上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
1.4k  4.5m

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-30 14:47 發表 查看引用來源

咁你覺得佢正啲定係你老婆正啲?
咁我都係鍾意我老婆多啲,自己本人都係比較鍾意長腿同白白凈凈嘅女仔/女人多啲

引用:
原帖由 okvisa 於 2021-4-30 14:47 發表 查看引用來源

你ex 身材都幾好
Ok㗎,吊得過

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-30 15:07 發表 查看引用來源

咁我老婆就係佢哋兩個嘅混合版,皮膚比較白,同你個ex曾經身形10分相似(唯一就係對波大啲),雖然而家有啲走咗樣(肥咗少少),但都係好好屌
聽你講又冇得睇,真過份

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-4-30 16:19 發表 查看引用來源

身材非常正,睇到都口水流。多口問一句你有冇同佢上過床?
咁就梗係有啦,我哋喺香港都一齊咗年幾佢先去加拿大讀書嘅,吊返夠本先俾佢走㗎 😂

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-4-30 16:28 發表 查看引用來源

🤭😄👍🏻👍🏻😁……

瑜伽女友 正嘢喎

我耐唔耐都會買啲情趣內衣送俾佢,當然之後就著住嚟俾我吊啦。初期感情仲ok嗰陣,佢知我鍾意睇所以佢間中都會自己去買嚟著俾我睇,𠱁下我開心

附件

當年我ex為咗𠱁我,其實佢都專登買咗好多性感/情趣內衣凈係為咗影幾張相俾我睇,就算唔買佢都會專登走入啲舖頭試俾我睇,都算係咁㗎啦。

不過同我散咗之後唔知佢又著過俾幾多男人睇呢?。。

附件

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-2 06:52 發表 查看引用來源
你EX好索呀…😍😍
索囉,又唔可以話好索嘅,都係我老婆索啲 🤪😜

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-5-2 06:51 發表 查看引用來源

睇最後果張同我老婆勁似😂
PM張普通相嚟睇下都得卦!

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-2 07:01 發表 查看引用來源
嘩…咁都有未算!我從來未試過同這樣身材嘅囡囡交往過!
咁…你話老婆索啲...可否分享下😜😜
我成個post主要都係老婆嘅相喎,咁都仲唔夠分享? 😝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆