上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
1.5k  4.5m

引用:
原帖由 kim1228 於 2019-6-4 09:18 PM 發表 查看引用來源

師兄求原圖,阿嫂嫂超正😍
已pm你!

引用:
原帖由 redbullclub 於 2019-6-5 12:05 PM 發表 查看引用來源
支持師兄繼續努力影多啲靚相!
好想睇到呀嫂嘅原圖,謝謝師兄🙏🏻
已pm!

引用:
原帖由 matthewhin 於 2019-6-4 06:17 PM 發表 查看引用來源
師兄,一路都有睇開你個post,希望收到原圖。繼續支持你
已pm你!

身為香港人今日呢個大日子點小得我哋兩公婆。今日約埋幾個朋友一齊撐返我哋嘅香港,今朝搭車去緊會合班friend嘅途中我發覺老婆不停用手整自己個bra。之後我忍唔住問佢乜事,老婆話佢feel到個bra好似好鬆,成日feel到個bra向下跌咁所以不停用手拉返高個bra。佢話因為今日見嗰啲都係佢唔太熟嘅friend (我啲friend) 所以叫我幫佢留意住,如果見到佢飛釘凸點嘅話啫係個bra又移咗位,叫我提佢拉返高個bra。

老婆自從屋企出咗啲問題之後的確係小心咗,冇之前咁玩得。我當然循例上叫佢放心我會幫佢留意啦,做唔做就係另一回事啦。同埋仲有樣野佢唔知嘅係,佢今日件衫其實好薄,仲有啲透。其實一有小小光就好容易會透0西個bra出嚟。佢既然冇mood玩露出,我就唯有唔出聲偷偷哋等佢露啦。

回合咗幾個friend之後我哋去飲咗杯野先出動。一路飲野既全程老婆件衫都非常之透視,而我都幾相信直到如今呢一刻老婆都唔知原來佢件衫係咁透嘅。同埋我亦都冇再見到老婆再有用手整理佢個bra嘅動作。我唔肯定老婆係唔係因為唔記得咗?定係因為佢坐喺到冇乜身體嘅郁動所以feel唔到?定還是見我冇提佢所以以為冇事?我唔肯定,但係總之全程飲野無論係我,我啲friend定還是街邊經過嘅路人。我哋對眼都離唔開我老婆嘅身體。。。

我能夠偷偷哋影咗幾張相俾大家睇下。。

大家自己睇下嚟去判斷自己見到啲咩啦,總之我宜家爆完石要出返去搵返老婆同啲friend啦。今日咁重要嘅日子條街咁多人,我都好期待睇下老婆對波會俾人又揩又撞幾多次。。。。 😜😜

小小tips,大家隨便可以試下將啲相嘅lighting同顏色調校下,話唔定可能會睇到更多野架 🤭🤭

引用:
原帖由 imkrist 於 2019-6-10 02:17 AM 發表 查看引用來源

我見到亞嫂露 lin 的,對嗎?
你覺得見到嘅咪就係囉 相信自己眼睛!😜

尋晚做完一件咁有意義嘅事,瞓咗覺好之後今日同老婆留喺屋企休息下,過下二人世界。同老婆喺廳睇睇下電視,諗起尋日老婆對波透視之餘,成晚游行全程對波都喺我哋同行啲friend同市民嘅身體上面揩嚟揩去,撞嚟撞去咁,我又忍唔住手多多。。。

急不及待同老婆喺sofa上面大戰完,完事後我同老婆都虛脫咁滯,兩公婆都攤0西喺sofa到休息。望見老婆尺裸裸地,好優美咁瞓喺到回緊氣嘅時候,邪惡嘅我又忽然間心血來潮。襯老婆虛脫完慢慢冷靜落嚟,仲迷下迷下之際,襯佢唔多覺。,偷偷哋將呢個咁動人嘅畫面紀錄落嚟慢慢回味。。。。

Sorry老婆,你咁樣實在太靚,真係忍唔到手呢 😅

引用:
原帖由 我是康熙 於 2019-6-11 01:51 AM 發表 查看引用來源

師兄~~好正呀!! 非常支持你!! 之前有留言好想睇原圖🤤可能師兄miss左,可唔可以分享啲posts既原圖俾我呀!🤤🤤🤤
太多reuest,可能miss咗你

引用:
原帖由 雙勝王 於 2019-6-11 01:55 AM 發表 查看引用來源

原圖師傅,一直以來都是支持你
多謝師兄支持!

引用:
原帖由 chakchakleung 於 2019-6-10 06:04 PM 發表 查看引用來源
見到阿嫂同埋師兄回復番咁性福,真係值得鳩興! 
如果有今次原圖的話, 就真係陰敬陰敬,多謝師兄
可惜佢仲未肯好似之前咁同我玩

引用:
原帖由 friendho 於 2019-6-11 10:23 AM 發表 查看引用來源
阿嫂真係可以搖距殺人,d相真係正到嘔血:smile_o16: 
隱約見到阿嫂個隧道口,估計都幾緊窄下:smile_40:
小啲耐力都唔掂呀老友 🤫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆