46 12345
上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 哥頓成長記 (updated #93,96)

收藏  |  訂閱
45  29.9k

引用:
原帖由 x_richboy_x 於 2019-3-25 01:49 AM 發表 查看引用來源

應該會有下文發生的
有呀,今晚再繼續

Gordan:「Your butt is so big and soft, do you like my dick」(你個 pat好大好軟,你喜歡我條野麻?)
Dianna:「yes, your dick is the hardest I ever feel, none of my ex can compare with you. 」(你好硬呀!我d ex冇得同你比)
Gordan:「did you get wet now? 」(你有冇濕到?)
Dianna:「why don’t you feel it with your finger? 」(你点解吾用你手指去感受一下姐?)
Gordan 用單手伸到Dianna兩股之間,用手指公前後咁磨,仲推咗小小 Dianna運動褲入去,Gordan好快就感到手指公濕濕地。手指公抽插嘅節奏同埋塊布不停咁磨擦緊Dianna嘅G點,佢high到: 「喔!啊!啊!噢!..啊!啊!Give me more!噢!I want u… 啊!…啊!」

Dianna:「oh, it feel so good, you are finger fucking me, play my pussy….. Yes, harder…… 」(好正呀!你用手指吊緊我,玩我妹妹,呀。。大力d。。。)
Gordan:「you like it? How about this? 」Gordan用手指公磨佢陰蒂,漫漫打圈,Dianna d 水開始流落大肶,佢條運動褲d水印一路向下,而且雙腳開始震。
Dianna:「oh… Please put your dick inside me」(你快d插我啦!)
Gordan:「you need to beg for it」(你求下我先啦)
Dianna:「Gordan….. Master, can you please fuck me? 」(歌頓。。。主人。。你可吾可以吊我?呀)
Gordan:「you take off your pant yourself. I will make you cum hard! 」(你自己除咗條褲先,我會令你好快就高潮!)
Dianna拉底條褲到大肶,只係露咗個 pat比我吊佢,佢根本企唔穩兼且呼吸變得非常急促。我唯有揸住佢兩粒lin將佢托住,跟住係佢後邊插個西。

Dianna嘅淫水仲又開始流,佢一邊呻吟一邊話: 「唔好…啊!噢!噢!停…噢!」我細老已加速咁插,雙手亦不停咁又捏有搓佢兩粒lin更不時扯下粉紅色嘅lin頭。搞到冇幾耐Dianna淫水吾止流仲噴出來: 「啊!啊!喔!噢!噢!啊!啊!我…我…啊!噢!又要…啊!啊!噴啦!噢!」D淫水好猛咁噴出黎,我冇停到繼續插佢個西,佢雙手係咁fing要我停。我唔理咁多,拉住佢條腰係咁插。Dianna已經上氣唔接下氣: 「啊!啊…噢…噢…我…啊…我嘅…噢…吾得啦…噢…」 只見佢兩粒lin頭硬曬亦變得非常敏感,我就試下扯一扯個lin頭。 佢馬上大叫左一聲,同時個西又收緊一下,夾到我細老差d就射。於是我放慢插西嘅節奏,又開始扯下扯下佢嘅lin頭,兩粒lin越來越漲,個西夾得我細老越來越緊。Dianna叫: 「啊!啊!啊!啊!啊!吊。。。死。。我。。」長叫一聲, 個西夾到我細老終於頂唔順,抽出來將d精液射在佢 pat上面。

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-3-26 11:24 AM 發表 查看引用來源
亞哥真係食唔少  女😏😏
故仔之麻。。。冇食好多女 😜😜😜

引用:
原帖由 慢悠悠的天蝎 於 2019-3-29 01:46 PM 發表 查看引用來源

呢組配圖好刺激啵.
鐘意砌鬼妹多d嘛?
鐘意 砌住美國d妹妹多d🤣🤣🤣

引用:
原帖由 慢悠悠的天蝎 於 2019-4-3 10:25 AM 發表 查看引用來源

咦,未有update呀?
幾時寫砌美國妹呀咁
要五月中先寫到,砌要先寫到架

引用:
原帖由 headlinenews 於 2019-4-16 01:57 PM 發表 查看引用來源
問一問,Gordon 同 Lily 應該係嗰啲契妹契上床嗰啲兄妹關係咋可?
當然吾係親兄弟🤣🤣🤣🤣

46 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆