上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
1.5k  4.5m

引用:
原帖由 friendho 於 2019-6-11 11:30 AM 發表 查看引用來源

哈哈,都估到:smile_30:
師兄可唔可以比張原圖証實下:smile_40:
睇相都睇得出窄唔窄? 哈哈

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-6-11 12:56 PM 發表 查看引用來源

唔窄,點留得住你條j
哈哈 你啱!

今日我想share一單老婆唔小心走光嘅經歷。

612當日我同老婆,連同老婆嘅好姊妹同佢老公一齊上街遊行。因為明知道返屋企會比較困難,而老婆姊妹住嘅地方比較方便。所以我同老婆一早已經執好0西野當晚去佢姊妹到借宿一宵。

就喺返到老婆姊妹屋企,老婆沖完涼,換好0西瞓覺衫 坐喺廳到玩電話同睇電視之際。俾我發現老婆條短褲仔走0西光。當時老婆姊妹啱啱入咗廁所沖涼,佢老公就同我一齊坐喺地下,睇落就好似睇緊電視咁,但係其實就肆無忌憚咁喺到𥄫野,佢對眼唔停咁𥄫實我老婆兩腿之間嘅位置。
講真個句,咁近嘅距離真係睇得好清楚。老婆入邊成條白色lace花紋底褲清晰入目,甚至連條底褲與大脾罅之間嘅空位都望到入去,陰啲陰啲咁俾我哋見到老婆嘅鮑魚邊。

人哋老公一路坐喺老婆兩腿之間𥄫野,𥄫到自己個老婆沖完涼出嚟先識停。
入房瞓覺嗰時老婆同我講其實佢一早見到姊妹個老公喺佢對腳前面不停𥄫野。。。

老婆話其實佢開頭都唔知自己走緊光,係去到有一刻佢抬高頭望電視嗰陣見到佢姊妹老公對眼望住佢對腳,佢先望下佢姊妹老公望緊乜。嗰陣時佢估到自己條短褲可能走緊光 但係唔sure。佢之後都有一路留意住佢姊妹老公,老婆話見到佢不停喺佢對腳之間裝下裝下咁嚟望入去佢條短褲入邊,老婆先肯定自己一定走緊光。

老婆問我見到咩,我就俾返呢兩張相俾佢睇。。。

老婆: 死佬 幾時影架你??
我: 你姊妹沖完涼開門嗰下佢老公咪即刻彈起身入房嘅
老婆: 好似係
我: 咪嗰陣影架囉
老婆: (大大力打咗我手臂一野)
我:影嚟俾你睇架咋!
老婆: 好彩有著under
我: 你以為啦
老婆: 咩意思?
我: 你條底lace紋點都會有小小透,加上你條底褲側邊其實有條罅仔望到入去,我同佢坐正喺你個西前面咁近基本上係可以望到入去
老婆: 見到0西入邊???
我: 西邊囉 陰啲陰啲見到啲囉
老婆: 妖!下次見到入邊同我講呀!同埋delete咗啲相呀!

引用:
原帖由 chakchakleung 於 2019-6-20 11:48 PM 發表 查看引用來源
每次睇到阿嫂,我都會冇左幾億。。
兄弟 大把貨啦 哈哈

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2019-6-20 10:22 PM 發表 查看引用來源
第一幅睇到突點
果然眼利 老婆當時確實係冇戴bra

相信呢到唔小師兄弟們都會經常見到自己嘅另一半坐喺化妝檯到化妝,搽指甲油,護膚品 等等 等等。我老婆亦都唔例外,佢每朝出門口之前都總會坐喺化妝檯到整一論先會出到門口。好多師兄都成日讚我老婆皮膚好好 又白又嫩,其實好大原因係因為佢每朝早都會全身搽護膚品上全身先會出街。

由於佢每朝早都有沖涼同搽護膚品嘅習慣,所以佢大部份嘅時間都會係以出裸嘅狀態咁坐喺張化妝檯到。今朝我起身準備緊返工嘅時候,如常地見到老婆全裸咁坐喺化妝檯前面做緊佢要做嘅野,我又忽然間心血來潮。好耐冇試過偷影老婆,偶然間出賣下佢嗰種感覺今日特別強烈。。。。

我好輕描淡寫咁走到去老婆隔離,求其咁搵咗啲野嚟同老婆講,同佢傾下閒計分散下佢嘅注意力。見到老婆面前有塊迷你鏡仔,藝術氣質即時上身嘅我,喺同老婆談天說地嘅時候。。。

事實證明,老婆連波底嘅皮膚都會細心處理埋,如果唔係點得嚟仲咁嫩滑嘅皮膚呢。

Sorry老婆,唔覺意將你今朝全裸搽護膚品時候嘅模樣公諸於世添。。。 

引用:
原帖由 哈囉白滑的妹頭 於 2019-6-25 11:07 AM 發表 查看引用來源

請問可否教我post 相啊?
用postimage.org, upload相,然後往下面搵 “thumbnail for forums”, copy and paste即可!想upload相俾我睇嗎?哈哈 

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-6-27 02:38 AM 發表 查看引用來源
要靚就唔懶得 阿嫂好正!
Thanks 師兄!

引用:
原帖由 compression 於 2019-6-27 09:56 AM 發表 查看引用來源

波底都滑過人!阿嫂真好👍🏼
波底波罅嫩滑之好處,就係夾腸嘅時候份外一流呀嘛兄弟

引用:
原帖由 friendho 於 2019-6-27 10:14 AM 發表 查看引用來源

師兄,阿嫂有無34D呀?阿嫂呢對人間凶器真係非同小可,望耐D都有窒息既感覺:smile_30:
邊有D咁誇張呀,佢係C朗個friend,C尾 😂 

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆