上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
1.4k  4.5m

引用:
原帖由 x_richboy_x 於 2019-4-4 06:12 PM 發表 查看引用來源

係男人見到都硬,如果加埋香水同體香味,真係忍唔到。:smile_42::smile_42::smile_42::smile_42::smile_42:阿嫂有冇濕呢?
唔記得咗問  一陣見到佢問下個衰婆有冇濕先

同老婆由拍拖到結婚都有6年嘅時間,話長唔長話短唔短。身邊好多朋友都會問我哋有冇悶又或者冇已經冇咗戀愛嘅感覺。喺朋友圈子入邊我同老婆都算得上係最恩愛嘅一對。

真係架,好簡單嘅例子。老婆有幾個姊妹周不時都會向佢抱怨話佢哋同老公已經冇咗浪漫嘅感覺,就連扑野都只係扑完就大覺瞓,話好似例行工事咁。

而我同老婆就唔係嘅,撇除扑唔扑野都好啦 (雖然扑野次數居多),我同老婆兩個可以喺張床上面幾個鐘淨係大家傾下計,講下笑,打下交咁都已經可以過一日。

sorry其實我講咁多廢話唔係為咗show off,只係想解釋下以下呢幾張相嘅來源啫 哈哈。呢幾張相係一個星期日嘅早上,同老婆喺張床上面成個下午大家傾下計,毆打下大家然後又攬下錫下咁,攬攬錫錫完就當然唔小得影下個老婆啦

所以就有呢幾張相嘅誕生
各位觀眾,第六擊

引用:
原帖由 GrandCarousel 於 2019-4-5 11:34 AM 發表 查看引用來源
相愛唔難,但冇因為時間長左,而變成習慣,呢樣先難能可貴。珍惜😊
收到 哈哈

引用:
原帖由 六索 於 2019-4-5 11:50 AM 發表 查看引用來源
見到呢幾幅相,你知道我的感覺是什麼嗎....... 羨慕妒忌恨😈
言重啦師兄

引用:
原帖由 x_richboy_x 於 2019-4-4 06:12 PM 發表 查看引用來源

係男人見到都硬,如果加埋香水同體香味,真係忍唔到。:smile_42::smile_42::smile_42::smile_42::smile_42:阿嫂有冇濕呢?
尋晚問返老婆
老婆: 冇濕喎,佢舒服咋嘛,又唔係我舒服,我都冇feel嘅

哈哈 佢又啱喎

引用:
原帖由 連續紫色的花海 於 2019-4-5 12:45 PM 發表 查看引用來源

我係女人都覺得你老婆好索。。好羡慕你地啊
多謝師姐 😚

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-4-5 02:42 PM 發表 查看引用來源
我都好羨慕阿嫂既身材!我男朋友好耐都無同我映相啦!
其實你映既相幾唯美!❤️
多謝師姐先,如果你想你男友同你影相嘅你唔怕向佢提出呀,我老婆有時都自動波叫我幫佢影嘅,千祈唔好收收埋埋呀。
過獎啦你!我呢啲影相技術碎料啦,玩下就得,係個model靚啫 (老豆教落 有咩讚揚 咩功勞都歸自己女人先 實冇死) 🤫😝

引用:
原帖由 hewliang 於 2019-4-5 01:55 PM 發表 查看引用來源
如果我老婆有你老婆一半会玩就好了。
哈哈 向好方面諗 你老婆係個賢妻啫! 

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-4-5 12:37 PM 發表 查看引用來源
阿嫂咁索,師兄要好好珍惜啊……又玩得,又吹得,未有細路就要盡情享受
期待阿嫂嘅冇碼pink lin相啊
係呀 有細路就未必再有得玩架啦

引用:
原帖由 Eddiepky68 於 2019-4-5 02:42 PM 發表 查看引用來源
你老婆個波咁白滑,有無玩過乳交?
yes!都幾正架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆