[原創作品] (爛尾故事集)之 <純情學生妹?!——29/11更新短文:「又執筆」(#341)

收藏  |  訂閱
30  47.3k

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-4-2 08:38 AM 發表 查看引用來源

寫緊⋯⋯但可能第16集先出到
一個年青靚仔但咸咸濕濕嘅太醫。。。🤣🤣

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-4-2 08:19 PM 發表 查看引用來源

你覺得年青靚仔又有JJ的太醫可以入後宮?
太醫如果幫到皇上夜夜7炮。。。地位可能吾同d。。。

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-4-4 06:20 AM 發表 查看引用來源
第十四集

「大膽!你可知道向皇上下藥,係誅九族之罪?」李貴人拍檯道。

「求主子息怒,都怪奴才唔懂事,講句說話都不清不楚。」亞傑聽到李貴人發火,急忙跪低,「奴才呢種香露係用鮮花提煉,只係會吸引男性,而唔會傷害身體的,絕對算不上係藥。」

「只怪奴才心急想要小主子,其實主子每隔數月都會侍寢,奴才又何必心急,製此香露令主子生氣,都怪奴才愚笨,求主子恕罪。」

亞傑的意思係,你幾個月先 ...
會吾會教李貴人著性感胸圍加T back.... 皇帝末見過,睇到仲吾動L!?🤣🤣

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-4-4 02:26 PM 發表 查看引用來源

皇帝仲有好多嘢未試過😏😏
例如呢?你有咩高招。。。

又話16集有太醫出塲!?皇帝吾係馬上風先麻?李貴人好大鍋架喎!

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-4-9 07:14 PM 發表 查看引用來源
第十六集

見到李貴人好似母狗的姿勢,皇帝心血來潮,捉住「龍根」直接插入去,旋即感受到小穴的收縮,將佢的龍根緊緊夾住,前所未有的壓迫感比處子的「緊」帶嚟更大的快感。而李貴人第一次背向皇帝,又用呢種畜生般的姿勢,再加上好多年未被皇帝進入,今次插入比以往的更深。緊張、羞恥、快感同時衝擊住李貴人的感官,令佢情不自禁地呻吟。

而皇帝漸漸發現呢種抽插方式,比多年來沿用的方式更省力,而且插得更深入。 ...
皇上吉祥!李貴人吉祥!

睇李貴人一臉春情,一定係皇上剛剛勇猛非常!

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-4-10 09:30 PM 發表 查看引用來源
第十七集

不到一刻鐘,哥太醫就嚟到,佢年約三十,英俊的臉上帶有一條長長的疤痕,本來有明顯傷疤或者太醜樣,係唔可以再喺皇帝面前出現,但因為佢呢條疤痕係貴妃當年發脾氣而整傷的,皇帝就覺得哥太醫會因此憎惡後宮,所以唔會搞後宮女人,因此留低佢繼續幫後宮嬪位以下的女人睇病。但皇帝無諗過,哥太醫其實係恨皇帝…恨佢縱容貴妃草菅人命。

哥太醫仔細檢查香露後,恭敬道:「皇上,此香露以鮮花提煉,只 ...
哥太醫戲份太少,飯盒都冇個!😑😑

寶貝!我嘅寶貝啦?

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-4-20 12:33 PM 發表 查看引用來源

你呢個「哥大醫」都冇哂戲份,何況「寶貝」呢
比你個衰妹剪灑。。。d戲份,冇得發揮我既長處。。。

好好睇,加油!你玩完返來啦咩?

前往最後回覆