上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
1.4k  4.5m

引用:
原帖由 x_richboy_x 於 2019-3-5 05:34 PM 發表 查看引用來源

好正,真係益街坊,連我哋都睇埋,有冇留意印度佬當時有冇扯旗?
我冇留意到 佢哋全程大部份時間都係坐喺同背住我

引用:
原帖由 乖乖一一 於 2019-3-6 02:14 AM 發表 查看引用來源

當日如果你不在場,已經、可能,你的角色真的已變了兩個叉仔同阿嫂開波了。
阿嫂有淫底,摸多幾摸已出水,忍不住,已比叉仔輪住食咗先!
個人幻想,師兄唔好介意! ...
唔介意 就係想聽下各大師兄對我老婆嘅幻想

引用:
原帖由 uodial 於 2019-3-6 02:34 AM 發表 查看引用來源
呀嫂真系正到不得了,平時潛開水ge我都要上下水!師兄求彩蛋!
多謝師兄俾面!

引用:
原帖由 044044a06 於 2019-3-6 03:50 AM 發表 查看引用來源
叉佬份工幾爽,藝術哩家野真係多福利,師兄我可唔可以好似叉燒佬咁有福利
話晒大家都係中國人
哈哈 係咁啱得咁Q啫

引用:
原帖由 buffon 於 2019-3-5 06:59 PM 發表 查看引用來源

真心正!如果係我老婆,一定慫恿兩個阿叉...
哈哈 師兄真係咁捨得?

第三擊!

我有個死黨識咗個大陸女人,幾年前仲結埋婚移居埋上大陸定居。上年年中我同老婆去咗大陸旅行玩。我哋喺佢到住咗幾日,第一日去到佢屋企佢話整餐飯同我哋洗塵。佢屋企係開放式廚房,即係廚房同廳連埋一齊。死黨喺廚房煮飯,我同老婆喺廳,死黨一路同我吹水想當年,我同老婆就偷偷哋喺廳。。。

影最後呢張嗰陣差啲俾我死黨見到,我死黨啱啱擰轉身同我講野,我老婆啱啱好拉返高條裙,兩隻手仲喺對波到啱啱好遮住。再遲半秒我死黨就會見到,嚇Q死我同老婆。

引用:
原帖由 buffon 於 2019-3-6 04:30 PM 發表 查看引用來源

捨得㗎,都試過...
咁激?真係要講嚟聽下好喎師兄

引用:
原帖由 TripleA321 於 2019-3-7 04:04 AM 發表 查看引用來源

咁嘅環境,如果亞嫂夠膽扯低少少件Top扮唔覺意露lin,益吓死黨𥄫幾秒🤩,然後亞嫂再扮由個friend嘅目光發覺自己走光,有啲唔好意思咁扯返高件Top仲過癮😜 ...
呢種反應我都勁鐘意架師兄!!! 明明專登但係扮意外扮0西尷尬咁嗰種感覺好正,呢位師兄識玩

引用:
原帖由 ng320laser 於 2019-3-7 11:51 AM 發表 查看引用來源
雖然差半秒,相信死黨應該有機見到..
不過,我估阿嫂成晚都會勁露出
我有個朋友都好似樓主咁樣玩👍🏻👍🏻一流
咁師兄你咪獲益良多?

引用:
原帖由 gum717 於 2019-3-7 01:23 PM 發表 查看引用來源

真係正:smile_47:咁夜晚有咩活動呢:smile_47::smile_47:
夜晚喺sofa飲紅酒吹水 但因為死黨老婆放工返嚟 我老婆喺佢返嚟之前已經換返件短袖t同緊身褲啦。話0西第一次見佢老婆費事人哋有hard feeling啦。不過短袖t入面都係冇戴bra 哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆