上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
1.5k  4.5m

引用:
原帖由 ng320laser 於 2024-6-7 12:55 發表 查看引用來源

師兄識貨!影後入相真係好正,我成日狗仔後入時必定會影相留念🤭🤭
開心share好喎師兄

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-7 13:01 發表 查看引用來源
佢個Pat Pat真係好正,見到都想屌埋一份!😬
每撞一吓佢個pat就彈一吓,吊到佢啪啪聲嗰陣佢個蘿柚就一路彈吓彈吓咁,最舒服係佢個蘿柚夠圓夠肉地,撞埋去軟綿綿咁,真係好爽

大家吊完人妻,sorry,係睇完吊人妻啲相之後,今日睇返有著衫嘅佢啦不如。

繼續俾大家緊貼住人妻嘅動向,今日去沙灘玩,有影合照但係佢揸機自拍,佢影親出嚟嗰啲全部都避開影自己對波。我feel到佢唔係咁想自己泳衣look出鏡,所以我唯有襯佢自己行開踏吓水嗰陣離遠影佢個泳衣look俾大家睇。

各位吊完佢之後,sorry又講錯,係睇完佢俾我吊嘅look之後,今日見佢泳衣look,又有冇啲咩感覺呢?

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-6-7 15:25 發表 查看引用來源
Zoom近D影唔得咩
隔咁遠 睇唔清楚呀😫
zoom近啲唔會仲朦咩?
我諗住唔zoom之後cut圖個解像度會過zoom咋

引用:
原帖由 powerman13 於 2024-6-7 16:17 發表 查看引用來源
師兄D相好正, 忍唔住打左2次
咁師兄用咗邊張相嚟J先?

睇嚟呢到好多師兄都有偷食人妻嘅傾向喎 😝

正所謂影開有條路,當一個人成功做到一樣嘢,你就會壯大咗個膽,覺得做到一次,就會做到第二次,第三次,第四次都唔會出事,以人妻咁小心嘅性格,我好可能真係喺到玩緊火,但係呢個正正就係我宜家嘅心態。

尋日朝早瞓醒morning Q,人妻今次冇自動波背向我坐上我到,但係我為咗想再影佢個扑嘢look,我主動引導佢要佢再背住我坐上我到。。。。又俾我成功偷影到幾張佢俾我吊緊嘅相。。。

都係嗰句,佢呢個pat真係好容易俾佢騎爆。。。不過因為真係太容易爆,我要轉姿勢先得,最後我係男上射晒喺佢個肚上面。我自己有個習慣就係吊完西之後(老婆同人妻我都有呢個習慣) 鍾意斟返杯酒嘆吓。吊完西之後即刻嘆杯靚酒,嗰第一啖酒真係爽過神仙,大家不防都試吓。

咁喺佢清潔緊肚上面啲精嗰陣,我就如常起身斟杯whisky出嚟,咁人妻都ok whisky嘅,加上去緊旅行就更加唔會介意飲酒所以我順便斟埋俾佢。

大家記得我啱啱講過我呢個trip之前同人妻講定我會成日check公司嘢,成個trip都專登揸住部電話,令人妻習慣見我機不離手,任何地方,任何時刻。 而任何時刻,就係包括我吊完佢之後嗰個moment。

大家可以想像吓,我當時吊完人妻,當人妻清潔緊佢身上面啲精嘅時候,我攞住部電話離開張床。起身走埋酒店房入面張書檯到,放低2隻酒杯之後。左手打開電話,扮check email,右手就開始斟酒。斟完酒之後放低枝酒,繼續check公司email,打開求其一個email,就開始打字,打一啲完全冇point嘅字出嚟。一個女人,俾你吊完,你就企咗係到㩒電話,正常一定會走埋嚟睇吓你用電話做緊乜,我就係預咗佢會睇,我要佢睇。

人妻清完啲精之後,喺我身後面走埋嚟,望一望我電話,問我做乜。我就俾佢睇我覆緊email,話頭先吊緊佢嗰陣我同事揾我。人妻一見到我公司email,當然即刻唔理,呢個時候,我就唔覆住,用隻右手逮杯酒俾佢,同佢講cheers。。。但係我隻左手仍然攞住部電話。。。嗰個moment,人妻只會覺得我覆緊公司嘅email,覆覆吓就停咗同佢飲酒。但係佢冇預料到嘅係,今時今日啲電話,一推上,一個動作,已經可以開咗個相機出嚟。我左手攞住嗰部電話,根本眼尾都唔洗望,已經可以影到佢相。喺我用右手同佢碰杯,擺隻杯入口,飲,飲完嗰啖,竟然望住杯酒同佢講呢枝酒又平但係幾好飲,不如買多2枝去villa到飲嘅同時,我隻左手已經影咗佢相。。。。

以下呢2張相就係我用呢個方法得出嚟嘅成果。。。

係,我可能真係以為成功一兩次就以為唔會有事。但係正所謂有危先有機,以人妻咁保守嘅性格,除咗咁之外我真係唔知點先可以影到佢正面全裸。。。。

之後出去玩,人妻尋日嘅衣著,都俾吓大家睇。睇完佢全裸,當然要有張佢之後著返衫嘅生活照,做返個對比,有啲幻想位俾大家,先算圓滿㗎嘛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆