上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
1.5k  4.5m

老婆尋日終於由大陸返咗嚟,冇見咁多日大家都忍咗好耐。我一沖完涼連床都未上老婆已經拉我埋佢到摸我條J,細佬即刻有反應。老婆自動波除咗我條boxer用口幫我含。之後當然大戰一輪啦,不過可能大家都忍咗好耐,佢好快高潮而我亦都好快咁射咗落佢個肚上面。

老婆啱啱返嚟好累所以佢好快連衫都冇著就瞓咗。我就熄咗燈㩒下電話,上咗香討睇返自己個帖,睇返之前偷影老婆塗cream同換衫嗰幾張相睇到又硬了起嚟。之後見老婆赤裸裸咁瞓喺隔離。。。我又心血來潮。。。。。

老婆突然間成個人郁,原來佢轉身打平瞓,嚇Q死我!

引用:
原帖由 telefender 於 2019-5-2 03:39 PM 發表 查看引用來源
阿嫂好正!幾乎每日都要loop 呢個post 黎出野
多謝師兄捧場

老婆今日有個training要上堂,啱啱msg我同我投訴話好悶

老婆:好眼瞓呀。。又好悶。。呢到又凍。。 

我: 哈哈 training係咁架啦,點解會凍??

老婆: 我哋落咗6樓 呢到啲冷氣超勁

我: 你今日著乜?洗唔洗我帶件外套過嚟俾你呀

老婆: 

唔洗,好彩我公司有件外套

我: 嘩好低胸喎

老婆: 🤫

我: 你個trainer男定女?

老婆: 男,咪上次party搏我懵嗰個呀叔囉

我: 引佢👹

老婆: 仲引佢?佢已經𥄫咗好耐啦

我:係?🤔

老婆: 佢成日行過嚟我到講野 自己電腦唔用 係咁睇我份流程 傻嘅都知佢𥄫跟野啦

我: 𥄫唔到lin我唔收貨

老婆: 痴線 我啊姐(佢老細)喺到架

我: 嚟啦~~~~

老婆: 

最盡架啦,費事俾啊姐見到以為我做乜

我: 夠0西啦 好正呀,佢實扯旗,你下面著乜?

老婆: 

我: 抬底冇有冇野野遮住?

老婆: 冇喎

我: 對面有冇人?

老婆: XX 囉

我: 你條裙勁短 😍😍
覺得如果佢望過嚟會唔會見到你走光?

老婆: 應該會

我: 唔好翹腳啦

老婆: 😞😞

我: 唔好用手遮住啦

老婆: 我好憎佢架!!

我: 就係俾一個你討厭嘅人見到你走光先正

老婆: 

😡😡😡

我: good,你條裙咁短我肯定XX坐你對面嘅話實見到野

老婆: 啱啱個trainer又借啲意睇我份流程睇咗勁耐

我: 梗係啦,宜家有亮點啦嘛,佢仲唔𥄫真啲咩 我就係想咁 

引用:
原帖由 andy1805 於 2019-5-4 12:29 PM 發表 查看引用來源
師兄,其實阿嫂甘正又甘玩得,米日日都砌
日日砌就冇啦 有時玩得特別刺激一個星期5鑊都有嘅,不過唔係經常性。4鑊啦 走唔甩

引用:
原帖由 寵物先生 於 2019-5-4 02:09 PM 發表 查看引用來源
師兄,我成個星期無出野,睇完阿嫂咁樣真係要入厠所搵朋友仔呀!
你一定幻想自己係我老婆個trainer嚟𥄫野呢 哈哈

引用:
原帖由 性欲強 於 2019-5-6 06:28 PM 發表 查看引用來源
靚股, 樓主喜歡咩姿勢出貨? 阿嫂咁優質股, 喜歡推住出...
我個人比較傳統,最鐘意男上,將佢M字腳頂到最入然後出俾佢。我覺得最傳統,最舒服嘅內射莫過於此架啦哈哈

引用:
原帖由 性欲強 於 2019-5-6 06:35 PM 發表 查看引用來源
樓主除了幻想trainer 𥄫,有冇幻想成班男學員圍住𥄫阿嫂呢?
佢哋成班都係佢平時啲同事,老婆話佢哋平日已經𥄫唔少

尋日約咗個老死放咗工之後上佢屋企食飯,提早離開公司去接埋老婆之後去個friend屋企附近買外賣。一路上都有慫恿老婆話想玩啲野引下個friend。但係老婆話佢條裙淨係短,又唔係低胸,話呢個friend又唔係第一次見佢裙底走光,冇咩好玩而不感興趣。

於是乎我就大佢話既然你宜家連裙底走光都嫌粹料嘅話咁你除咗條under真空上佢屋企囉。老婆一味話我痴線,我就同佢講話講堅架,陣間上到去係咁意同個friend呻話今日食lunch嗰時你俾個侍應幫你斟氣水嗰時成榨氣水淋0西落你個身到,成身由頭到腳都濕0西同黐粒粒,令到你返公司要問同事借條裙嚟換先得。

咁講完如果今晚佢見到你走光冇著under嘅,自自然然就會聯想到你應該係因為連條底褲到俾啲氣水整到濕0西同黐粒粒所以先除咗落嚟冇著架啦。

老婆聽完都仍然話我黐線,但係之後開始覺得咁講其實都ok make sense,心郁郁最後都同意咗。

之後去到買外賣嗰陣,我有我order,老婆就入廁所除under。。出到嚟我同老婆坐埋咗一二邊等外賣。。。

呢張相係我需要同老婆搏鬥咗一輪,仲要硬食咗佢好多野先影到返嚟架陰公。。

之後上到friend屋企,一去到就坐埋飯抬食野,我就照原定計劃咁同個friend講老婆俾侍應淋氣水件事。。。

之後全晚老婆無論坐又好,企又好,我都睇得出佢比起平時格外小心,坐喺到嗰陣對腳合埋合到實一實,起身/講野/郁動又唔敢大動作,睇得出佢都好驚真係俾個friend見到佢冇著底褲。話就話個friend見過佢裙底無數次啫,但係成隻赤裸原隻鮑魚佢未見過架嘛,所以我都明白老婆內心嘅掙扎嘅。

之後有段時間我,老婆,同個friend 3個人平排坐0西喺sofa到睇電視。我望住老婆對腳,成對腿就咁望都已經夠正。條裙啱啱好遮住重要位置,而我個friend就著住條屋企核凸波褲,對毛茸茸又肥又粗嘅腳就揩住我老婆對腿。。。老婆隻鮑魚就喺佢大脾罅同條短裙之間赤裸裸咁喺到呼吸緊新鮮空氣,隨時暴光。
嗰一刻我忽然間覺得個畫面相當之意淫。。。

老實講,我個friend到最後有冇見到老婆隻鮑我就真係唔敢講話肯定有。我只可以講嘅係,基本上老婆尋晚無論幾小心都好,佢點坐條裙都遮唔住個三角位架啦。佢對腳只要張開半吋咋,隻鮑都一樣會露出嚟。我自己行開行埋就見過老婆露咗隻鮑出嚟無數次架啦。

個friend有冇見到,就留返俾各位判斷啦。但係我同老婆事後都一致認為,個friend應該係見到0西嘅。

引用:
原帖由 吹沙入眼 於 2019-5-9 03:07 AM 發表 查看引用來源
師兄老婆著黑絲最正最殺死人😍
呢排天氣咁熱 應該有一段時間唔會見到老婆唔會著黑絲架啦

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-5-8 09:50 PM 發表 查看引用來源
你個friend好慘,有得睇冇得食!
哈哈 係呀 仲要難得上去探佢,佢咁耐冇見我老婆,一見到面就俾佢見到我老婆冇著under。應該有排佢J,有得睇冇得食係慘,但係起碼佢仲有幾日時間仲可以見我老婆,都唔錯嘅 哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆