上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
1.4k  4.5m

因為老婆啊嫲身體情況關係,其實好多原本plan好咗嘅行程都要重新plan過,就好似睇完樹熊第二日,雖然啊嫲身體好返些少,但係我哋都盡量避免去啲太遠太長途嘅地方。

嗰朝除咗我老婆之外,我哋所有人都已經起o西身ready好o西老婆先慢慢起身沖涼,我,三叔同我個妹就喺我哋cottage酒店個廳到商量當日嘅行程,我個妹就選擇困難症,三叔就廢嘅,而我就乜都睇老婆頭嘅。結果傾咗好耐都係唔知去邊。

最後我都係要敲老婆廁所門同佢講我哋諗唔掂個行程叫佢不如沖完涼出嚟快快趣諗咗當日嘅行程先。

老婆好快就沖完涼出嚟,佢求其著咗條裙上身,頭髮都仲係濕咁跑出嚟,打開佢部laptop,上網研究行程,我,三叔同我個妹就圍住我老婆一齊傾,其實主要都係老婆同我個妹傾。。

我同三叔就居高臨下咁喺到𥄫野野。。。可惜我三叔同我個妹當時太近我,我淨係影到一張相,不過都俾到大家睇我老婆係點嘅樣俾三叔𥄫

附件

引用:
原帖由 Jordan72-10 於 2020-2-1 00:25 發表 查看引用來源
呢張相都差啲遮唔晒,當時郁下郁下實有露點,我諗師兄影到實會放出嚟比大家睇,阿嫂實在太正,我開始有啲妒忌三叔...
張相連老婆個肚都睇到 嗰陣老婆郁下郁下成對lin都不停露o西出嚟,你睇真啲張相其實睇到小小lin㗎,所以三叔喺現場全程喺到𥄫點可能睇唔到老婆對lin,只可惜當時我淨係可以好快咁影咗呢張相

喺澳洲我哋去咗唔同城市住咗幾間唔同嘅酒店,其中一間係我同老婆同我個妹,三叔同啊嫲一人一間房。其中一日朝早襯我個妹喺廁所嘅時候,我忽然之間技癢,加上諗起好耐冇喺到出過老婆嘅私照,就𠱁老婆影下。老婆話個妹就嚟出嚟淨係俾我嗱嗱聲影一張。

我見嗰朝因為我哋拉o西窗簾嘅關係,間房同出邊嘅陽光有個好大嘅對比,跟手就心血來潮幫老婆影咗張比較dark嘅相。。。

附件

啱啱個帖都提過我哋喺澳洲住過幾間酒店,雖言除咗間cottage酒店屋之外,其他酒店三叔都同我同老婆住唔同房。但係住得酒店就總會有大家過大家房到hea嘅時候。

就好似其中一晚三叔等啊嫲瞓咗之後就過咗嚟我哋到食宵夜,嗰晚老婆已經換o西準備瞓覺嘅tshirt同短褲,我哋擔咗啲凳喺酒店張coffeetable到食宵夜同飲啤酒,著紫色tshirt紅色短褲嗰個就係我老婆。。

食完宵夜其實大家都好眼瞓,我個妹已經上咗床瞓,我就去咗廁所痾尿擦牙,出到嚟見到三叔坐咗喺上我哋張床,老婆爬咗喺三叔隔離,三叔塊臉哄到好埋我老婆到唔知睇緊啲乜,我過去睇下佢哋睇乜原來佢哋睇緊嗰日影嘅相。老婆揸住部相機爬咗喺床續張續張睇,大部嘅相都係我同老婆嘅相所以我都唔知三叔點解對啲相咁有興趣。

我再兜個圈過去老婆嗰邊諗住坐老婆隔離一齊睇相,點知一望老婆我先知點解三叔咁有興趣日齊睇啲冇佢份嘅相。

原來佢志不在啲相,佢係因為我老婆件tshirt個衣領太鬆,佢睇緊嘅係我老婆對波。

附件

引用:
原帖由 kennychan1989 於 2020-2-4 16:43 發表 查看引用來源
thank you 師兄,其實師兄有冇問番啊嫂知唔知三叔佢對波?
老婆睇到其中一張我同佢嘅相之後問我做乜咁樣衰嗰陣望住我講,佢見我當時揸住部電話佢就估到我偷影緊佢所以望下自己就發現自己走o西光。但係佢冇理到,扮冇野由得三叔繼續睇

引用:
原帖由 sk263 於 2020-2-5 07:47 發表 查看引用來源
粒的係唔係比三叔睇到扯lin旗?好似比之前大粒左顏色都唔同左?
有咩唔同?你睇反我之前啲相我老婆對lin不嬲都唔細㗎喎老友。對pink lin依然咁pink,咁如果你喺唔同地方同燈光嘅相入邊挑剔顏色有些少唔同嘅話咁我就真係冇野好講啦。咁我啱啱出嗰張酒店房拉埋窗簾嗰張老婆全裸私照咁佢對lin咪變咗黑色?😂

繼續講下澳洲嘅野,有一晚我哋去咗間當地好出名嘅餐廳食飯,老婆嗰日著咗條非常之短嘅迷你裙,條裙黑色直間條設計,而條裙嘅顏色係肉色底所以著上身有種睇落好似透視嘅效果,加上條裙夠o西短而且好貼身,出嚟好若隱約現feel,加上老婆嗰日著咗絲襪,再加埋老婆條長腿令到三叔嗰日由朝到晚都不停狂𥄫老婆對腳。

我哋嗰晚食飯都飲咗好多酒,不過返到酒店都只係9點幾,見老婆著住條咁sexy嘅裙,我當然想繼續有下場。我提議仲咁早不如過我哋房繼續飲,三叔梗係第一個話好啦,我老婆就冇出聲,不過我個妹話佢飲完啲酒已經好眼瞓所以冇興趣。我就叫佢不如過老婆啊嫲嗰邊瞓啦咁,咁我哋唔會嘈到佢。我個妹話佢ok,咁就決定咗上到去佢就執野過老婆啊嫲嗰邊瞓。

返到酒店大堂等lip,我同老婆都企最後我見佢哋冇人留意就乘機扮踎低綁鞋帶偷影張老婆嗰晚嘅look。

老婆嗰晚對腳真係殺食㗎,入到lip三叔話急屎,我叫佢返自己房痾咗先過嚟,跟住三叔同啊嫲返房,我個妹執完野都過埋去。

三叔未過嚟之前我忍唔住係咁摸老婆個屎忽,仲推佢落sofa係咁摸佢對腳。之後一路摸佢一路𠱁佢。。。

我: 老婆你今晚咁著一陣一定要引你三叔

老婆: 你提議繼續飲我就知你想點啦

我: 醒目,我要你今晚瘋狂走光

老婆: 我全日已經瘋狂走光啦 唔係咩?

我: 係,所以返到嚟酒店就更係要玩大佢,你咁著唔除咗條底褲邊夠喉?

老婆: 黐線啦 無啦啦點除呀 邊有藉口啫 唔制呀

我: (一手擘開老婆對腳 用手指慢慢捽佢個西) 大家都咁醉,仲邊會理,求其搵個藉口都得啦

老婆: 唔得呀~~ 吖~~~

我: 你條裙咁短喎,仲要著絲襪喎~~~ 你三叔今日𥄫到好似想姦咗你咁呀。你諗下佢見到你絲襪下面冇著底褲仲得了?

老婆: 佢頭先晏晝用手掃我patpat添呀。。。

我: 咁大膽 摸我老婆個攞?我哋今晚就要佢難受。。。我開始慢慢除咗老婆對絲襪,然後除埋佢條底褲。。老婆已經俾我摸到軟o西唔識say no。。

老婆: 但係點解釋我唔著底褲呀。。佢今日見到我走光知道我有著㗎。。。

三叔敲門。。

我: 我哋就將計就計,我哋要佢等一陣先開門俾佢,扮到好似我哋搞緊野咁,到到開門你就襯佢入嚟嗰陣尷尷尬尬咁著返對絲襪,之後我就老老實實咁同佢講我哋搞緊野 阻撚住o西。
咁佢知道佢女神俾老公搞緊等佢又多一份幻想都好呀。

老婆: 好尷尬㗎。。。

我: (用兩隻手指插佢) 嚟啦。。。

老婆: 吖。。。衰人快啲啦一陣佢走啦。。。

跟住我就開門俾三叔,三叔一開門就問我做乜咁耐,我專登唔答佢,佢入到房就見到老婆著緊絲襪著到一半。。佢就問:

三叔: 我係唔係阻住你哋呀?

我: 你知就好啦!

三叔: 我洗唔洗返房俾你哋繼續?

我: 唔洗啦 都俾咗你入嚟啦

老婆已經著返對絲襪,我仲專登喺三叔面前喺sofa到執返老婆條tback現後同老婆講"你漏咗呀,我幫你攞入房"

咁三叔就好清楚知道點解成晚老婆都冇著底褲啦。

之後我出返嚟開酒,老婆繼續坐sofa,三叔就坐擔凳坐老婆對面,我叫三叔幫我擔多張凳喺佢隔離俾我坐。

老婆都仲好尷尬唔係好放咁,三叔都有啲唔好意思,所以我每人倒咗個shot俾佢哋,之後傾計我都不停倒shot出嚟飲,好快我哋三個都已經大聲講大聲笑,老婆亦都越嚟越放。

三叔話想玩大話骰,但係我哋冇骰盅唯有用電話玩,三叔係咁叫老婆接係咁開我老婆,明顯係想我老婆醉啲。老婆亦都知,我見老婆越嚟越放我都打眼色叫老婆引佢。

老婆又輸多舖,老婆diu咗幾句話自己係咁輸,話自己再係咁真係醉㗎啦,之後就將對腳放上sofa打橫咁坐喺到。之後大聲咁話:

老婆: 老公!你唔好玩住,我要報仇同佢私了!"

我就話ok加油我幫你哋斟酒

老婆放咗對腳上sofa同三叔私片,我呢個閒人就有時間偷影老婆同三叔私片嘅look。。

個衰婆咁坐,條裙好自然就。。

老婆似乎見到我影佢相,望下自己知道自己走光走得好勁,嘗試坐返好啲拉返條裙。。。

有撚用咩 衰婆扮o西野

附件

引用:
原帖由 beast74mo 於 2020-2-19 17:25 發表 查看引用來源
如果飛埋釘就更正啦。。。
佢嗰日上身就比較勿實啦,可惜世事無完美

引用:
原帖由 若比鄰 於 2020-2-19 17:21 發表 查看引用來源
絲襪真係好吸引,你老婆仲要肯著肉色,好難得!
依家啲女嫌肉絲似大媽,所以已經好少見了
其實都係 我同老婆都覺得肉色絲好大媽 但係佢呢對係非常之淺色嘅 所以其實佢著咗都唔多覺佢著咗

引用:
原帖由 kennychan1989 於 2020-2-19 17:01 發表 查看引用來源
師兄多謝分享,我真係好想變成三叔,冇得食都有得近距離睇先,請問最後三叔係咪係到瞓埋,半夜俾你見到佢偷睇啊嫂隻西?
冇呀佢本來想留喺我哋房瞓但係我哋踢咗佢走因為我同老婆要開波

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆