅😋

真的有病,話說有條女本來在富源,最近走左海燕,她好煩日日幾十 噓寒問䁔信訊,根本十幾日冇回佢,應該係冇约過佢未曾交談過😂,見佢甘煩就回佢什麼服務(69),她竟然叫二千😁😂懶得回佢,看照片好一般,真係生意甘差?

本帖最近評分記錄
  • emau1 威望 +5 文不對題 2023-11-8 01:15

引用:
原帖由 emau1 於 2023-11-8 01:13 發表 查看引用來源
不會

手爆場的生意
好到不得了
根本就係,人山人海
吓~好生意就不會每日比甘多無里九頭信息我😂

附件

引用:
原帖由 emau1 於 2023-11-8 01:14 發表 查看引用來源

海燕呢個危險場
重存在做生意
煩死,信息從來冇發過,吾知佢乜水😂,因為應該生意超差才甘 頻密發訊息找客😂

附件

引用:
原帖由 sipadan 於 2023-11-8 09:21 發表 查看引用來源

九哥,我知你講邊個,我都有尼個服務,佢仲鍾意人哋瀨佢😂
佢做部長己見中女,但形像好淫好好小😂本來想破例约她,講好可69,後來好人查得厲害後就反囗只能達文西,達文西中女我不做佢(我只要18-28),上次中女新彊技師我也吾肯達文西佢😂她有冇吞噬你憶萬金錢?😂下次你同佢講吞蛋白質保美顏🤗

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-11-8 08:53 發表 查看引用來源

呢D都係群發. 通常我都唔采佢. 除非有D技C發 SAM哥, 乜乜乜咁 我就會回下
呢D群發技C我得佢一個,她吾慌正多客😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆