上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
1.4k  4.5m

引用:
原帖由 ng320laser 於 2020-6-19 18:40 發表 查看引用來源
堅好波呀🤤🤤
第一次見佢走光定.....?成日睇
梗係成日𥄫啦,由佢哋相識到宜家都有6年時間啦,同佢相處咗咁多年當然𥄫過佢走光無數次,水都抽過幾次

引用:
原帖由 ng320laser 於 2020-6-20 14:31 發表 查看引用來源
抽水咁開心.....講黎聽下好啊
因為佢哋有小朋友又有狗,所以好多時我抱完小朋友遞返俾佢抱嗰陣可以大條道理隊對手埋佢心口,佢埋嚟接嗰陣就可以壓對手落佢對波到,縮手嗰陣仲可以一嘢橫掃晒兩邊,成對波摸晒。

亦都試過好多次我抱住隻狗嗰陣佢黐埋嚟錫隻狗,有時對波就會唔覺意壓落我手臂到。

上次罰完老婆之後佢條氣唔順,專登蜜實咗一排,係早幾日我以生理上同心理上,再加埋手口並用先順返佢條氣,個衰婆條氣gur返終於肯露返兩手。

大家應該記得我喺p.269個post講關於我老婆上咗佢舅父屋企食飯嗰陣俾佢舅父個大陸partner啊叔狂𥄫嗰單嘢。尋日舅父帶咗老婆啊嫲出去飲茶,除咗三叔之外連個大陸啊叔都有去。老婆晏晝見完客唔洗返公司就過咗去同佢哋飲茶,我就開緊公所以冇我份。

啊嫲每日食完晏都要例牌喺屋企樓下附近散步,所以佢哋飲完茶之後舅父就車佢哋返屋企,順便一齊倍啊嫲行吓傾吓計。老婆就喺差唔多落車嘅時候經然開始向我現場匯報。。。

老婆: 我哋差唔多返到去啦

我: 你上樓先?

老婆: 陪嫲嫲散步嘛

我: 你唔攰咩咁朝咁早醒

老婆: 攰㗎,不過舅父都陪啊嫲行,我冇理由自己上樓囉

我: 都係嘅 佢成日唔喺香港陪吓個老母都啱嘅。咁個啊叔同你三叔都一齊行?

老婆: 應該係掛,唔通佢哋坐喺㗎車到等咩,咁Q熱

我: 今日咁熱你著咗咩?

老婆:

我: 做乜坐喺㗎車到嘅?
正呀。。好耐冇見過你對美腿啦  🤤 🤤

老婆: 三叔上咗去幫啊嫲攞藥,我哋咪喺㗎車到等埋佢先行囉。

我: 個啊叔喺唔喺你隔離?

老婆: 佢同舅父企咗喺我前面同我傾緊計

我: 佢有冇望你?

老婆: 你話呢

我: 嘩嘩嘩 咁透嘅??

老婆: 絲質裙嘛 加埋陽光底下梗係透啦

我: 啊叔一定係咁望住你啦 仲有冇??

老婆: 等陣啦!我要襯佢哋睇唔到先影到相㗎 😠 😠

我: 心急加嘛

老婆:

我: 我硬晒啦衰婆,我想睇吓佢企你前面睇到嘅係點。。。

老婆: 都話佢哋企晒喺到咯,點影俾你睇佢睇到啲乜呀

我: 我知,你一陣搵到機會先影俾我睇啦 😘 😘

老婆: 頭先三叔攞完嘢落嚟我襯佢哋行開咗我先影到

我: 我已經幻想到佢個笑淫淫嘅樣。。。

10分鐘後。。。

老婆: 舅父同啊嫲行緊,我太熱頂唔順坐喺到等算啦

我: 舅父同啊嫲行緊?咁啊叔同你三叔呢?

老婆: 佢兩個陪我等喎

我: 陪你?𥄫你咋掛

老婆: 佢兩個一齊喎,你唔鐘意咩?

我: 梗係鐘意啦,不過兩條對你想入非非咗咁耐嘅麻甩佬一齊圍住你,𥄫你,裝你喎,你唔鐘意咩?

老婆: 做乜踢爆我。。。。

翹返對腳佢哋咪冇嘢𥄫囉

我: 乜你真係覺得佢哋冇嘢𥄫咩?

老婆: 翹住腳喎

我: 你唔好郁,試吓話搵返啊嫲,叫佢哋行先之後自己影嚟睇吓有冇嘢𥄫

老婆:
係喎,乜原來咁清楚㗎 😂 😂

我: 扮晒嘢 😂

之後老婆行咗陣之後又嗌熱所以又再坐低咗,其間仲同兩位啊叔傾咗陣計。鬼馬嘅老婆一路都有繼續為我做現場報導,佢仲利用傾電話,覆短信,翹腳又換腳,摷手袋,傾計嗰陣大動作咁去笑嘅種種行為嚟去掩飾自己嘅"唔小心",俾兩位鹹濕叔伯睇到更加多嘅畫面。。。

老婆話因為佢戴住副深黑超,所以老婆盡量避開面向住佢哋,等佢哋以為老婆見唔到,其實老婆對眼根本就全程睇住佢兩個。老婆話佢兩個以為老婆冇望佢哋,所以睇到眼定定,對眼根本冇離開過老婆。
由其係個內地啊叔,老婆以"勁放肆"嚟形容佢。老婆仲話個內地啊叔提議話想上我哋到食埋飯,擺到明意猶未盡想繼續見老婆。不過舅父話約咗啲舊伙記食飯佢先局住冇得上嚟,老婆仲話如果佢真係上嚟食飯嘅話,佢會照樣好似平時喺屋企咁唔戴bra,著件背心就算,可惜舅父約咗人 😂 😂

附件

引用:
原帖由 kennychan1989 於 2020-6-25 22:17 發表 查看引用來源
我估大陸佬一定揾機會叫舅父帶佢去探你哋。期待到時啊嫂飛bar走奶
我都期待緊

引用:
原帖由 tremulous 於 2020-6-25 23:31 發表 查看引用來源
翹返對腳都大把野睇, 呀嫂成對腳就巳經睇到硬, 唔駛睇到底褲都夠吸引.

咁熱都著絲襪, 唔明呀嫂點解咁鐘意
一嚟佢見客通常都會著絲襪,二嚟呢期我鐘意 😝

引用:
原帖由 sk263 於 2020-6-26 01:03 發表 查看引用來源
都係你老婆正過你阿嫂好多,請多多關照update多啲你老婆D靚相.
始終我大嫂啱啱生完仔,身材點都有啲走咗樣。不過勝在對波夠大,下次再見到佢有機會嘅話試下影佢全身俾大家睇吓

引用:
原帖由 kam12512 於 2020-6-26 18:05 發表 查看引用來源
痴線 正到呢 現場睇點忍呀 大佬
所以老婆咪話兩位鹹濕叔父睇唔到老婆對眼,以為老婆冇望佢哋,所以肆無忌憚咁望到眼都唔眨囉 😝 😝

引用:
原帖由 mr_satisfier 於 2020-6-26 11:36 發表 查看引用來源
thanks for sharing bro
No problem !

引用:
原帖由 friendho 於 2020-6-22 13:54 發表 查看引用來源
大嫂應該好肉過你老婆,唔算肥但周身肉果隻
都可以咁講,下次有機會影佢全身過你睇

唔好意思各位師兄,呢排老婆啊嫲身體情況又差咗,加埋個疫情關係令到探病同出院都好麻煩。老婆所以變到心情好差,老婆心情差就自然冇野玩唔在講,佢燥令到有時我都燥埋所以隘交都多咗,呢排真係冇mood上嚟。

不過好彩老婆啊嫲暫時身體好返啲可以返返屋企,老婆心情終於都好返啲。

尋日老婆舅父上咗嚟探啊嫲,佢個大陸舊partner大叔無啦啦又跟埋上嚟,我同老婆見到個啊叔嗰一刻都打在個突。舅父就話個啊叔都想探吓啊嫲所以跟埋上嚟,但係我自己個人就覺得佢係想上嚟𥄫我老婆。

咁舅父上得嚟就預咗喺到食埋飯㗎啦,老婆喺得屋企,又唔知個啊叔無啦啦會跟埋上嚟,好自然就唔會戴bra㗎啦。

當老婆喺sofa到同舅父同個啊叔傾計嘅時候,我就坐咗喺老婆隔離張按摩椅到,傾咗大概10零分鐘到,老婆喺到同佢舅父講跟啊嫲嘅情況,我見到坐喺老婆斜對面個啊叔不停望住我老婆,我望吓老婆先發覺原來老婆走緊光,老婆因為打側身埃住sofa邊嚟坐,整到佢右邊波必咗出嚟,成對lin都睇得一清潔二楚。正當我想影相嗰陣我望吓周圍(因為我習慣每次影相之前都會check吓周圍有冇人見到) 我先知原來老婆個三叔企咗喺我後面,老婆隔離大大張sofa佢唔坐,企喺我後面擺明喺到𥄫緊我老婆。𥄫野事小,佢阻住我影相事大啊嘛。

我咪轉身問佢做乜唔過去坐sofa囉,佢咦咦哦哦之後話佢想企吓。仆街三叔𥄫野𥄫得多,壯大o西個膽,佢見老婆掛住講野冇留意我哋講野佢就唔show我,叫佢坐sofa佢都唔聽死都要企喺到繼續𥄫。

我唯有用我個身遮住後面個三叔,又要小心唔俾對面個啊叔同舅父見到,好小心咁影低咗當時老婆點就光。

就係咁,個啊叔終於第一次上咗嚟我哋屋企,俾佢𥄫到老婆對lin𥄫足成晚

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆