上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p590 終於,偷影到人妻對波。。。。

收藏  |  訂閱
1.5k  4.5m

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-2-7 19:57 發表 查看引用來源
一路推佢車一路打佢PATPAT,屌屌吓又奶吓佢塊晒閪😍😍😍
啱啱我都係大概咁樣同佢大戰完 😂

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-2-7 23:38 發表 查看引用來源
屌左佢幾多次?
中途有冇影佢相?
屌咗一次咋,不過玩咗好耐,影唔到相。推緊佢pat嗰陣諗住襯佢望唔到影佢,但係部電話放咗喺佢隔離,唉失敗

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-8 00:00 發表 查看引用來源
今次喺酒店有冇放啲,叫得大聲啲?😉
咁就梗係放好多啦,佢叫得大聲之外,我屌佢pat嗰陣啲啪啪聲亦都好嚮亮 😂🤭

引用:
原帖由 月影偷情 於 2024-2-8 00:41 發表 查看引用來源
咁今日夠喉嗎?😌😌
我就夠啦,佢我就唔知 😂

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-2-8 02:25 發表 查看引用來源
最終佢有冇撩你執多劑?😂
冇啦,佢好少會做主動嗰個

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-2-8 06:44 發表 查看引用來源
師兄期待你再更新&放靚相🙏🏾😎
想睇咩相先?

引用:
原帖由 garyfood 於 2024-2-8 10:15 發表 查看引用來源
多謝師兄咁為我地著想, 偷影功夫依然出色 , 人妻身係好, 底褲又性感

最欣賞你係將原條底褲再 post 一次出嚟 , 可以同著住果陣比較 , 令我好似置身喺現場咁 ...
我就係想構造出呢個效果,因為我都覺得呢種之前同之後嘅對比好正,好高興你都有同感!

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-8 10:44 發表 查看引用來源
正吖!上去幾多日,仲有時間可以慢慢玩多啲野,調教下佢!
過年要交人啦,我同老婆講今晚就會做完嘢返啦

引用:
原帖由 Ironman_2046 於 2024-2-9 10:19 發表 查看引用來源
其實你同老婆係屋企,幾時都影到啦,你手機可以用尼打機,睇新聞,影相,佢都唔會知你做乜
真係,宜家呢個年代個個都電話不離身,你同個老婆或者女友喺屋企各自各機不離手,你攞住部電話真係做乜都冇人知。

不過仲有樣好緊要,就係要夠膽。我自己真係影咗相好多年,都算累積咗好多經驗,亦都壯大咗個膽,當你大膽嘅時候"做起嘢"上嚟真係容易好多

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-2-9 16:32 發表 查看引用來源

做人要光明正大,你個方向應該唔係要學偷拍,係要改變至另一半俾你影相
基本上我老婆係任我影,有例外情況就係佢覺得我影得唔好睇佢就會自己操刀 ...
任你影就唔係叫走光相啦,我自己同埋我相信呢到好多師兄弟都係一樣,都係鐘意睇啲女人俾人偷影走光嘅效果。一個女人越唔想俾人睇到嘅嘢,偏偏越俾我哋睇到,仲要影埋,嗰種優越感先係我哋享受嘅感覺。

我老婆好早期已經企定定擺埋pose俾我影㗎啦,仲配合我引身邊啲麻甩佬玩咗好多年添,呢到個個都知。但係out咗啦,老婆任俾我影相呢個玩意玩咗咁多年,我玩到厭埋添啦。玩到我都唔想玩。任你影嘅裸照我已經影得太多,post得太多出嚟,對我嚟講已經唔卿香。
可能我厭咗或者心態唔同咗啦,任你影嘅相有咩咁珍貴?個女人明俾你影喎,佢想俾人睇㗎喎,睇到都豪冇優越感啦,我要睇裸照我上鹹網大把,睇4仔睇到眼花都睇唔哂添啦 😂

所以我宜家係鐘意啲錫身嘅女人唔覺意走光俾我睇到,俾我偷影埋share上嚟俾埋其他男人睇。
我上嚟咁多年,獻出過唔少老婆以外唔同女人嘅走光相,老婆個表姐,靚表妹,宜家我個人妻伴侶。全部都係喺佢哋唔知嘅情況底下俾我睇到佢哋走光,最私密嘅部位都俾我影埋上嚟公諸同好,咁先high。

講真,除咗你老婆之外,你又可唔可以改變你身邊所識嘅靚女們,要佢哋俾你光明正大咁俾你影佢哋相,然後分享上嚟俾我哋睇先?

呢個純粹個人意見同喜好,我個post咁多年不嬲都係share我老婆啲淫照,引麻甩佬嘅過程。但係我經營咗間鋪咁多年,都玩到悶悶哋,都係時候轉吓型㗎啦。

我宜㗎鐘意專攻走光偷拍我身邊多位女士們,因為呢個係我嘅喜好,當然每個人喜好唔同啦,所以師兄如果自己有間鋪嘅話都歡迎自己分享老婆嘅個人任影淫照嘅,冇衝突㗎,係咪?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆