上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
1.4k  4.5m

引用:
原帖由 garykphong 於 2020-6-7 23:31 發表 查看引用來源
阿嫂身材真的誇啦啦。。
多謝師兄!

引用:
原帖由 kennychan1989 於 2020-6-8 15:17 發表 查看引用來源
直頭抹咗個芒幾次先得。
咁顛?正喎我都未試過睇老婆俾人射mon
下次師兄再"釋放"嘅話俾我睇吓 😝

引用:
原帖由 enochlcw888 於 2020-6-8 10:22 發表 查看引用來源
阿嫂身形靚 ,師兄真有性福
有我開心share,你哋性福都唔差啫師兄 🤝🤝

引用:
原帖由 friendho 於 2020-6-8 10:36 發表 查看引用來源
真系好鬼死鐘意阿嫂果兩粒櫻桃
小丸子? 😋

引用:
原帖由 kkl520 於 2020-6-8 13:02 發表 查看引用來源
身材真系好正啊😋😋
多謝師兄!

引用:
原帖由 friendho 於 2020-6-8 16:42 發表 查看引用來源

係喎,都似小丸子,唔知口感如何
大小適中,入口嫩滑,lin頭即硬,乳暈柔軟,加埋老婆身體好似俾電激嘅反應,一個字,正。

上星期約咗同我屋企人食飯,我哋已經好日都唔同我老豆老母食飯,點知我老婆臨食飯之前先放飛機話唔嚟喎。仲要甩底嘅原因係因為出面落雨(唔係黑雨嗰日)同埋佢谷緊M所以唔想出嚟喎。嗰嘢我覺得佢唔係咁尊重我老豆老母,真心嬲咗。

我食完飯返到屋企老婆都知衰即刻𠱁我,但係邊有咁快落到啖氣呀,佢𠱁咗好耐我都仲係嬲嬲哋,老婆話佢最多俾我罰。我聽到佢咁講之後即刻醒神,問佢係唔係我點罰都得,佢話係,咁我諗咗陣但係諗唔到點罰佢好,之後同佢講爭住先諗到話佢知。

之後幾日都有諗點罰佢,第一時間諗起三叔,但係三叔一齊住,唔洗刻意都成日大把嘢益佢㗎啦,用落佢到嘅話唔著數。之後都繼續諗咗幾日,直到老婆同我講話又有個job要我幫手做photo,仲約咗同我一齊去見個客我先終於諗到。

見個客前一晚我同老婆講我諗到點罰佢,我話我要佢唔著under去見呢個客,當然要著短裙,條裙仲要由我嚟揀。老婆一聽到即ban,話大佬見客做嘢㗎玩啲咁嘅嘢。
我一句ban返過去 "我問咗你係咪乜都得 你話係㗎喎" 佢先冇聲出。
佢問我可唔可以自己揀裙,我就梗係話唔得啦。

之後佢又問可唔可以著絲襪,話起碼感覺上好似有著嘢咁,同埋佢又話如果真係走光俾個客見到,都或者可以博個客睇唔清楚以為佢著tback,而唔係一睇就知冇著under,佢話見客唔著under真係唔知人哋會點諗佢。
我諗一諗都係嘅,由其係今個job我都有份,而且絲襪。。。ok豪俾你。

之後我揀咗條黑色短裙,我貪條裙係紗開嗰啲款,仲要夠晒短,係嗰啲行步路都會飄吓飄吓嗰種款。見客嗰日老婆見到條裙已經反L晒白眼你哋就知呢條裙有幾容易走光啦。

去到個客間舖,個職員話個客喺樓上講緊電話講完就會落嚟,叫我哋坐住等。老婆坐低都就住就住,對腳死都要夾到實一實。

之後個客落嚟,話上樓上寫字樓傾,因為佢間舖係地舖,出門口隔離就有樓梯上寫字樓,個客問我哋行樓梯o唔ok,如果唔係就行遠啲搭lift。我就梗係襯老婆未出聲就搶住嚟答行樓梯ok啦,老婆即刻聲都冇得出,個樣勁無奈 😂

我專登扶住老婆條腰推佢行先,因為我想個客行後面,咁上樓梯嗰陣個客就可以喺老婆下面睇晒無盡嘅春光。點知臨上樓梯嗰陣老婆停咗喺到問"幾樓呀,不如你行先?"
仆街!我冇考慮過我哋唔知個客間office喺幾樓同喺邊,應該一早問定先咁老婆就走唔甩,失策咗。
就係咁個客就變咗第一個上條樓梯,如果個客唔係俾老婆叫咗行前面嘅話,佢跟住我老婆尾上樓梯嘅話就會見到咁。

衰L咗,咁好嘅風景個客冇得睇,唔緊要,咁我post上嚟俾你哋睇囉,吹咩。之後上到寫字樓老婆一坐低就即刻翹住腳,仲要全程用個身向住我,專登唔向住坐佢對面嘅客,對腳更加冇放過落嚟。

老婆坐低嗰嘢,翹腳嗰一刻,又或者起身嗰一剎那有冇走光,個客有冇見到啲咩我就唔知啦,不過老婆條裙咁短同咁飄,如果個客真係有心捕老婆走光嘅話應該點都會見到啲嘅,所以我唯有希望佢夠醒目啦。宜家個衰婆玩得多,越嚟越叻,識玩又識避,下次我要部署得好啲先掂

附件

引用:
原帖由 friendho 於 2020-6-15 14:35 發表 查看引用來源
我想知阿嫂喜唔喜用狗仔後入
佢當然喜歡啦

引用:
原帖由 friendho 於 2020-6-16 16:14 發表 查看引用來源

佢個躉咁好肉,野野撞埋去咁舒服好易派貨
所以細佬我已經過長時間嘅專業訓練,如果唔係邊餵得飽個衰婆

衰婆唔知係唔係因為我上次罰佢要佢唔著底褲見客,玩報復。呢排乜都同我玩對抗,叫佢影俾我睇佢著乜,唔影。出親街唔係legging就長褲,喺屋企著大碼tee都要無啦啦著條短褲喺底,擺到明玩嘢。問佢係咪玩報復佢又死口話冇,傻嘅都知佢係。又係佢話俾我罰,罰咗又玩對抗,啲女人真係麻撚煩 🤣😅😅

老婆就冇嘢俾我影啦,不過尋晚上咗我大佬(親大佬)屋企食飯見到大佬老婆忍唔住偷影咗佢相。
我呢個啊嫂堅大波,我諗應該有D,次次見到佢都忍唔住望佢對嘢。

尋日等開飯嗰陣佢話想買部新相機叫我俾意見,之後攞咗部laptop出嚟坐喺地下俾我睇。我就坐喺疏化上面居高臨下𥄫佢對波,忍唔住手偷影咗兩張。。

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆