上一頁下一頁
發新話題

中女

收藏  |  訂閱
90  45.9k

引用:
原帖由 A1000 於 2019-9-7 01:01 PM 發表 查看引用來源

一定要,睇外殼亦都要著重內涵,當然啦外殼唔得,內涵得一樣有得玩,最慘係食咗件死魚。
咁有內涵外殼都唔可以太差😣

引用:
原帖由 A1000 於 2019-9-7 01:08 PM 發表 查看引用來源

偷食始終係要,諗一諗佢嘅,放兩日病假咪屌到腳軟囉。
咁就有,哩個都屌左架,不過無得成日玩

引用:
原帖由 A1000 於 2019-9-7 12:58 PM 發表 查看引用來源

玩玩下,啲師奶就要你唔戴套,佢要你中出,直射尾袋佢先至有快感。
咁又唔得喎,大肚就唔怕啊,但點知佢有幾多sp賴野咪死

引用:
原帖由 A1000 於 2019-9-7 01:52 PM 發表 查看引用來源

攞啲嘢,食得多,就會唔好食啊,久唔久食一次噉先過癮,最緊要吸住有得食。
無啦,經過上次被發現已經del左

引用:
原帖由 A1000 於 2019-9-7 03:19 PM 發表 查看引用來源

噉你應該存底吖嘛!洗曬冇曬紀錄,點樣出嚟再食呀?
再搵囉,已經再有一個啦,慢慢再儲

引用:
原帖由 A1000 於 2019-9-7 03:30 PM 發表 查看引用來源

老友,家陣你幾多歲呀,唔好去得咁盡啊,家下可能你仲諗住後生去得盡啲,到你隨著年紀大,你好快謝皮。記住我講,細水長流,慢火煎魚。
都40啦,無計,日日硬,日日都想做,但少左咁多sp唯有自己搞掂,不過宜家少打飛機,多數玩前列腺

引用:
原帖由 A1000 於 2019-9-7 03:41 PM 發表 查看引用來源

40歲就唔好夾硬去。男人體力同埋精力都下降,見好就收。
前列腺高潮唔同打飛機,高潮完都好精神,就算果晚再做都無問題,唔係太虛耗

引用:
原帖由 A1000 於 2019-9-7 03:56 PM 發表 查看引用來源

我話啊,你成日搵啲女人去朴嘢,好快就會體能同精力走下坡嘅喇,你要慢慢留一手。
無得留,有女就會上🙊

引用:
原帖由 crazyjulysunny 於 2019-9-7 05:34 PM 發表 查看引用來源
點解少左SP? 其實SP , 玩一次兩次好 ,玩得耐好易有感情。
少左係因為比老婆發現wechat所以剷哂

引用:
原帖由 crazyjulysunny 於 2019-9-7 07:02 PM 發表 查看引用來源

返工果時裝返WeChat ? 哈
宜家就係咁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆