上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 中女第一次搵男按摩師體驗 (5月3日更新,p9)

收藏  |  訂閱
54  113.5k

中女第一次搵男按摩師體驗 之 水中玩樂

高潮過後我地攬住休息左一陣,按摩師輕輕拍下我話:去沖下身先啦。
跟住佢拖住我一齊去沖身,入到浴室,按摩師先調水溫,我就企左喺按摩師身後。因為之前怕醜,一直都係合埋眼俾佢按摩,我都無好好咁望過按摩師嘅身體,但我就咩都俾佢睇晒,而家佢我喺佢背後,我仲唔睇番夠本!
原來呢個按摩師真係keep得好fit喎,雖然佢唔高大,但胸肌腹肌背肌樣樣齊,手臂仲好結實粗壯添,再望落d,嘩!佢個屁股好翹好靚喎!我忍唔住雙手摸落佢個蜜桃臀上,再細細力搣左一下,然後同佢講:好實整喎!
之後我成個人挨左喺佢背上,從後攬住佢。
我:你都幾好攬喎!
按摩師:依,睇黎你仲未飽喎!
我:唔係呀,咁你係好攬丫嘛!
按摩師:沖下身先啦,咸濕妹!
於是我放開手,行到佢面前,按摩師攞起花灑向我身上灑水,再倒d沐浴露喺佢掌心,雙手搓成泡泡,然後將泡泡抹上我全身,再喺我身上面按摩。佢示意我轉身同我按下肩,滑滑嘅泡泡加上溫柔嘅按摩,令我覺得好舒服,佢對手開始向下移,按到我疲倦嘅背脊,原來企喺度俾人按摩都會咁舒服,我又合上眼享受呢種舒服。突然按摩師對手好快咁喺我屁股上面搣左兩下,再用手指喺我股溝上面輕輕掃,我俾佢呢個動作刺激得打左個冷震!
我即刻擰轉身同佢講:你做咩呀,人地個屁股好敏感架!
按摩師:我都摸勻你全身啦,我點會唔知你邊度敏感啫!
我:唔公平呀,我都要摸勻你全身!快d話我知你邊度最敏感!
按摩師:你咪自己慢慢搵囉!
我:咁我唔客氣啦!
講完我就即刻同佢濕吻,我雙手就喺佢身上游,由佢嘅背部開始摸,再摸落去佢個翹臀,抱住佢個屁股抱得好實,我妹妹亦貼住左佢條jj,好硬嘅jj,我不自覺咁擺動住我身體,我妹妹亦隨之而摩擦住佢條jj,我感受到一股暖流由我心內流向全身,尤其係妹妹上果粒豆豆。
我:我搵到啦!
按摩師:搵到咩呀?
我:你最敏感果個位囉!
我用手指公喺佢個龜頭上面打轉,另一隻手掃下佢個袋底,我聽到佢嘅呼吸開始急促,跟住我加左少少沐浴露喺兩隻手,再一齊上下咁套弄佢條jj,佢開始合上眼享受我幫佢打飛機,佢條jj喺我手上越黎越硬………….

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-4-28 12:52 PM 發表 查看引用來源
正到不得鳥呀,我維修仔都要舉起支士巴拿向你致敬!!
維修仔哥哥,你個士巴拿真係有禮貌!

引用:
原帖由 thomasgp02a 於 2019-4-28 12:07 PM 發表 查看引用來源
終於有更新, 期待好戲
多謝支持!期待咩劇情?

引用:
原帖由 samsonpang 於 2019-4-30 12:14 PM 發表 查看引用來源
Please carry on writing, good!
Thank you so much! 
Next article is coming

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-5-2 07:17 PM 發表 查看引用來源
師妹,咁得閒覆人地Dpost, 就唔該你快D更新啦,我支士巴拿硬左好耐啦,等緊你喔。。haha
知啦師兄,睇得出你好心急!

中女第一次搵男按摩師體驗 之 被體罰了

然後我一隻手幫佢套弄,另一隻手打開花灑,全凍水咁淋落佢條jj度!俾人咁突然咁淋凍水落去,按摩師即刻推開我攞住花灑嘅手,大叫:你做咩呀?
我笑住答佢:你頭先話黎沖身架嘛,乜沖身唔係咁沖嘅咩!
我再望下佢條jj,俾我嚇到軟左一半!我襯佢未回神,拿拿聲攞條毛巾圍住自己就跑出去,但好快佢就跑左出黎仲一手捉住我,話:你咁曳,一陣你就知死!
我:你想點呀?
按摩師:要罰你囉!
我:罰咩呀?
佢無答我,將我拉到床邊,佢先坐低左,大力拉我去佢兩腿之間夾住我,再用左手將我上身壓低趴喺佢大髀上!
按摩師:你咁曳,要罰你打屁股!
佢句說話都未講完,隻手已經大大力咁打落黎!雖然有條毛巾,但都幾痛。
佢一邊打一邊要我認錯,話:你認輸我就放過你!
我:唔認!
按摩師:唔認就打到你認!
話口未完就連續大力打左5-6下,再問我:認唔認錯?
我:係都唔認!
跟住佢掀起條毛巾,話:唔怪得唔認啦,你個屁股一個手印都無!
講完即刻勁大力咁打落黎,我即刻大叫!佢再連續打多幾下,又問:認輸啦你!
我再答:我係都唔認!
跟住佢再打,打到我屁股兩舊肉紅晒,呢個時候我個屁股竟然越屹越高,佢終於發現左我嘅小秘密,佢伸手摸我妹妹,跟住就停左手,然後笑笑口咁同我講:唔怪得你唔肯認輸啦,原來你鐘意俾人打屁股,你睇下你幾濕!
我:係呀,唔得咩!
按摩師:咁我又唔打lu!
其實由一齊沖身開始,我已經處於興奮狀態,再俾佢咁打屁股法,真係好難忍!唯有出軟攻!
我:頭先有無凍親你條jj呀?等姐姐俾d溫暖你啦!
我伸條利先喺佢軟左嘅陰莖上面lam,再用利尖lam下龜頭,因為我故意大力lam個龜頭,每lam一下,成條jj就彈一下!我玩到笑左!條jj都硬左!跟住我就成條含左落口,條利繼續打圈咁lam,feel到佢條jj喺我嘴內由軟變硬,好有滿足感,出出入入一輪後,好快已經硬到鐵咁!
我問:條氣順番未呀?
按摩師:未,一陣你死梗!
講完就一手扯開我條毛巾,再推我落床,佢另一隻手已經攞左個套出黎,但未有即刻帶上,佢跪喺我兩腿之間,大力分開我雙腿成M字,然後一隻手將我兩片陰唇分開,佢呢個動作令我不其然擺動一下屁股。
佢見到即刻問:做咩啫,怕醜呀?
我無應佢,佢就用手指輕輕彈左我粒豆豆一下!
我:嗯….
按摩師:你鐘意俾人咁彈你粒豆豆咩?
講完即刻又彈多下,今次俾頭先果下大力得多!
我:呀,痛呀!細力d啦!
按摩師聽到我咁講,無再彈我,改為好溫柔咁同我濕吻,一邊錫我個咀,一邊用手指插入我陰道抽插,有快有慢,然後快速咁挖!我覺得陰道裡面越黎越熱,一陣陣騷軟嘅感覺又隨之而來,我嘅呼吸亦隨之而加快,好快我感覺到有好多水喺裡面湧出黎,我又噴水啦,陰道同全身都不約而同咁震,第二次潮吹來臨了!
喺我喘息緊嘅時候,按摩師突然將佢果條硬過鐵嘅jj插左入黎!
我嚇得大叫:你做咩呀?
按摩師:我都話你死梗架啦!

(待續)

引用:
原帖由 everlasting55 於 2019-5-15 02:43 AM 發表 查看引用來源
仲有冇其他更新?
會有架,呢排比較忙,要遲少少先寫,多謝支持

引用:
原帖由 beee3 於 2019-5-19 12:55 AM 發表 查看引用來源

係咪個個女人都係咁呢.> ? 我記得我第一次潮吹我個FWB(以前)..時.. 佢又係唔知係咩來.. 開頭佢有D緊張.唔放鬆.夾到我手指好實.. 唔似得C姐你咁識炭.. 嘻嘻.. 搞到張床單濕到呢.. 到后來佢都好識享受.. 每次我都一定潮吹佢..因為知道佢中意..我又要中意睇到佢興奮個樣..同D呻吟聲..哩D冇得扮囉..  有冇潮吹成功又係冇得扮.. 但係女方一定要配合放鬆..唔係個男既會 ...
嘩!師兄,多謝你寫咁大篇文黎支持我喎!
我唔知係咪個個女人都可以潮吹,但我肯定唔會個個女人都肯咁玩,都真係要對sex有番咁上下熱愛先得!
我會盡快再寫落去架啦,多謝你撐場先!

引用:
原帖由 beee3 於 2019-5-19 11:33 PM 發表 查看引用來源

咁啱經過..又咁啱..睇到..見你寫得咁好.. 我忍唔住分享下囉...順便支持下你丫嘛.!嘻嘻...:smile_o05:..
你都講得啱.. 唔係個個女都咁肯試.. 同埋..我記得第一次係最唔容易..因為就到高潮時佢會以為係急尿...會不自覺忍..
后我話佢知要放鬆..要放開先OK.. 自此之后佢就識ENJOY LOR.. :smile_o01:
我只知道生過BB的女人易D..但係加 ...
之前個按摩師都話佢未試過唔成功架,可能佢都係經驗老到啦!

引用:
原帖由 beee3 於 2019-5-22 04:47 PM 發表 查看引用來源

你本身自己就識炭啦!嘻嘻!重點係佢一有經驗,二係因為前奏按摩已令到你興奮同放松有足夠條件去潮吹你!😂 你有機會問下佢如果冇按摩冇前奏情況下,佢係咪冇咁易同時間係咪會耐好多😹😹 手指都可能抽筋😬😬⛑ ...
唔使问佢,呢個問題我識答,無按摩都可以做到,但當然要有前奏啦,唔好一开波就插隻手指入去亂撩,無足夠前奏女方會痛架!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆