[原創作品] (爛尾故事集)之 <純情學生妹?!——29/11更新短文:「又執筆」(#341)

收藏  |  訂閱
30  47.4k

我吾係快槍手。哈哈

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-6-16 10:37 PM 發表 查看引用來源

聽日出第二集喇~~😁
出快d啦。。。

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-6-17 07:26 PM 發表 查看引用來源
第二集

同一時間,阿穎亦想起呢件事,佢諗極都唔明,點解男人碌野咁肉酸,D女仔都會放入口,仲話有D咩顏射,口爆咁,真係諗起都打冷震。

不過睇到楓楓Sir射咗出嚟之後,個樣又真係好滿足,唔知比男人摸自己下面,係咪又會咁舒服呢?

好快又到咗補習的日子,今日阿穎著返普通的TEE同牛仔裙,因為上次已經睇過楓楓SIR的JJ,唔駛勾引佢了

補習期間阿穎同阿楓都好拘謹,阿穎係因為覺得尷尬 ...
多好多。。。地鐵塲景刺激,不好射到一褲都係先出站喎。

人出新文,你又出架,哈哈哈。但幾好,個女主角越來越淫啦!

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-6-26 09:17 PM 發表 查看引用來源

當然要睇我呢篇先啦~~
你遍好J好多。。。哈

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-7-14 10:12 PM 發表 查看引用來源
聽到阿June講得咁正,阿穎都想試下真正做愛係點樣。 但係佢又冇其他對象,唔通真係比阿楓?不過佢條野真係好肉酸呀………………….但大家都係第一次,又好似公平D…

中秋晚,阿穎、阿楓,June同阿樂一齊去離島租渡假屋,當然,阿穎同阿June都係同屋企人講成班女仔一齊去,冇提過係兩男兩女啦,呵呵~

佢哋bbq之後就各自返房, 因為阿穎同阿June提過想試下同阿楓做,所以佢哋租左間兩層的屋, ...
咁快走火架。。。

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-7-21 09:43 PM 發表 查看引用來源
第七集

阿穎聽到阿楓呢個答案,都唔知好嬲定好笑,佢係話自己好心定係冇眼光呢?其他女仔都唔要,即係阿穎冇眼光啦,但阿穎覺得阿楓其實幾好丫,只係唔識打扮,又比較內向,而家知道佢仲有少少自卑。

「咁你點樣報答我?」
「穎穎想要咩,我都會盡力滿足你!」
「咁我要你的第一次…」阿穎講完自己都係有D唔好意思。

阿穎拎咗個套出嚟,慢慢幫阿楓戴好,由於佢之前上網自學,所以好順利就戴好。然後佢 ...
男女子雙打???呀楓咁弱雞。。。

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-7-22 08:46 AM 發表 查看引用來源

死拉 ... 我覺得阿穎見到阿樂做愛咁叻 , 會幻想同佢做TIM:smile_35:
我覺得吾止幻想,至頭要個 fd 開心 share... Haha

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-9-1 10:46 PM 發表 查看引用來源
第15集

當阿穎諗到之後阿楓會經常對住呢張相打飛機,又或者比其他人睇,去炫耀,甚至擺上網SHARE,令到無數人睇到佢點樣比男人插,阿穎就愈來愈HIGH,好快就到咗….而阿楓亦都射哂出黎。

由於阿穎比阿楓口爆之後冇漱口,做的時候又呻吟又講野,其實都吞咗唔少精,阿穎開始接受到D精液,仲覺得幾好玩,所以佢解開幾粒衫鈕,露出深長的乳溝,將DOMDOM入面D精倒落去,再影張相,跟住先同阿楓一齊去 ...
你勤力啲啦,好唔好?哈哈

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-9-9 08:55 AM 發表 查看引用來源

SM🤔🤔
我都以為有滴蠟或者其他野!

前往最後回覆