上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
1.4k  4.5m

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-4-5 09:46 PM 發表 查看引用來源

如果我有阿嫂咁白滑又身材正就一定映啦!但我唔係嗎!🙈
我都會同男朋友pillow talk同係床打交。呢樣真係維持感情既好方法!
你真係勁錫你老婆!幸福! ...
咁師姐同男友感情都好好呀,有啲咩趣事(靚相)不仿分享下好喎 哈哈

Hello everybody我終於返嚟啦,因為較早前公司工作方面出現咗啲問題,個人低落咗一段時間所以一路都冇心情上嚟。宜家問題已經解決得七七八八,心情終於都好返啲。

呢段時間自己都小咗同老婆影相,但係頭先同老婆落樓下買野,發現好多麻甩佬不停目及實老婆對波。望下老婆先發現原來佢著住件白色背心,入邊仲要真空冇bra。對成對波同兩粒lin非常之搶眼,唔怪得知啲麻甩佬不停目及。

返到屋企終於有返條癮,老婆見我有返心情即刻自動波俾我影

新鮮出爐第七擊!

老婆同佢啲姊妹上咗大陸,幾個女人仔去玩所以冇我份。尋晚老婆同佢啲姊妹去咗按腳。。。

老婆: 我哋按腳啦

我: 按摩定按腳呀?

老婆: 腳啦

我: 我以為你哋會去全身按添

老婆: 唔啦 我哋唔熟呢到 驚去錯啲唔正經嘅場 我哋幾個女人費事,淨係腳仔好似安全啲

我: 咁又係,你今日著咩?

老婆:

我: 好短咁喎!裙定褲?

老婆: 裙

我: 衰婆你咁去按腳實走光架喎,你搵男定女???

老婆: 未揀呀 你想呢?

我: 梗係男啦

老婆過咗廿𡃁分鐘都冇復。。

老婆: 開始啦

我: 男定女??

又冇復。。。。
再廿分鐘之後。。。

老婆: 肥佬

我: 走0西光啦!!

老婆: yes🤫

我: 入邊咩底褲??

老婆: 白色 lace,我知仲好透
佢望到眼都唔眨 hehe

我: 衰婆。。。再擘大啲

老婆: 唔得啦我啲friend喺隔離架

我: 係喎

老婆: 唔洗啦 我肯定個肥佬已經睇得好清楚架啦 🤭

引用:
原帖由 davidwsw 於 2019-4-25 01:22 PM 發表 查看引用來源

求ching案件重演,發肥佬位置原圖⋯⋯
老婆喺大陸,冇得案件重演 哈哈

老婆尋晚約咗個大陸friend飲野,搭的士返酒店嘅途中,佢話個的士司機一路不停咁撩佢講野。衰婆飲咗啲酒,大膽起上嚟send咗張咁嘅相嚟引我。。。

引用:
原帖由 bentayga 於 2019-4-28 01:13 PM 發表 查看引用來源

解開褲鈕,司機睇到有乜反應?
司機嘅角度唔會睇到啦 所以個衰婆先會咁大膽啫

引用:
原帖由 六索 於 2019-4-30 12:32 PM 發表 查看引用來源
之前著短裙㗎,點解依家又變咗著長褲嘅?🤔
哈哈 我講過我老婆同佢啲姊妹上大陸玩幾日架喎 兩單野根本唔同日子,我冇講過係同一日我連個帖都係唔同日子出嘅,咁我老婆一日著裙一日著褲又有咩咁出奇呢老友

老婆已經由大陸返咗嚟,佢臨返嚟前一晚又去咗按多次腳,又send咗幾張相嚟引我。

我:又按?

老婆:係呀,last一日返嚟冇得按啦嘛

我:又係搵返個肥佬?

老婆: 唔係喎,去咗第二間,呢間近酒店多啲

我: 今日著咩?

老婆: 裙,呢個師傅鹹濕啲,成日擘開我對腳 

我: 咁夠薑??

30分鐘之後。。。

老婆: 佢去咗攞毛巾,終於可以影相俾你

老婆: 佢全程成日借啲意托起我隻腳仲要拉開我隻腳嚟按。成日將我對腳整成咁 

我: 嘩嘩嘩,喺個陌生男人面前M字腳,中門大開喎,你想死呀

老婆: 我想嘅,佢成日將我隻腳托高,佢同上次個肥佬唔同,肥佬淨係按足,呢個托高我隻腳仲會按埋小腿。次次按小腿嗰陣佢都將我隻腳扯得勁開仲要托得勁高。有幾次整到我條裙揭起咗。佢放返低我隻腳嗰時我條裙扯起0西,連佢隔離個技師都眼望望。

我: 你冇整返條裙?

老婆: 梗係有,每次我想整返條裙佢又托返起我隻腳,都唔知條死佬係咪有心。

我: 我覺得一定係啦,你條lace底褲,佢坐得咁近實喺啲lace花紋到連你個西都望到0西。

老婆: 你睇相都應該睇到啦!何況係佢?!

引用:
原帖由 ajenny 於 2019-5-1 11:57 AM 發表 查看引用來源
做按摩都大到咸濕
同意,做按摩師都好似係一份工幾爽幾工

引用:
原帖由 六索 於 2019-5-1 01:11 PM 發表 查看引用來源
若果有按身應該更正。師兄幾時帶老婆去按摩😉
問過 佢唔肯 佢話驚 哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆