〔米仔創作樂園〕 。。之 。 。 遇上「同温層」人妻

收藏  |  訂閱
21  85.4k

引用:
原帖由 米高達 於 2019-5-29 06:34 PM 發表 查看引用來源
( 2 )
其實即使真係一旦「爆大鑊」,佢哋「罪名」重我好多啫。。
無錯,當我諗到呢一點時,我睇呢位新鮮人妻都同様諗到,尤其係佢個口仲含住條撚。
我向佢單一單眼笑一笑,但大家都仲未驚動四周,甚至連佢老公,都唔知我同佢老婆互相交換咗個眼神。
https://lh3.googleusercontent.com/LRJJcqOrvK52nti4J4EiHTrexTa3Ztyg7Zl3 ...
寫得真係好正 !!! :smile_47:

個老公比你嚇果下 , 真係齋唸都幻想到個畫面 :
個老公自然反應咁 , 一邊按住老婆個頭(就好似比人偷睇咁 , 一定會掩住JJ) ;
一邊打住冷震 , 揮住另一手示意 "唔好" ...
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

個機艙服務員果句 "咁佢呢???" 簡直係錦上添花 !!!
你幻想下 , 係老公既主視覺 ... 佢其實係 , 望住機艙服務員咁射精 !!!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:
(我仲唸起某前大台女星車震口爆事件TIM !!!)

呢個野外調教片段 , 我比五粒星 !!!

引用:
原帖由 米高達 於 2019-5-31 05:48 AM 發表 查看引用來源
條片嘅 link  pm 咗畀你 :smile_34:
嗱嗱嗱嗱,高中妹女同事?「挑逗」嘅定議係乜先?
我琴日迫車,都有畀個長髪靚趁車摇時,磨我背脊喎 :smile_47:
(假)「黄師父」條片我未睇,pm  條 link 畀我啦, 我都想佢交學費 ...
1,
睇左條片 , 女主角比我印象中仲溫柔 , 尤其係後半入左休息室 ,
既有身為姐姐既主導 , 又有對 "小弟弟" 愛惜之情 ...
(個女主角早期作品出名無表情 ... 看來 , 真係係演技上下過苦功)
佢又啟發到我想開一個新題材 !!!
(不過都係果句拉 ... 我D "樓花" 既爛尾率好高)
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

2,
米兄唸多左勒 , 同我明日出果篇<喜歡做愛的女高中生>無關 ...

至於點「挑逗」我 , 大概有以下三例--
A,我份兼職係分 "更" 既 , 佢有次睇完個更表 , 就咁樣同我講 :
"你就好拉 , 可以同我同一更"
B,有次一班同事一齊去睇拳擊電影 , 佢坐係我隔離 ...
咁拳擊電影丫麻 , 梗係有D肉緊鏡頭 , 佢於是就雙手抱住我手臂 ,
個頭仲挨左落我膊頭TIM
C,有次節日臨放工 , 咁休息室放左個放節日零食既膠桶仔 ,
佢唔知點樣拆左個桶仔既挽手 , 擺係自己個頭度 ,
個挽手又有少少絲帶 , 睇落有D情趣頭箍FEEL ... 佢突然走過來
問我 : 靚唔靚呀???

可能我果時ONON居居 , 佢覺得我幾似卡通果D怕醜草食男卦 ...

3,
你都好彩 , 我咁岩有留底 ... 如果唔係 , 劇區十幾個相關POST
成千上萬條回覆 , 我都真係唔知點搵比你 ...

(不過 , 臨尾女主角含事後J果條(即係知道黃師父係 "假" 既果條)
我就真係無留底 , E+E條係D人用來屈 "黃師父" 果條 ...)

我放工返到屋企先比你拉

引用:
原帖由 米高達 於 2019-5-31 05:51 AM 發表 查看引用來源

我有個空姐朋友,佢話都見過啲人喺機上「暗玩」,通常如果隱蔽得好,佢哋都隻眼開隻眼閉就算,唔想搞大佢,因為會好Q麻煩。。無錯,係「佢哋」, 因為即使唔搞大佢,但都會爆畀其他空姐知「有嘢睇」, 同埋大家有共識,唔好踢爆。。

http://upload.lsforum.n ...
最後又想講下D八卦野 ...

話說最近 , 因為敏敏一句 "小淫賊" , 搞到全港宅男中晒毒 ,
咁我就上YOUTUBE睇下 , 佢既前後 "語景" 係點拉
(題外話 , 以小弟既經驗 , 一個女仔甜笑晒咁話你 "小淫賊"
咪即係想比你做一次真正既 "小淫賊" 羅 !!!)
點知就比我搵到咁勁爆既對白 !!!

峨嵋丁敏君咁話周芷若 ...
2:21 :
姓張的小子走到那裡 , 我們周師妹對眼就跟到那裡 , 含情默默的 ,
都要流出水來了 !!!
https://www.youtube.com/watch?v=W4WRPke-Au4

媽啊 ... 點解大陸劇D對白 , 可以大膽奔放架???!!!

引用:
原帖由 米高達 於 2019-5-31 05:56 AM 發表 查看引用來源
( 3 )
「兄弟,你到底想點?做乜用手機拍我呀?」

哈,我心即時諗「佢老婆咁索咁淫,如果真係可以做『襟兄弟』,又唔錯喎」。。所以我都即時叫番佢一聲做『大佬』,希望佢都可以關照下我仍然硬緊嘅『細佬』。

我答:「大佬,即係咁,我見到有人含撚喎。。自然反應,就梗係即刻攞部手機出嚟拍㗎啦,你都會啦,你話係咪先?」
人夫望住我,真係唔知點駁,我就繼續講:
「之但係你都見我拍時拍,頭先 ...
講真 , 呢個老婆都幾大膽 , 岩岩吞完精 , 仲講到咁多野 ,
如果我寫 , 最多都係點頭默認 ... 不過米兄又岩 ,
唔係大膽淫妻 , 都唔夠膽玩咁激既野拉 !!!

最後果個協議 , 我呢種無膽鬼就一定唔敢 ...
不過換轉係米兄 , 手執壓倒性優勢 , 但只係得到打飛機???
(仲要比人點埋相) ... 感覺唔抵喎 !!!

突然唸起你截圖果套AV ... 唔通淫妻一見到米兄條7吋巨龍 ,
就比巨龍征服左??? 之後等老公訓著左就 ...

引用:
原帖由 米高達 於 2019-6-1 06:35 PM 發表 查看引用來源
條妹妹仔咁可愛,咁様「挑逗」法,可能係無意,除非有意。。若果係我十三歲時,我會好天真咁愛上佢,但若果我係三十歲,一定「搞掂」佢, 如佢所願 :smile_34::smile_34:

黄師父你有幾多料,我多多都要,你見我用得佢「擔正」,就知我對佢有「感情」啦 ...
"黄師父" 段片得唔得先??? 係咪好似???:smile_47:

引用:
原帖由 米高達 於 2019-6-1 06:27 PM 發表 查看引用來源
( 4 )

我跟人夫人妻傾好埋啲「合約」細節,例如: 我唔準郁手摸人妻,亦冇得錫,佢只會用雙手,但要聽我指示。。我再三講明,我射精時唔準縮手,我話「停」先可以停。

我哋三個人都同意後,就又要「執位」,我坐番中間,人妻喺我左邊,人夫喺我右邊。我用飛機氈蓋住下身,就急不及待除褲。

條嘢谷住局住咁耐,—但「解除束縛」,都未畀人掂,就已經開始舒服,喺氈下面跳動,拱起張氈,好明 ...
真係好正 !!!
米兄雙手執住扶手 , 比人妻CHOK到痛苦又舒服  皺晒眉頭咁 ,
人妻仲要淫淫咁望住米兄 , 有果種一手掌握你樂與苦既自豪 !!!
真係睇到我都硬撚晒 !!!
(點解講出來都覺得有D變態???
澄清一下先 , 我睇到硬晒 , 唔係因為米兄架 ... 應該唔係 ... 卦)
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 米高達 於 2019-6-3 03:09 AM 發表 查看引用來源
( 5 )

雍容賢麗嘅空中小姐,企咗喺機倉走廊。。
等我都嚟形容一下呢位空中小姐啦,或者可以解䆁點解佢有之後嘅「應對」。。呢位空姐大約三十中,唔係啲「小妹妹」,人妻味好重,短髪,淡妝,身材算高,應該係好有經驗。

https://lh3.googleusercontent. ...
哇 , 唔好講笑 ... 今次簡直神來之筆 !!!

要兩個女人  4隻手先 , 先制止得住米兄狂噴 ...
感覺就好似90'S D電視 , 好鐘意既屋企水龍頭壞左 ,
要一家四口全部先按得住水龍頭咁 ...
唸下個畫面 , 米兄 "發炮" 既衝擊力有幾咁巨大 !!!
(點解又好似講到 , 我對米兄條J 有性趣咁既 ...)

米兄仲出尾埋最後果一張圖 ... 我唔理拉 ,
一於幻想係我女神--HEAD姐幫你接精 , 無咁多年經驗
又點可能咁架輕就熟  處變不驚喎 !!!

(而且睇佢仲要彎晒身  哄到你咁埋 , 仲有隻手既位置
... 我有理由相信 , 佢正係度幫緊你 ...)

引用:
原帖由 米高達 於 2019-6-4 07:46 PM 發表 查看引用來源
喂喂喂喂,乜今次咋咩?
我每次都好有心機寫㗎
上次都叫你留意我下次貼文内裡所包涵㗎啦

中!咪就想寫出「 爆水喉」嗰種震撼感囉, 四周圍嘅人撲埋去撳住。。不過你咪顧住條水喉先,故事嘅moral point 係唔好損人利己嘅拍人po 上網呀~
...
唉 ... 我又邊有機會 "無品" 喎 :smile_35:

不過多謝米兄 , 賜左HEAD姐張圖 , 我晚時就忍唔住 ,
J 左HEAD姐一炮 ...
唔知HEAD姐會唔會履行承諾 , 請我食飯呢???
(3:27-3:34)
https://www.youtube.com/watch?v=IHgMd-YhoHU

引用:
原帖由 米高達 於 2019-6-25 08:16 PM 發表 查看引用來源
Head 姐請咗你食飯未?

呢位姐姐都好有關懷心,我食咗佢碗飯

( 點圖有片睇 :smile_47::smile_47: ) ...
係呢 , 米兄幾時有新作???

引用:
原帖由 米高達 於 2019-7-15 08:00 PM 發表 查看引用來源
出咗新文啦, 乜你冇留意咩?
其他親愛嘅讀者們, 如果仲未見到可以click呢條link :smile_o09:
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=28348347&page=1#pid502758755
屯門公園 之 擁抱你離去
https://dcdn.i1.hk/t/f3d061/f/800x0/ht ...
有睇呀 , 米兄D文一向都咁抵死 !!!:smile_47:

前往最後回覆