正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
28  413.8k

引用:
原帖由 布吉小王子 於 2019-8-11 01:07 PM 發表 查看引用來源

6台
我依家係疑似太西等緊,要等半個鐘。
啲房好黑好細一布之隔,隔離講野聽到哂,床墊舖係地下。

引用:
原帖由 斷空食客 於 2019-8-12 03:17 PM 發表 查看引用來源

是否個名有三個字
Bingo, 好近咖啡店。

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-8-12 12:52 AM 發表 查看引用來源

尋晚上左疑似某場新開既泰骨分店,未經作實,當時有3個C苦,其中一個上緊鐘。
聽倒有客到,走左出呢望左一望,我估佢係keeper加C苦,目測兩女3頭一女3尾!
全部順眼唔係醜,揀左一個,有D似以前港姐張瑪莉既C苦,按一鐘推油。
佢一入房我巳開始同佢互動,互相搜身,互脫,一輪食奶,探洞及派彩,一鐘好快過!
沖涼位細左D,還可以! ...
睇完廣告,見到有間都是150/60分鐘,好似是同一個老闆娘開的。

引用:
原帖由 mousechan 於 2019-8-13 10:37 PM 發表 查看引用來源
但其實今次去既太西係咪即係大家講個間呢...係廚房沖涼..仲要冇得鎖既..係樓下買野好方便既.....
呼之欲出,正確係經過廚房先去到廁所沖涼,個花洒同滅火喉分別不大。。。

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-29 08:22 PM 發表 查看引用來源
今日上長樓梯,後生女隔一輪先開門,話唔好意思滿座,正當我失望之際,佢跟手介紹我去新舖。
睇黎佢比我地喺度宣傳得太多,真係太好生意?
佢話新舖喺撕紙街,心諗福X樓原來係你地嘅,都去睇下啦,心諗如果真係的話就轉去太西。
去到原來唔係喎,樓下一個招牌一D指示都無,門口泰文字都無隻。
上到去係長樓梯豉油開門,佢都認得我。
新舖環境更勝長樓梯,裝修靚D,入口三張按腳櫈,冲涼房都兩間,入面好似大約四 ...
咁技師手勢如何? 有後生嗎?

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 uji_lover 於 2019-9-7 08:56 PM 發表 查看引用來源

真係要見識下太子女
講到好掂
雖然冇野同佢玩到
太子女青春迫人, 第1眼見到佢就想衝口而出:下次妳幫我按吖!

犯了規, 更改一下先:
今天去了重金屬,技師開門,黑色長髮,代了濃妝。去了走廊左手面第一間間房,兩張墊,冇乜客,一個人霸哂,沖完涼入去順便關門.

技師好按得,舒服到幾乎瞓著,兩隻手攤係度經常摸到佢大脾。之後轉身就開始挑逗,掃袋袋按前列線玩細佬又掃我lin,跟著問我hj開價300,我話too expensive 冇還價拒絕了,跟著佢都冇停手繼續掃lin玩細佬想引我落搭,我就繼續扮瞓覺,最後她放棄按到夠鐘算。
按完後我同佢講昨天打完波今日太攰唔hj,下次搵佢攪俾200,佢話ok。
沖完涼入番房攞衫俾我著,幾好服務。出到大廳見到疑似太子女,個樣好靚妹識泰文廣東話。跟著應該係豉油婆同我講:第一次黎呀?我地有6,7個技師,下次睇啱先入房吖!我心諗,今次都冇得揀。。。
完。

引用:
原帖由 uji_lover 於 2019-9-8 01:37 AM 發表 查看引用來源

犯咩規
因為有名?
係呀,原來諧音都唔得。。。

要取捨, 搵中女就只享受技術, 合埋眼幻想索女同你攪, 搵後生遇著生手就抽下水算囉, 無謂浪費彈藥.

前往最後回覆